חזרתי!

tooshot

New member
../images/Emo160.gifחזרתי!../images/Emo70.gif

אני פה. רשמית. אני כבר כמעט יודעת כל מה שחדש בחדשות. (זה לא שבדרך כלל אני יודעת יותר...) היה משעשע לגלות שאפשר לקרוא עברית בעמדת האינטרנט באתונה במיוחד כשהיו לי שמונה שעות לשרוף... (וזה עוד בדרך חזרה!) אז איך היה? נדמה לי שעדיף לשאול: מה לא היה? לא היתי בסידני, בפיליפ איילנד, בטזמניה (ובעוד רשימה ארוכה ארוכה של אתרי בילוי באוסטרליה). חוץ מזה הכל היה.
מותר להגזים, לא? בכל זאת מדובר בחתונה של "חצי" אחי, בחצי השני של העולם, כשאני ועוד "חצי" דודה מהווים את החצי המשפחתי השני בחתונה מלבורנית דתיה וכשרה. פיספסתי משהו? כן. אולי את העובדה שאבא שלנו נפתר לפני שנתיים וחצי (ואמו של אחי עשרה חודשים לפניו) ואם אנחנו רוצים לנהל דיאלוגים על "מהי משפחתיות"? זה המקום להתחיל. (אבל רק אם אנחנו רוצים...)
זה בכלל היה נושא מעניין במשפחתיות החדשה. אוסטרליה מאוד נאורה (סידני). מלבורן - קצת פחות. הקהילה היהודית... הרבה פחות עד כאן בנתיים. תודה על כל הברכות והתמיכות נשתמע

tooshot

New member
נהדר!

אין כמו בבית!!! איש לא יצליח לשכנע אותי אחרת. במלוא מובן המלה והמשמעות. הגעתי השכם בבוקר, כך שכשהזעטוט התעורר אמא כבר היתה בבית כפי שהובטח לו. ומה יותר כיף מלקבל קנגורו וקואלה (צבעונית...) על הבוקר. קשה אבל כיף לחזור... מצטערת שעדין לא הספקתי לצמצם פערים ולקרוא את כל מה שפספסתי כאן. אני ממש סקרנית. ממה שהספקתי להציץ הפסדתי המון והיה כאן (בפורום) ממש מעניין. אשתדל לעשות ש.ב ...

למעלה