טיול לאירלנד עם חמי

אירילה

New member
../images/Emo160.gif טיול לאירלנד עם חמי ../images/Emo203.gif

עונת הטיולים החלה (להזכירכם כי בעוונותי אני גם מדריך טיולים בחו"ל), והפעם במסגרת הקבוצה אשר יוצאת עימי שאותה אני מדריך לאירלנד יש לי את הכבוד לארח את חמי וחמותי. כמובן שהסכמתי לצרפו לאחר שהתייעצנו עם עופרה שגב (מנחת הקבוצות של החולים עצמם....וגם של בני המשפחה) ומבחנתי בכל אופן זאת תהיה חוויה מיוחדת במינה בה ,אוכל להיוודע יותר מקרוב להתנהגותו של חמי ,חמי למזלנו עדיין איתנו והכוונה לכך שהוא עדיין מזהה אותנו ,אוצר המילים אמנם נפגע והשכחה בטווח הקצר אף היא ,אולם בכל זאת זו תהיה התנסות לחוות זאת כ out sider . העדרותי מהארץ תחל ביום שני ה 10/7 וחזרתי ארצה ביום ג'הבא 18/7 אם תתעוררנה בעיות כל שהן בתחום הטרולים כפי שאחד מהם נופה היום בבוקר ,נתין לפנות לזהבה אשר אף היא מנהלת פורום אחר ויכולה לטפל באמצעות ההנהלה במציקנים למיניהם. בינתיים כאמור אני כאן עד יום שני בבוקר. להתראות גרשון

zs1957

New member
נסיעה טובה לך ולמשפחה

היי גרשון, אני מברכת אותך על החלטתך לקחת את חמך וחמותך לטיול באירלנד. נסיעה טובה ומהנה. לכבוד הוא לי לנהל את הפורום בהעדרותך. אעשה זאת בשמחה. ד"ש בבית למשפחה. זהבה שחם

ענתי44

New member
גרשון נסיעה טובה

מאחלת מכל הלב שהנסיעה תעבור בשלום, שיהיו לכם הרבה רגעים טובים ונפלאים שתוכלו לינצור באלבום הזכרונות שבלב.

נסעיה טובה!

מאחלת לך ולחמך שתהנו בנסיעה, שהיא תעבור בשלום, ושתחזרו בשלום!

אירילה

New member
תודה רבה למברכיי ,בקרוב אצלכם.....

הבטחתי לחמי שיהיה ליד החלון. ובאשר לכם באשר תבלו את חופשתכם אני מאחל חופשה נעימה ושהקיץ יעבור בשלום. שבת שלום ולהתראות גרשון

למעלה