יש כרטיסים?

בהביבו

New member
../images/Emo160.gif יש כרטיסים? ../images/Emo98.gif

אם הבנתם כבר לפי הכותרת, ואם לא, אני נפרד מיכם היום (למרות שעוד אהיה ביום הקרוב כאן). ביום חמישי אני טס לחופשה (
) בחו"ל, ואני לא אהיה כאן (
), אבל אני אהיה שם (
). כמו שאתם מבינים, הולך להיות לכם חופש עכשיו ממני (יששש).. תחגגו, תעשו חיים, והכי חשוב - תדאגו לעשות המון כיף בפורום, תדברו, תצחקו -ה-כ-ל-! בזמן שאני לא אהיה כאן יהיה מנהל שיישמור על הפורום (יודעים, כל מיני מציפנים והודעות שלא מתאימות...). עוד כמה ימים הוא יהיה כחול, קוראים לו דרור, הוא מנהל את פורום דה-קולינג ופורום רובי ווילאמס - והוא אחלה בנאדם! אני סומך עליכם, על כך אחד ואחד שאתם תדאגו שהפורום יישאר פעיל, ותרגישו חופשיים כמו תמיד
(אני טס ל10 ימים) אז תעשו חיים, תזכרו שאני אוהב אתכם -
המון כבוד

סיונול

New member
ביי בונבון!!:)

תההההההנננננננננננננההההההההההההההההההה:) ואל תדאג לפורום... מקסימום תחזור וכבר לא היהי אחד כזה, חפיף..:) סתם ... אממ.. לאן אתה טס?.. ותביא הרבה מתנות!!!!!!!!!!!!

choul

New member
ביי אחות שלי!

תהנה!! כשתחזור אני נוסע גם אבל יהיו כמה ימים שאני אראה אותך! לא אמרת לאן אתה נוסע

בהביבו

New member
סבבה.. אני טס ל

אם תאמינו או לא - לעיר הנופש ג'רזריה, בעירק. נכון שאתם צוחקים? יופי, אז לא! זה אמת אמיתי לגמריי. עירק כבר שוחררה, והיא מקום עם הרבה תיירים בערך חודשיים אחריי המלחמה
הקוצור יהיה שם סבבה
בייי אח שלי!!! (ד"ש לאלדד)

בהביבו

New member
חחחחחחחחחחחחח איזה מותק..

יהיו, יהיו מתנות.. תגידו מה'ת'ם רוצים מהדיוטי פרי, נראה מה אפשר לסדר

RC2003

New member
לך יא זבל תעזוב אותנו ברגעים הקשים!

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! איזה מדהים היה אתמול בהופעה של כלא 6! היה שווה להוציא על זה 35 שקל! שרשרו תמונות כל מי שהיה... ובנצי תיהנה בחול

סיונול

New member
היה שווה בטירוף../images/Emo70.gifבמיוחד מקס ועידן

מי אתה?.. אולי ראיתי אותך או משו כזה... ואיפה פירסו כבר תמונות?..

RC2003

New member
דודה שלי אנעלדינוק...

היא שמעה קצת כלא 6 והחליטה לבוא...

RC2003

New member
בנצי?!

wonna bif? mamma style in your bunn... yaaaa maaan i just come with my ant... cant do that?ddd mob rulles so shut your fuckin dirty mouth סתתתתתתתתתתתתתם בנאדם אבל באמת מה קשר למאמא סטייל אתה בכלל היית?

כבוד ../images/Emo13.gif

תחזור מהר שלא נתגעגע ותביא לסיוון תחבושות הגיניות מהדיוטי פריי, נגמר לה.

סיונול

New member
דוגרי...בידיקו נגמר לי! ../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ואם אפשר איזה ערבי חמוד כזה... רצוי שיהיה ראפר יפה כזה..:)

Drorrrrrr

New member
הלו! שכחת להגיד שאני המנהל הכי טוב

בתפוז
היי כולם אני דרור, אני אנהל את הפורום למשך עשרה ימים, עד שבן יחזור מקווה שיהיה לנו טוב ביחד. אל תדאגו, אני לא דיקטטור
.

למעלה