יש פה אנשים שרואים "פיק אפ"?

../images/Emo160.gif יש פה אנשים שרואים "פיק אפ"?

איך אני מטורף על הסדרה הזו של ערוץ 10. בר רפאי נראית שמה פיגוז ובפרקים האחרונים היא אשכרה מצליחה להעביר רגש. יש פה עוד אנשים שרואים? למה מיציתי את הדיון על הסדרה הזו עם חברים ...

זה כל יום בשעה 21:00 בערוץ 10../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזו פשוט סדרה טובה. ראיתם איך אדם ורז התנשקו? מה נסגר איתו? רגע אחד אדם סטרריט ורגע אחר הומו ... שיחליט.

L i r a n 5

New member
לא מתאים לך לפספס את זה

פיק אפ זו אחת הסדרות שדורשות אייקיו חד-ספרתי מהצופה כדי שיבין אותה. אני לא מצפה שתביני מה שכתבתי, עדיין לא התחלת ללמוד לשון \ הבעה אז אני אגיד משהו פשוט לילדה בת 12 מטומטמת: ז-ו-נ-ה.

../images/Emo6.gif

לך לישון י'תינוק(אני נותנת לך להיתקע פה קצת עם ההודעות שלי) כדי שקצת תירגע ותחשוב על הודעות משלך לכתוב כי לי יש חיים הלכתי אליהם ביי
תמצא מה לעשות עם החיים שלך (המחשב)

למה את סתם יורדת? "פיק אפ" מעולה!

זו סדרה פשוט טובה ... גם אני אוהבת אותה מאוד, ואני חושבת שמי שקוטל אותה ואומר שהיא מתאימה לאנשים עם אייקיו חד-ספרתי הוא סתם בור, במיוחד שזה אחרי צפייה ב-10 דקות מהפרק היחיד שהם ראו. אני מכירה מלא אנשים שקטלו בהתחלה, שכנעתי אותם לראות כמה פרקים ברצף - וגם הם מצטערים שאמרו שהיא לא טובה, אלא בעצם סדרה מאוד נחמדה ואפילו מעבר. אחרי שתראי איזה 3 פרקים ברצף תביני שזו סדרה ממש טובה

כהה ראיתי פרק אחד מהשידורים החוזרים

זה באמת יפה..חחח יש עכשיו גם אהבה מעבר לפינה אבל אני צריכה ללכת:/ טוף ביו'ש עכשיו שאני יודעת את השעות לפיק אפ אני ייראה(אראה..אבל בא לי ייראה)

אני חושבת שפיק אפ סדרה מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא מצחיקה מאוד והיא נראית מהמם ... והמשחק שמה משתפר מפרק לפרק. ראיתם מה עשו תלמידי "טיול השואה לגרמניה" לברוריה במהלך הטיסה? זה פשוט היה מצחיק בטירוף!!!

חחחח איזה מטומטם אין לי עוד

משהו לעשות בחיים חוץ מזה?חחחחח לך תחפש את מולי (אל תשאל אותי מי זאת..)

למעלה