כדאי לקרוא בבלוגיה - 5/6/07

רק לי זה מפריע?

ברשימת המומלצים להיום מופיע פוסט שנמצא בבלוג פרסומי של אתר הכרויות. לי באופן אישי מאוד צורם שבלוגים מסחריים, שלא מציגים את עצמם ככאלה זוכים לקידום שכזה. הרבה חברות מסחריות משתמשות היום בכלי הבלוגים לקידום תוכן שיווקי, כמובן מבלי לציין במקום גלוי את זהות הכותב/החברה. אבל לתת להם במה במומלצים? אפילו שהרשומה מעניינת, ואין לי ספק שגם מועילה, מי שידפדף כמה רשומות אחורה יגלה פרסומת ברורה לאתר המסויים הזה, ועל פרסום לדעתי משלמים פה, לא?

למה בכלל צריך מצעד - ועל מה הגאווה הגדולה?

פוסט על מצעדי גאווה, וקצת על המונח "גאווה". מתוך הפוסט: "מצעד הגאווה מעורר התנגדות. זו פרובוקציה, אומרים לנו. למה לנפנף בזה? בסדר, נגיד שזה נורמלי, אתם כמו כולם. אבל אתם רואים מישהו מאיתנו, הסטרייטים, צועד ומנופף במה שהוא עושה בחדר המיטות שלו? וחוצמזה, חובבי הבלונדיניות, למה הם לא מרגישים צורך לצעוד?" "וכדי לשנות את המצב צריך להבין שהמיעוט הזה קיים. צריך גם להבין את השוני: שלא כמו מיעוטים אחרים ההומואים נמצאים בכל מקום, יש לסביות בכל כיתה, גייז בכל יחידה צבאית בה "הומו" היא קללה נפוצה. אחת הדרכים להשיג נראוּת (מילה יפה, תודו) היא להפגין. לצעוד ברחוב. להראות שאנחנו קיימים. זה לא נעים, זה דוקר בעין, זה צבעוני ומכוער? בשביל זה יש זכויות אזרח. בשביל מי שהרוב לא נהנה ממנו. זה מעורר התנגדות, תאמרו? [...]"

weirdo1986

New member
כדי שזה לא יקרה שנית... - מאת g3h

רשומה קולעת לעניין ומצוינת. מקשרת נושאים שונים בהיסטוריה של העם היהודי, ומסקנה אחת נחרצת שמטרתה למנוע את רצח העם הבא. מומלץ לקרוא. כדי שזה לא יקרה שנית...

havlaz

New member
../images/Emo26.gif דחוף - רפומה בתחום התעופה

אתמול בלילה הופץ לשר התחבורה, חברי כנסת (בעיקר חברי וועדת הכלכלה) ועיתונאים מכתב חריף על הבושה שנקראת "תחום התעופה הפנים ארצי". איחורים, זלזול בלקוחות, מחירים מופרזים.. ישראייר וארקיע עושים מכולנו צחוק אחד גדול. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1004965

למעלה