כמה שאלות לפני שמגיעים

hanny1975

New member
../images/Emo160.gifכמה שאלות לפני שמגיעים

1.אנחנו מגיעים עוד 3 שבועות לבוסטון רצינו לדעת אם צריך לעשות רשיון בינלאומי מהארץ או שאפשר להסתדר עם הרשיון שיש לנו מהארץ, 2.אם מישהו יכול להמליץ לנו על רופא משפחה טוב בבוסטון(איזור ברוקליין או קיימבריג'),ורופא ילדים. 3. ועוד שאלה אחרונה שתשמע בטח דבילית אבל אנחנו מביאים את רוב הציוד מהארץ ואין לנו מושג אם להביא תמונות לתלייה על הקירות המון תודה

noam31

New member
רשיון , רופא ותמונות

רשיון : אני מתרגם מה driver's manual של מסצוסטס . מבקר ממדינה אחרת , יכול לנהוג עד שנה בעזרת הרשיון ממדינת המקור שלו במידה והיא חתומה על אמנה בלה בלה בלה (ישראל חתומה על האמנה הזו ) . רשיון בינלאומי (הנייר ) אינו חובה אבל הוא יכול לעזור בתרגום הרשיון המקומי אם עולה הצורך . "Once you have established your residence is MA you must obtain a MA's driver's licence to retain your driving privileges" למרות שאין צורך , למען השקט הנפשי , ועל מנת להיות יותר צדיק מהאפיפיור , הוצאתי רשיון בילאומי - 20 ש"ח אם איני טועה בכל סניף איסתא (גם אם את לא לקוחה של איסתא) . מנסיוני הקצר - ניסיתי בכמה מקומות להציג את הרשיון (הנייר) הבינלאומי - בכל מקום ביקשו את הרשיון הישראלי שלי - הוא פשוט נראה הרבה יותר דומה לרשיון המקומי והוא כתוב בצורה שהם מיד מצליחים למצוא את השם (לפעמים נמצא בצד האחורי - תלוי בשנת ההוצאה) ואת תאריך הלידה (שימי לב לציין מול קורא הרשיון שהחודשים והימים הפוכים בתאריך כפי שהוא כתוב ברשיון לעומת השיטה האמריקאית לכתוב תאריכים ) . ברגע שיש לכם כתובת קבועה (לא מלון וכו') , צריך להוציא מיד רשיון מקומי שזו פרוצדורה פשוטה למדי וזה גם מאוד מקל על החיים היום יומיים היות וזו בעצם תעודת זהות. פרטים נוספים ניתן למצוא פה : http://www.state.ma.us/rmv/ רופא משפחה : את בעצם מחפשת רופא משפחה שעובד עם הביטוח הרפואי שלך. צריכה לדעת מה סוג הביטוח - לכל חברת ביטוח יש אתר / רשימת רופאים ושם צריך למצוא אותו . המלצות ספציפיות אין לי . תמנות : לא הבנתי את השאלה - אם תרצי לתלות את התמונות על הקיר תביאי אותן ? זה פשוט , או שלא הבנתי את השאלה . בהצלחה . כמי שעשה את המעבר לפני מספר שבועות (ובעצם עדיים עוסק בסוגיות ביורוקרטיה שונות ) , אני אשמח לעזור אם אוכל בשאלות נוספות . בהצלחה .

noam31

New member
קירות עץ

שאלת התמונות היתה בנוגע לקירות העץ ? זו היתה הנקודה ? אין לי מושג . החבר'ה עם הנסיון בבתי העץ יוכלו להשיב על זה . שוב , בהצלחה .

את התמונות אורזים היטב

בנילון בועות ואם יש אז בשמיכות העברה, ויש קרטונים מיוחדים לזה. אצלי על אף האריזה ההיסטרית הזכוכיות נשברו והייתי צריכה להגיש תביעה לביטוח ונתתי למסגור מחדש.

למעלה