מה לדעתכם קרה לריצארד?

n o g a m o o n

New member
../images/Emo160.gif מה לדעתכם קרה לריצארד?

תחשבו על זה. הבן אדם חי כמה מאות שנים. הגיע מתרבות עתיקה, ביקר אולי כמה פעמים בעולם המודרני אבל לא ממש חי שם. מה לדעתכם הוא עשה אחרי שחזר מהאי? ז"א למרות "עתיקותו" אין לו ממש ידע על ההיסטוריה של תקופתו. כך שלא יוכל ללמד היסטוריה. מה דעתכם?

JohnLocke

New member
נראה שהוא דווקא הסתדר בעולם החיצון

בכל הביקורים שלו (לוק, ג'ולייט), וצריך לזכור שלאחרים יש תשתית גדולה של אנשים וכסף מחוץ לאי, שבטח כבר ארגנו לריצ'רד דרכון מזוייף. אני לא דואג לו...

n o g a m o o n

New member
ז"א שלדעתך הוא עובד אצל האחרים?

או שהוא בפנסיה נהנה מהטבות על שרותו ב"עבודה"

JohnLocke

New member
אני חושב שכרגע

מה שנשאר מהאחרים הוא רק התשתית מחוץ לאי (כמו האישה שעזרה לבן לשמור על הגופה של לוק, למשל), כי כידוע על האי בקושי נשארו אחרים חיים. אז אם הם מכירים אותו (הגיוני שיכירו אותו), הם בטח יעזרו לו להשתלב בעולם החיצון. אולי הוא יחליף את אלואיז בשמירה על הLamp-post. נראה שמדובר היה בתפקיד מילואימניקי.

יותר מעניין אותי מה קורה בעולם החיצון..

אחרי שכולם שמעו שמטוס אג'ירה עליו היו חמישה משישיית אושיאניק נעלם. המטוס הזה גם אח"כ נוחת איפשהו, וסביר להניח שקייט חזרה לארה"ב. חחח ומה בדיוק הם סיפרו? קצת לא הגיוני שלא גילו את המטוס, אפילו אם הם הסתתרו או משהו.. יכול להיות שכל העולם שמע את הסיפור שלהם והחליט שהם השתגעו?

JohnLocke

New member
זה היה בטח היום הכי מאושר

בשביל חובבי תיאוריות קונספירציה. אין לי מושג מה הם יכלו להגיד, אולי ריצ'רד נתן ללפידוס מיקום של בסיס סודי של האחרים בפורטלנד או משהו, והאחרים שיחדו את הFAA.

lyla12

New member
חיי ריצ'ארד

הוא לא חי מאות שנים ולא בתקופה העתיקה, בסיפור חייו עד כמה שזכור לי כשאשתו מתה, זה היה בשנת 1860.

n o g a m o o n

New member
בין 1860 ל 2007 יש כמה מאות שנים

בערך 200 כל הזמן הזה הוא חי על האי. כתבתי שבא מתרבות עתיקה. אנשים תלמדו לקרוא כבר!

אבי1985

New member
2007-1860=147

לא בערך מאתיים. זה כמו להגיד שאחד ועוד אחד זה בערך 50.

GeJuFan

New member
תקופה עתיקה?! שהמורה שלי להיסטוריה

לא תשמע אותך, אפשר לחשוב שריצ'רד חי בימי האימפרייה הרומית או ימי הביניים. רק מעט מהדברים שקרו במאה ה-19, המאה שבה ריצ'רד נולד וגדל בה: ב-1860 המהפכה התעשייתית כבר הייתה בשיא פריחתה (רכבת) כנ"ל גם תקופת ההשכלה (המניפסט הקומוניסטי של מרקס כבר פורסם, והבריטים כבר התחילו להתעורר והתנועה הסוציאלית הייתה בדרכה להיווצר). ארה"ב כבר איתנו כמה שנים טובות, וכנ"ל גם המושבות בארגנטינה וברזיל. הבריטים בדיוק התחילו ליישב את אוסטרליה, וכבשו בערך כל מה שהם יכלו. מלחמת האזרחים בדיוק התחילה בארה"ב בין הצפון לדרום שנגמרה בהענקת שיוון לשחורים, הבריטים אגב כבר העניקו את השיוויון הזה לפני עשרים שנה. רק כמה מהדברים שקרו באיזור של 1860. וזה מבלי להתחיל לדבר על תחילת תחילתה של התנועה הציונית.

../images/Emo6.gif בדיוק חשבתי על זה אחרי שציפיתי שוב

בפרק הסיום: הוא נכנס לארה"ב כי לשם הם טסים, ומייד שואלים אותו בביקורת הדרכונים: "What is your social security number?" ועכשיו הוא יתחיל לגמגם.... ובסוף יגיע לבית המשוגעים סנטה רוזה. אפשרות אחרת - הוא לא יכול לדבר. אילם. סוייר ייקח אותו בתור ADVISOR... היז וויז מי. P-:

ravens

New member
ריצארד כבר התחזה כמה פעמים

אם זה לנציג חברה מכובדת כשגייס את ג'ולייט ואם כאחראי על פרוייקט מיוחד כשבא לבחון את לוק הילד בביתו ,אז לא תהיה לו בעיה להסתדר.

מעללי ריצ'ארד בארה"ב

ממש כמו בסופים האלטרנטיביים: ריצ'ארד מזמין אוכל במסעדה למזון מהיר, ריצ'ארד בעיר התיירים, ריצ'ארד וסרט הפורונו וכו'.

למעלה