מחמאות על פיק אפ

כולם לרשום תריליארד המלצות על הסדרה

ערוץ 10 שוקל אם להוריד את "פיק אפ" מהמסך תלוי בכמות המעריצים אז כולם לשלוח הרבה היתחננויות והמלצות!!!

barbi75

New member
לללהההההסידרה מהממת

לא להוריד מהמסך בשום פנים ואופןןןןןןןןן שחקנים מצויינים.. סדרה טובה!! אהבתי..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציון:1000000000000000000000000000000לא להוריד

yamior

New member
לא להעיז להוריד

אחלה של סדרה יש בה הומור מתח כל מה שצריך פי אלף יותר מטלנובלות אחרות ועוד ממהתחלה מעניין לא לחכות לפרק ה-80 שרק אז מתחיל להיות משהו פה מפרק ראשון אז לא להוריד בבקשה. וגם אחלה שיר

vodogirl

New member
אין עליה..!!!../images/Emo8.gif

ממכר מחרפן ופשוט...אין לי מילים...חחחח...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערוץ 10 אולי מוריד את פיק אפ מהמסך!

אם לא יהיה לפיק אפ מספיק רייתינג אז יורידו את הסדרה מהמסך אז כולם להגיד לחברים לראות!!!

ortalo0o0sh

New member
האמת שפיק אפ רק הולכת ומשתפרת..

אני פשוט נהנת לראות את הסידרה הזו.. זה ניהיה יותר מעניין+משהו שמושך אותך לראות את הסידרה (התמכרות שכזו)

ממנטו30

New member
חולה על עומר הגבר ההורס

אין עליו , איזה לוק איזה סקסיות ומשחק שווה אני מחפשת תמונה שלו ןאני אשיג משהו פחות מהוקצע ממה שהוא בסדרה...

FRIENDSforever

New member
הייתי באולפנים

(מפרוטקציה נכנסתי) יואו הקאסט הזה אחד אחד נחמדים!!! פשוט משהו!! אוולין מצחיקה בטירוף...בר כזאת מאמי...החתיכים-->חתיכים!! חח איזה קטעים עם המקס הזה....!! הוא נתן לי נשיקה בלחי!! הוא כזה חמוודדד!! ומרנה כלכך מאמיי....איזה יפההההההההה!!!! אמרתי לה שהסצנה שנגמרה בדיוק (היא הופיעה) הייתה ממש טובה...אז היא חיבקה אותי ואמרה לי תודה וזה..והיה לי חם אז היא כזה אמרה לי "את חמה...יש לך חום!?" אז אמרתי לה שחם לי...:p חח היא כזאת מתוקה... ששי קשת מדהים...!! מצחיק! זהו..היה כיף..

מאיה125

New member
פיק אפ הסדרה הכי טובה על המסך!!!!

שחקנים מוכשרים, חתיכים, ואחלה עלילה.. ראויה לשבח!!!

SeXxy GirL 2

New member
נצל"ש שכבר עשיתי אלף פעם...

אז ככה..המצב הולך ומישתפר אבל עדיין יש כאלה שלא יודעים לשרשר!!! כל מי שראה את הנצל"ש הזה והיפנים.. ולמד...שישים בכותרת את האייקון
או

למעלה