נשלחתי אליכן-ם

Mali A

New member
../images/Emo160.gifנשלחתי אליכן-ם

ע"י אחת מהמתיחסות לפנייה שלי בפורום "פריון האישה" ומתוך מה שהספקתי לקרוא עד כה בפורומכם זהו אכן המקום- להתלבטותיי, חששותיי והתרגשויותיי לקראת היותי אמא (לא,עוד לא בהריון) שמחה להצטרף! ובאותה ההזדמנות, להודות לך - הממליצה.

TWEETY =^.^=

New member
מלי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שמחה שהגעת לביתנו הקט, את מוזמנת להתלבט איתנו בכל שאלה, דילמה ומחשבה. והעיקר,,,נשמח להוביל אותך כמה שיותר מהר לחדר הלידה

רומי^^

New member
ככל שזכור לי - התכוונת אליי../images/Emo9.gif

(אם מדובר בפורום של זיידמן ב - DOCTORS.) שמחה שיכולתי לעזור. אמנם אינני שייכת "פיזית" לפורום - אבל מאוהבת עד אימה
במנהלת שלו, ועדיין, לצערי, בפורום פוריות, בפרדס השכן. שיהיה לך המווווון
. בטוחה שתמצאי פה תמיכה אדירה. (הרי הבטחתי, והבטחות.....צריך לקיים, לא?
) בכל מקרה - את תמיד "יכולה לנסות"?! חחחחחחחחחחח חג שמייח לכולכן!!

היי מלי

קראתי את ההודעה שלך בפורום של זיידמן,אז שיהיה בהצלחה בIVF אם בא לך לשתף אותנו בהתלבטויות את מוזמנת. במבה

יובל2

New member
מלי היי וברוכה הבאה

שמחים שהצטרפת למשפחה המורחבת שלנו.

Mali A

New member
היי,תודה לכולם על קבלת הפנים .

אני לפני הפריית מבחנה ואחרי שני נסיונות בטיפול עם גונל F (אחת בנסיון טבעי והשניה בהזרעה) אולם,קשה לי גם המחשבה (בין היתר) של "לצאת מחוג הרווקות" (כפי שהגדירה זאת אחת מכאן) ועם זה אני ממשיכה והולכת למרות ועל אף הכל..... ההצעה להרות באופן טבעי לאחר הטיפול הראשון הגיעה אליי שעות מספר בלבד לפני הגעתי לבנק הזרע ממישהו (שאח"כ חזר בו מסיבות מוצדקות מבחינתו ולהבנתי הרבה)וזה בעצם מה ששינה לי את עוצמת נחישותי בעניין. אבל, כאמור אני ממשיכה ואפילו אשתייך אליכם(אני מבינה שיש כאן גם אבות) באופן ממשי.

TWEETY =^.^=

New member
בכייפ מלי ../images/Emo24.gif

איך אשרו לך IVF אחרי 2 נסיונות
בדרכ"לל הם דורשים בסיבות ה-6-7 בערך. ושמעתי אפילו על יותר. אין לנו ממש אבות שמשתתפים באופן קבוע, מה שכן יש, זה לוח מודעות לכאלו שמחפשים/ות שותף להורות. תוכלי למצוא את הלוח, בסרגל האפור שלמעלה תחת הכותרת "לוחות". אז שוב,,, אחלה שאת פה

למעלה