סכמ"ש

../images/Emo160.gifסכמ"ש../images/Emo160.gif

אז הנה אנחנו חוגגות לנו שבוע בארץ. "חוגגות" עם גרשיים כמובן, והנה הגיע הסופ"ש אז מלאו את החידון חבריי!!!!! ומי יתן וניפגש כולנו בפסח! יאאאאאא.. השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

BtHeS 94

New member
הסכמ''ש שלי D:

השבוע שהיה: היה נחמד :p שיר השבוע של 30: oblivion שיר השבוע: welcome to the black parade-MCR להקת השבוע: bullet for my valentine :p אלבום השבוע: חח אין כזה *בינתיים* מאכל השבוע: שוקולד :p משהו טוב שקרה השבוע: לא נכשלתי במתמטיקה D: משהו רע שקרה השבוע: היה מבחן בביולוגיה וישמצב שאני נכשלת XD ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: loose it or use it אתר השבוע: ישראבלוג,אופקורס :p ספר/סרט/סדרת השבוע: צחוק מעבודה,וארץ נהדרת..אני מתה עליהם D: תמונת השבוע : http://www.facebook.com/photo.php?pid=98912&id=100000274850178 השבוע שיבוא: יהיה נחמד ^^ משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להשתחרר יותר מוקדם בסופ''ש משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מלאמלא מבחנים =.= אני לא יכולה לחכות עד לרגע שניפגש בפסח D: אני מתגעגעת לכולכן 3333> אגב,איפה ניפגש? D:

A Modern Myth

New member
ואני

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Stranger In a Strange Land שיר השבוע: כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד, ו Matisyahu - One Day. חורשת עליהם כל הסופ"ש להקת השבוע: have a guess אלבום השבוע: לא יודעת מאכל השבוע: אתמול היה לי שוונג בישול אז הכנתי עוגת תפוחים ופשטידת פטריות, יצא אחלה משהו טוב שקרה השבוע: אלירז זכה!!!! אני מתה עליו, הוא כזה חמוד. משהו רע שקרה השבוע: אין לי מסך בפלאפון כבר שבועיים ומשהו, וזה מתסכל בטירוף כששולחים לי אסאמאסים ואין לי מושג ממי הם או מה כתוב בהם. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: What the hell am I doing here? I don't belong here. משפט שמאפיין את הזמן האחרון אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: אתמול ראיתי את ניו מון בפעם הראשון מאז הבכורה בקולנוע. אני הולכת לראות אותו עוד הרבה הרבה השבוע תמונת השבוע: השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא יודעת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הרבה מבחנים ועבודות להגשה

עכשיו אני אסכמ"ש

השבוע שהיה: היה.. גרוע! שיר השבוע של 30: KINGS AND QUEENS שיר השבוע:DIGG של אינקיובוס להקת השבוע: 30. ללא ספק אלבום השבוע: THIS IS WAR מאכל השבוע: פלפל ממולא משהו טוב שקרה השבוע: שהוא עבר, מצאתי את החוגר. משהו רע שקרה השבוע: שהחיים ממשיכים ו-30 מופיעים איתם, ושאיבדתי את החוגר. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו אתר השבוע: החשבון פליקר של 30, וטוויטר ספר/סרט/סדרת השבוע: הםם GLEE תמונת השבוע : תמונה מדהימה של תומו שחברה שלי צילמה.. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו? אין משהו טוב. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא יודעת

למעלה