פרק 14

נווו מה אתם אומרים על הפרק היום הא?

נורא מותח
מסקרן
נחמד
ממצחיק
יפה
(כול אחד תשובה מ...) סתם האני חושבת ששמש מותח החשב
אבל האני חושבת שממש היקרה משהו עם הלנה
מי אהבה שיקליק
מי לי שיקליק
באזה שעה שתענו : בוקר אור או בוקר טוב ,צהרים טובים ומלאים ערב טובב גם לילה טוב וחלומות פז שנה מתוקהה ובי בייי ו
חחח טובב בייי

מאיה125

New member
פרק אדיררררררררררר

אחחחחחחחחחח וראית מה יהיה פרק הבא????? יואו הוא יגיד לנדב שהוא מאוהב באדם!!!!!!!! אחחח איזה סדרה שולטת...

yafit93

New member
אדם משחק הומו ../images/Emo7.gif

אדם גם יגיד לרז שהוא גילה שהוא עצמו קצת הומו! אני לא מאמינה השווה הזה משחק הומו?!?! אויי מיי גאד!

shanikush7

New member
פרק מעולה........גיל קרע אותי.....

כשוא הביא ליסמין את העציץ הוא פשוט מדהים.......

מיכל1000

New member
אאווווחחח..אני מתה מתה מתה.

אני חדשה פה..ואני שמחה למצוא את הפורום הזה. חחחח אאוווחחח..אני מתה מטורפת חולה על מקס!! הוא כזה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתם בסוף איך הוא רץ להציל את "החבר" שלו?.חחח וראיתם שראו לו את החריץ שבתחת????????? שיוו אני מתה. הקלטתי את זה בוידאו.....והמכנס כמעט נופל ממנו שם...חח ובצילום מאחורה פשוט רואים לו את התחת. חחחח כמה סקס הוא.גאדדד אני מתה. מחכה לפרק הבא כבר.

ortalo0o0sh

New member
חחחח כן גם אני שמתי לב לתחת שלו!!

חחחח איזה מצחיק זה היה!! הוא כל כך חמוד אלוהים!!

מיכל1000

New member
חחחח..אורטלושששש

אני מבינה שאני לא היחידה ששמה לב ל..."פרטים הקטנים". חחחחח אווחח,הוא כ"כ סקסי. התחת.חחחח (וגם זה שמחובר אליו. :) :)

ortalo0o0sh

New member
חחח שמדובר במקס אני בהחלט שמה לב

לפרטים הכי קטנים (:) חחחח אי אפשר שלא לשים לב.. הוא פשוט כל כך מושלם!! שזה אי פשר לתאר!!

D A N D 0 0 S H

New member
מישהו שם לב...

כשאדם יצא עם רז מהמים המכנסיים שלו היו נפולים כאלו וראו לו את התחת

../images/Emo12.gif יש שידור חוזר??????

אייך פספסתי ? , לא ראיתי :( כלומר,ראיתי,אבל הייתי...לא מרוכזת?,לא ראיתי את הקטע הזה! :/

מאיה125

New member
יש שידורים חוזרים

כתוב באתר הרשמי לסדרה את השעות בדיוק, אבל ימי חמישי, שישי ושבת יש שידורים חוזרים של כל השבוע... :)

למעלה