רכיבת זכרון

yoffer

New member
../images/Emo160.gifרכיבת זכרון

קצת תמונות מהאויר, לצערי פישלתי עם איכות הצילום, אבל עדיין ניתן להנות מהתמונות. תרוצים... עדיין אין לי, אבל אני אחשוב כבר על משהו ואתרץ בפעם הבאה. הקישור לאתר תמונות.

lior560

New member
רכיבת זיכרון

כל הכבוד מסה קריטית של רוכבים וכולם למען מטרה אחת היא מרשים ביותר כל הכבוד גם למארגני הארוע שטרחו לא פחות את רוב האנשים לא הכרתי אבל אני מקווה שאפגוש אותם ברכיבותי בעתיד. ושוב תודה לכולם ליאור

ארנון41

New member
איך לא נפגשנו?

ליאור - איך יכול להיות שלא ראיתי אותך שם? הרי בסה"כ היו 700-1000 רוכבים... ארנון

lior560

New member
רכיבה משותפת

מתי נצליח לארגן משהו ביחד אני כבר מת לירכב איתך

elieber

New member
רכיבת זיכרון

הנני מצדיע לכל הרוכבים שהיתפנו והגיעו לירכב היום בבוקר ודחו את הטיולים שלהםץ היה ממש חוויה לירכב גם עים רוכבי שטח ורוכבי כביש וליראות את כל הקבוצות המאורגנות שבאו מכל קיצוות הארץ מקווה ליראותכם בריכיבות הבאים או בטיולים שנה טובה וחג שמח אליעזר בנודיז

Eyal Hershtik

New member
סחטיין על הביצוע !!!

גם מטיס מסוק וגם מצלם !!! . תמונות יפות שדרכם אפשר לראות את מסת הרוכבים . אייל

alonaski

New member
רמי?!?!?... ../images/Emo12.gif זה אתה היית במסוק?

??????????!!!!!!!!!! אתה טייס מסוקים?!?!?! ואיך צילמת תוך כדי?!... וראית אותי שעשיתי לך שלום עם 2 ידיים?!?!?
הייתי עם ביגוד כחול ועל אופנים בדיוק כמו שלך!!! (-שוגר 3+ כחול-כסוף)
(= אינסטינקט בלתי נשלט שמקורו בילדות...
כשכלי טייס כלשהו עובר בגובה נמוך מעלי - אני תמיד עושה - שלום!!...
)

yoffer

New member
../images/Emo55.gifמסוק

1.כן 2.היינו שניים 3.בטח ראיתי אבל לא זיהיתי... אולי בפעם הבאה!

רֶשֶף

New member
דור העתיד מזהה כלי טיס ידיד ../images/Emo160.gif

אחד מהזעטוטים החמודים ששבה את ליבי ואת מצלמתי. גם ממוגן
גם פעלתן
וגם סקרן

yoffer

New member
../images/Emo85.gifסרט וידאו

בסרט וידאו שצילמנו ישנו צילום יפה של דור ההמשך, אני מקווה שזה יעלה בעתיד הקרוב לאחר עריכה באתר של גדי.

alonaski

New member
חמוד!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif רק לידיעתך...

כמומחית (=בהסתייגות...
) לענייני סקי וסנובורד: באירופה (בצרפת בעיקר), באתרי הסקי בעונה, אתה רואה את הזאטוטים האלה בגיל הזה בגודל הזה - עם מגלשי סקי על הרגליים!!!
והם חולפים אותך בטיסה לפני שהספקת להבין מה היה הגוש הצבעוני בגודל כדורגל שחלף לצידך...
(תינוקות שם לומדים לגלוש לפני שהם לומדים ללכת!!) = כל שריטה ודור העתיד שלה כנראה!...
ואני ראיתי שם את ארבל - הבת של אורת (ונמרוד דובינסקי) רוכבת על אופני כביש קטנים עם ביגוד מלא ונעלי רכיבה קליטים!!! = גם = מראה משובב!
ואני מכירה אותה (ואת אחיה) ממפגשים בשנים קודמות = שני ילדים חמודים ומניטורים עם אופני הרים מיניטורים, ביגוד מיניאטורי, נעליים מיניאטוריות... - מדהים!!!
ומאוד מקסים בעייני!!!

alonaski

New member
הייי!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אפשר להצטרף בהזדמנות הבאה???!!!! טיסה במסוק זה אחד החלומות-ילדות הבלתי מוגשמים שלי עדיין...
אפשר???? אפשר???? אפשר???? בבקשה.... בבקשה... בבקשה....

yoffer

New member
../images/Emo122.gifבתנאי שתלמדי אותי

איך קופצים עם אופניים בלי לשבור את הראש!

alonaski

New member
מההההההההה????????? ../images/Emo12.gif

זה הכל?!?!?!?!?!?
= אין קל מזה!!!
= עלי!!
מתי קבענו?!...

elieber

New member
שותף לרכיבה

מאיזה איזור אתה ואיזה רכיבה אתה שטח או כביש

למעלה