שירשור פרק 12
!!

תאירוש1

New member
../images/Emo58.gifכנסו זה בקשר לפרק של היום

מי שלא רואה את הפרסומת של ערוץ 10 בנוגע לפרק הבא אז שידע שיהש משהו שנועה צוקרמן (בר רפאלי) מסתירה משהו במזוודה שלה או שזה הנקמה של שירה ונדב

ReUtOoSh

New member
../images/Emo160.gifשירשור פרק 12../images/Emo160.gif!!

אהבתם????? מנסים לגלות מה הלנה הרעה זוממת??? מה יקרה לנועה בפרק הבא??? ואם זכיתםן בחידה היומית???חחח כל זאת פה!!!

gagacc

New member
מסכן גיל ראית מה עשו לו???

אפילו עם פנס בעין הוא ההההההההההררררררררררררררררררררררררר

SofyTofyMofy

New member
BLOG JOB - פרק 12!../images/Emo103.gif

http://www.tapuz.co.il/pickup/viewEntry.asp?EntryId=436735 בבקשה תגיבו

Salanit

New member
פרק סבבה../images/Emo176.gif

רק את מקס הראו ממש מעט,רק לקראת סוף הפרק
איזה מצחיק היה אדם כשעבד על הבחור בחוף הים שנכנס כמעט להלם
ועומר כל כך מעצבן!!
עאלק מקנא ליעל. רק מוציא את העצבים שלו עליה כיוון שראה את הציור של שירה...

ReUtOoSh

New member
לגבי מקס...

לא את כולם מראים הרבה.. עובדה שגם לברוריה היו היום רק 2 סצינות ובכלל לרז סצנה 1 אז...כיאלו זה לפי הטקסט.. ולפי דעתי כל מה שכתבת על הפרק נכון..............!!! :)))

The PinK GirL

New member
לגבי הלנה

אממ... אני לא חושבת שהיא בדיוק זוממת משו, היא סתם כלבה שרוצה כסף..חח ואנבל הזאת שלה, ניראה לי היא קיימת אבל היא איזה משוגעת או חולה במשו... בטוחחח אחרת למה זה מפחיד כשאנאבל כועסת?! ולמה היא כזאת רגישה? בטח היא איזה מטורפת או יש לה פיגור או משו כזה... זה מסקרן אבל!! ועומר (ככה ניראה לי קוראים לו) מעצבן אותי כלכך!! יענו הוא הולך בוגד ביעל בכל הזמדנות אפשרית ועוד עושה לה סצנות קינאה?!? איזה מניאק!

2ירוש

New member
נראה לי גם...

נראה לי גם שהיא קיימת, אבל אין לי מושג מה קרה לה... היא בטח איזה משוגעת או משו כי כל פעם התירוץ של הלנה זה שאנאבל כועסת, ואז היא נהיית רגישה כזאת... אני מתה לדעת מה איתה!

2ירוש

New member
דחווווף!!!../images/Emo10.gif

פליייז שמישהו יכתוב לי תקציר מפורט, ממש רציתי לראות ולא יכולתי!!! פליייייייייייייייייייייייייייייייייייייז!!!!!

מקס I LOVE

New member
אוקי... תקציר של פרק 12

גיל מגלה שיסמין נתנה את המעטפה עם הסמים לברוריה... וברוריה שמה אותם במחלקת העבדות... אז הוא מדבר עם ברוריה... ואומר לה שזה שלו...עומר עשה ליעל סצינת קניאה... בגלל שהיא נמצאת עם שיי הרבה זמן.. והיא עובדת בתור חשפנית בהצגה.. אבל בעצם הוא הוציא אלייה את הכעס אחרי שהוא ראה את התמונה ששירה מצויירת ערומה בעיתון טרנס...אדם מדבר עם חבר שלו.. וחבר שלו אומר לו שהוא חושב שרז הומו... ואז אדם אמר לו... שגם הוא הומו.. והוא התחיל לגעת בחבר שלו... ולהגיד לו שהוא נמשך אליו... אבל בעצם זה היה בצחוק...נדב ושירה רצו לנקום בנועה.. ולכן שמו לה מחוך ואזיקים בתיק... ובסוף הטיסה.. נדב אמר שהוא צריך לבדוק את התיקים של הנוסעים... ושהגיע לתיק של נועה... המכשיר ציפצץ... וכולם ( כל הדילים)...ראו שיש בתוך התיק את המחוך והאזיקים.. וככה זה נגמר..אה... והלנה הביאה לשלמה את החשבון שלו...( שזה היה מזוייף...)... ושלמה הראה אותו ללינג..(בגלל שהיא ביקשה ממנו לשאול את הלנה.. כי זה נראה לה חשוד..שפתאום נעלמו 20,000 שקל) ולינג עשתה השוואה... בין החשבונות האחרים.. או סתם הסתכלה.. וראתה שמהו שונה בחשבון הזה...(זה שהלנה נתנה לשלמה)...סוף

אוף,

אני מתה לדעת מה כל הסיפור עם האנאבל הזאת
! בטח הם ישאירו את הצופים במתח הזה עוד הרבה זמן
... חוץ מזה היה פרק בסדר.

למעלה