תקצירי השבוע בארה"ב

darklighter

New member
../images/Emo160.gifתקצירי השבוע בארה"ב../images/Emo58.gif

יום ב', 22 בינואר
ג'ארד מאשים את אית'ן בניצול תרזה ונשבע לגרום למעצרו
פוקס נדרס וממשיך לדמם למוות! קיי חוקרת את צ'ריטי כדי להוציא ממנה את האמת.
יום ג', 23 בינואר
גוון הזועפת אומרת לאית'ן שהיא עוזבת אותו
החיפוש אחר התוקף של פנסי נתקל בטוויסט מפתיע. פוקס מובהל לבית חולים...האם הוא ישרוד?
יום ד', 24 בינואר
גוון שוברת את טבעת הנישואין שלה עם פטיש
תקרית מרשיעה הופכת את מיגל לחשוד העיקרי בתאונת ה"פגע וברח" שעבר פוקס. פנסי מבולבלת ממה שגילתה.
יום ה', 25 בינואר
לפני עזיבתה את העיר, גוון מודיעה לתרזה שהיא יכולה לקבל את אית'ן לעצמה
קיי מתמודדת עם החלטה של חיים ומוות. שרידן מאתגרת את פנסי להוכיח שהיא הותקפה.
יום ו', 26 בינואר
אית'ן מודה באהבתו לתרזה בדיוק כשהיא אוזרת אומץ לסיים את היחסים איתו לתמיד. ואלרי נותנת לג'ארד אזהרה מסתורית. ג'וליאן תופס את מיגל וצ'ריטי מתנשקים
צפייה מהנה
אתם מוזמנים להעיר לי על התרגום

darklighter

New member
אני מנסה להשיג עכשיו את ה-22../images/Emo190.gif

אני רוצה לראות את פוקס נדרס

darklighter

New member
../images/Emo122.gifהפרק של ה19../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני חייבת להגיד את זה: הצ'ריטי החדשה משחקת ממש אבל ממש גרועעעעעעעעע
היא נכנסת ורואה את קיי וסימון ומתנהגת כאילו לפני יומיים היא ראתה אותם
והיא לא נראתה עצובה או נסערת על גרייס וגם לא נעלבה שקיי שאלה אותה אם היא שכבה עם מיגל היא סתם הכחישה והיא לא הייתה בשוק שהיא שאלה את זה... בקיצור כלום
גרייס לא מתה... הראו בזיכרון של סם שגרייס ישבה ולא היה אף אחד לידה אז כנראה בזמן שהיא דיברה בטלפון כולם כבר עלו על האוטובוס והיא פיספסה...ומעניין על מי היא מזהירה שהולך לפגוע בכל האנשים בהרמוני והאם זה קשור לתוקף של פנסי
מה שהכי מוזר לי פה שעם "נבואה" כזאת של גרייס והקאמבק (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של צ'ריטי וכל הסערות האחרונות-טאבית'ה ואנדורה נעלמו
פנסי והתוקף- די כמה אפשר לראות את זה שהוא תוקף אותה ומתחבא שאנשים באים ואז לא מאמינים לה הרייליכס הזה נהיה חולה יותר מיום ליום... גוון וג'ארד תופסים את אית'ן ותרזה במיטה- אוי הטמטום בקטע הזה הצחיק אותי...דווקא גוון הייתה הכי נורמלית בקטע הזה... אוי איך אהבתי שהיא אמרה להם שהיא לא קונה את זה שתרזה חשבה שזה ג'ארד ואית'ן חשב שזה היא סוף סוף מישהו קם ואומר את זה...ואפילו שבמקרה הספציפי הזה זה נכון-למה הם חשבו שיאמינו להם??? ולמה הם לא קפצו החוצה מהמיטה והתלבשו והתנהגו כאילו שהם בשוק אלא המשיכו לשכב שם??? הצחיק אותי הדיאלוג הזה: גוון: really how could you not tell the difference? (על אית'ן וג'ארד) אית'ן וג'ארד ביחד: What is that supposed to mean??
ואחרי זה גם צ'אד וויטני נכנסו חחח טוב שלא עשו שם אורגיה
קטעי ג'סיקה-ספייק- מיותר ומגעיל כרגיל. והוא עוד מנסה להציג את עצמו כנחמד מבין האנשים האחרים בחייה... ולמה היא הולכת למועדון כשאמא שלה מתה???? עוד לא הראו שפוקס נדרס
והפרק הבא לא יורד לי
שימות כבר בעעעע....

למעלה