Funeral For A Friend&Hellogoodbye

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifFuneral For A Friend&Hellogoodbye../images/Emo160.gif

אל תהרגו אותי שזה ארוך.. אני מעתיקה את כל החפירה מהבלוג ומוסיפה תמונות נבחרות. את כל ה100+ תמונות תמצאו כאן
http://israblog.co.il/109279 שישי 7.12-Hellogoodbye - Brixton Acaemy, London בוקר, ארוחת בוקר חביבה במלון. יציאה לקור 7 מעלות בלי גשם 8) אני ואמא חשבנו שאנחנו חכמות והתחלנו ללכת בחוץ לחפש את סוהו וצ'יינה טאון.. כמובן שהתבלבלנו בכל הכיוונים והלכנו לאיבוד. בסוף פרשנו לאוקספורד סטריט ועברנו על כולו בכמה שעות חחחחחחחחחח וקניתי גיליון חדש של קראנג שיצא יומיים קודם. בצהריים שנהיה עוד יותר קר ומשעמם עלינו על הטיוב ונסענו עוד יותר צפונה לבריקסטון. רק יצאנו מהתחתית שם וכבר נבהלתי ;; הכל מלא שחורים.. ובלי גזענות הם פשוט היו מפחידים! מסתבר שזה האיזור עוני של כל פליטי דרום אפריקה וג'מייקה :ם קריפי. אפילו היינו בשוק שלהם שהיה יותר גרוע משוק הכרמל! אמא ;; בסוף באיזה רבע לשלוש, 4 שעות לפני ההופעה, החלטנו להמשיך על הרחוב ההוא להגיע לאולם. שהגעתי לשם כבר היו כמה אנשים בתור אז נטשתי את אמא והלכתי לשבת שם על הרצפה בקור ;; קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. אחרי שעתיים וחצי יאנה הגיעה סוף סוף! וחיכיתי איתה עוד שעה וחצי. נכנסו והמקום עעעענק. בכניסה יש מלא מדרגות לקומה למעלה ושולחן כזה של מכירת חולצות/דיסקים של הלהקות ^^ החלטנו שנקנה בסוף ושקודם אנחנו צריכות לתפוס מקום קרוב לבמה.. אז התחלנו לרוץ לתוך האולם עצמו ואז קלטתי שבקושי יש אנשים ליד הבמה!!! זה היה משהו כמו "אומגאאאאאאאאדד!#@%$ יאאנההה!! פאק! קלטי!! אנחנו פאקינג שורה ראשונהה!! האאאאאאאאאאאאאא" כן כן.. ההתלהבות. רצנו לתפוס מקום - שורה ראשונה באמצע צד ימין. תחשבו מה זה.. מקום בגודל שניים שלושה פרקטים של מגרש כדורסל.. 5000 איש. ואני ויאנה בשורה ראשונה! מושלם. אני חייבת לציין שכל להקה וכל שיר היה מדהים בפני עצמו! היה כלכך יפה ובאמת באמת אחת ההופעות הטובות בחיים שלי D: אני מודה שנהנתי יותר מאשר בנופקס, יוסלס, אוונסנס ואפילו לוסטפרופטס! כי מה לעשות.. יש הבדל בין לעמוד רחוק/להמחץ באמצע/לשבת למעלה לבין - פאקינג שורה ראשונה! נשמתי.. לא הזעתי. היה ממש סבבה בשורה ראשונה 8) בסוף ההופעה יצאנו וקנינו חולצות. אני קניתי חולצה של גו:אודיו כפרות! אני אוהבת אותם כלכך 3> אפילו EP לא יצא להם (יוצא ב25.2.08) ובקושי מכירים אותם אבל בונאה! אני ממש אוהבת אותם. עוד הרבה לפני ההופעה הכרתי אותם כי אמרו שהם הולכים לחמם את הלוגודביי והתחלתי לשמוע אותם ודיברתי איתם במייספייס והתאהבתי. יאנה קנתה חולצה של הלוגודביי ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifSay Anything../images/Emo160.gif

האיכות של כל התמונות לא כזאת טובה אבל תשרדו

GaIi4697

New member
אז למה הוא מרשה לעצמו לשיר את

אלייב וויד דה גלורי אוף לאב?

SainTonix

New member
יש להם שיר שנקרא Died A Jew

ואז חיפשתי מה הקטע שלהם עם יהודים וזה כאילו שיר בדיחה על נצרות ויהדות כזה , הסולן מקס במיס הוא יהודי חח יש לי אותו בפייסבוק D= האמת אחלה שיר, האלבום הכפול החדש שהם מעולה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה?? באמת?? חחחחח

אני לא יודעת עליהם כלום ~,~ חוץ מכמה שירים שלהם שאני אוהבת כבר הרבה זמן והמממ זהו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifHellogoodbye../images/Emo160.gif

ועל פיונרל והשאר אני אמשיך באיזה 2 וחצי-3 שאני אחזור מבית ספר XD

יור אר דה ואן, דה ואן דט לייס קלוס טו מי|מנעו

אני רואה את התמונות בבלוג, הקטעים מההופעה שלהם נראים כל כך שווים!

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifתמונה מהרכבת תחתית../images/Emo160.gif

זהו. עכשיו באמת אני צריכה להתחיל להתארגן לביתספר
אני מאחרת כל הזמן ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifהמשך חפירה!../images/Emo160.gif

יאי שיחררו אותנו שעה קודם
אוקי. שבת 8.12.07 - Funeral For A Friend - Astoria, London אחרי הפיצה הטעימה מאוד מאוד חזרנו למלון וכבר הפסיק הגשם.. אני החלפתי בגדים, שמתי מעיל ועוד כמה שכבות ויצאתי לבד לרכבת התחתית. זכרתי את הדרך שעשינו בבוקר למועדון וחיכיתי בלי אמא :) היא ישנה במלון חח היו כבר איזה 50 אנשים.. שזה יותר מפי שתיים מהיום לפני! טוב.. נו. כמה הבדלים - בשישי זה היה 5000 איש ובאתי ברבע לשלוש. בשבת זה היה 2000 איש ובאתי קצת אחרי שלוש וחצי. כן.. אני מפגרת שלא התארגנתי מהר יותר והלכתי מוקדם יותר :( חיכיתי וחיכיתי.. גם הגעתי מאוחר מיום קודם וגם במועדון הזה הדלתות נפתחות שעה קודם ככה שפחות זמן בחוץ ואפילו ירד עלי קצת גשם XD נכנסנו פנימה בשש.. כולי בלחץ. הורדתי מעלי מלא שכבות ודחפתי לתיק בעוד אמא לוקחת את הכרטיסים מהקופה ואז השומר בכניסה בלבל אותי ואמר לעלות למעלה.. התחלתי לעלות במדרגות ואז קלטתי שאולי זו בעצם הדרך לכיסאות למעלה! אז רצתי למטה ושאלתי אותו איפה הבמה והוא אמר ביציאת חירום :ם הלכתי לאט לאט וכבר איבדתי זמן קודם.. פותחת לאט את הדלתות וקולטת את הבמה מולי! המקום קטן ביותר מחצי מהמקום של יום לפני זה שהייתי. בדיוק נתפס המקום האחרון בשורה ראשונה והלכתי מהר מהר למצוא רווח קטן שאני אוכל להדחף בו אחרכך. קיצור - שורה שנייה כמעט באמצע. שסיטי סליפס עלו לבמה ראשונים אני אישית ממש התרגשתי אבל אף אחד לא זז. הם עלו שיכורים לבמה והתחננו כמו מפגרים שיקנו את הדיסק שלהם. עשו כמה שירים מהדיסק ועוד כמה שירים שממש לא הכרתי :ם פשוט שירי צרחות כאלה שאף אחד לא הבין מה הוונאבי פאנקיסט השיכור הזה רוצה! הקהל קילל אותם וזרק עליהם דברים.. הרסו לי ת'הופעה. באמת. אחרכך עלו קידס אינ גלאס האוסז והיה מדהיםםםםםםםםם! אני אוהבת אותם כלכך!!$#$ התחילו דחיפות וזה חחחחח הסולן שלהם כזה חמוד עם קרס בירה XD מתישהו הוא ירד לרווח של הגדר מהבמה והלך לצד ימין וכולי חושבת 'האא לא. שיבוא גם לפה.. עד שמישהו ביומיים האלה מחליט לבוא לקהל הוא לא בא אלי' ופתאום! הוא עבר לצד שמאל!!%# לאיפה שאני! והוא תיפס כזה בדיוק על הילדה שהייתה לידי!!#$ לא ממש ידעתי מה לעשות כי מרוב הקצת הופעות שהלכתי בחיים לא קרה לי דבר כזה חחחחחחחחח אז נגעתי לו קצת בחולצה וראיתי שכולם תופסים לו את היד ולא נותנים לו ללכת אז תפסתי לו את היד גם XD מרגש הא? אחריהם עלו פיונרל 3333> האאאאאאאאאאאאאאאא4רכעכוחדכגךלהחמךלדכא7ם095וךלכגחךשגלחךלחכגש התרגשתי כלכלךךךךךךךךךךךךךךך לא האמנתי שאני אשכרה רואה אותם!#$@ במציאות!! את פיונרל!!!! הם הם הם. וואי. זה אשכרה כמו שראיתי את לוסטפרופטס, שהם הלהקה מספר 1 שלי, אז עכשיו תחשבו על להקה שאני אוהבת כמו לוסטפרופטס רק במרחק מטר-מטר וחצי ממני! בשנייה שהם עלו התחילו חתיכת דחיפות יוווווווו. והחמודה מולי התעפלה.. הבנים הבהמות דחפו אותי ועוד ילדה חמודה שהייתה שם ;; אני כבר הגעתי לשורה רביעי-חמישית מחוצה לגמרי ולא הצלחתי לצלם כלום ועוד שנייה וחשבתי שאני יוצאת ועולה למעלה לשבת עם אמא שלי בכיסאות הרחוקים. אבל לא.. זו חוויה של פעם בחיים וחייבים לנצל את זה! נדחפתי בכל הכוח שלי וניצלתי כל נפילה/דחיפה של מישהו והגעתי בחזרה לשורה שנייה-שלישית כזה והייתי שם עד סוף ההופעה :]] אחרי ההופעה מצאתי את אמא סוףסוף וקנינו חולצת פיונרל של הסיבוב הופעות D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifפעם ראשונה שלהם בUK אם אני לא טועה..

הקהל הבריטי מהזה הרס לי.. כי תכ'לס סיטי סליפס היא אחת הלהקות האהובות עלי כבר כמה חודשים XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo160.gifFuneral For A Friend../images/Emo160.gif

ובגלל שנמחצתי למוות וחצי הופעה של לא הצלחתי לראות
אז רוב התמונות יצאו קצת מטושטשות.. זו התמונה הכי לא מטושטשת שיצאה לי!

למעלה