FallOutGirl
New member
../images/Emo160.gifFuneral For A Friend&Hellogoodbye../images/Emo160.gif
אל תהרגו אותי שזה ארוך.. אני מעתיקה את כל החפירה מהבלוג ומוסיפה תמונות נבחרות. את כל ה100+ תמונות תמצאו כאן
http://israblog.co.il/109279 שישי 7.12-Hellogoodbye - Brixton Acaemy, London בוקר, ארוחת בוקר חביבה במלון. יציאה לקור 7 מעלות בלי גשם 8) אני ואמא חשבנו שאנחנו חכמות והתחלנו ללכת בחוץ לחפש את סוהו וצ'יינה טאון.. כמובן שהתבלבלנו בכל הכיוונים והלכנו לאיבוד. בסוף פרשנו לאוקספורד סטריט ועברנו על כולו בכמה שעות חחחחחחחחחח וקניתי גיליון חדש של קראנג שיצא יומיים קודם. בצהריים שנהיה עוד יותר קר ומשעמם עלינו על הטיוב ונסענו עוד יותר צפונה לבריקסטון. רק יצאנו מהתחתית שם וכבר נבהלתי ;; הכל מלא שחורים.. ובלי גזענות הם פשוט היו מפחידים! מסתבר שזה האיזור עוני של כל פליטי דרום אפריקה וג'מייקה :ם קריפי. אפילו היינו בשוק שלהם שהיה יותר גרוע משוק הכרמל! אמא ;; בסוף באיזה רבע לשלוש, 4 שעות לפני ההופעה, החלטנו להמשיך על הרחוב ההוא להגיע לאולם. שהגעתי לשם כבר היו כמה אנשים בתור אז נטשתי את אמא והלכתי לשבת שם על הרצפה בקור ;; קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. אחרי שעתיים וחצי יאנה הגיעה סוף סוף! וחיכיתי איתה עוד שעה וחצי. נכנסו והמקום עעעענק. בכניסה יש מלא מדרגות לקומה למעלה ושולחן כזה של מכירת חולצות/דיסקים של הלהקות ^^ החלטנו שנקנה בסוף ושקודם אנחנו צריכות לתפוס מקום קרוב לבמה.. אז התחלנו לרוץ לתוך האולם עצמו ואז קלטתי שבקושי יש אנשים ליד הבמה!!! זה היה משהו כמו "אומגאאאאאאאאדד!#@%$ יאאנההה!! פאק! קלטי!! אנחנו פאקינג שורה ראשונהה!! האאאאאאאאאאאאאא" כן כן.. ההתלהבות. רצנו לתפוס מקום - שורה ראשונה באמצע צד ימין. תחשבו מה זה.. מקום בגודל שניים שלושה פרקטים של מגרש כדורסל.. 5000 איש. ואני ויאנה בשורה ראשונה! מושלם. אני חייבת לציין שכל להקה וכל שיר היה מדהים בפני עצמו! היה כלכך יפה ובאמת באמת אחת ההופעות הטובות בחיים שלי D: אני מודה שנהנתי יותר מאשר בנופקס, יוסלס, אוונסנס ואפילו לוסטפרופטס! כי מה לעשות.. יש הבדל בין לעמוד רחוק/להמחץ באמצע/לשבת למעלה לבין - פאקינג שורה ראשונה! נשמתי.. לא הזעתי. היה ממש סבבה בשורה ראשונה 8) בסוף ההופעה יצאנו וקנינו חולצות. אני קניתי חולצה של גו:אודיו כפרות! אני אוהבת אותם כלכך 3> אפילו EP לא יצא להם (יוצא ב25.2.08) ובקושי מכירים אותם אבל בונאה! אני ממש אוהבת אותם. עוד הרבה לפני ההופעה הכרתי אותם כי אמרו שהם הולכים לחמם את הלוגודביי והתחלתי לשמוע אותם ודיברתי איתם במייספייס והתאהבתי. יאנה קנתה חולצה של הלוגודביי ^^
אל תהרגו אותי שזה ארוך.. אני מעתיקה את כל החפירה מהבלוג ומוסיפה תמונות נבחרות. את כל ה100+ תמונות תמצאו כאן