YEE-HAW!!! חזרתי מבולדר

davidho

New member
../images/Emo160.gifYEE-HAW!!! חזרתי מבולדר

שבוע שעבר הייתי בניו-יורק וגם בקולורדו בביקור קרובים וכמובן מבעוד מועד תכננתי את טיול האופניים בבולדר, למרות שהייתי שם יום אחד בלבד.אבל קודם (לפני שאספר על המסלול הנהדר בבולדר, קולורדו), רכבתי קצת בניו-יורק: מאחותי שגרה ב-Far Rockaway עד ל-Long Beach שהוא אי קטן ונחמד לידו. כמובן ישנו שביל אופניים עד האי ושמה ישנן 2 טיילות ארוכות ומקסימות מעץ ליד הים, ואפשר ליהנות מכל האנשים (והנשים!) שעושים ספורט על הטיילת. כמובן שיש גם שביל מיוחד לאופניים על הטיילת!

davidho

New member
אבל הטיילת היא מישורית....

משם טסתי לבולדר, קולורדו - בירת הספורט של ארה"ב! כולם משוגעים לספורט שמה. העיירה שוכנת ליד הרי הרוקיז, ולכן בחורף יש כמובן כל ספורט החורף, וכשאין שלג - האנשים שם מטילים ברגל, אופניים, וכל דבר אחר. לכל אוטו שני שם יש לפחות זוג אופניים אחד על הגג. אין יותר קל מלהכין טיול אופני הרים בבולדר. נכנסים לאינטרנט ומוצאים המון אתרים בנושא זה, כמו: www.trailcentral.com/trails/trails_boulder.shtml ושם אפשר למצוא תאור קצר של המסלולים יחד עם קישור לתאור מפורט. אני בחרתי במסלול הנקרא Walker Ranch ובאתר שלו: www.trailcentral.com/trails/boulder/walker_ranch.shtml יש תאור מפורט, כולל מפה, מצגת קטנה עם תמונות מהמסלול, מפת גבהים ועוד ועוד. צריך גם אופניים (שיכוך מלא, אלא מה?), נכון? אז יש איזה 5 חנויות שמשכירות אופניים, אבל כנראה רק אחת שמשכירה אופניים full suspension: The Boulder Bikesmith 28th St. & Arapahoe Ave Boulder, טל: 303-443-1132 באתי והיה לו מבחר לא גדול אבל בסדר. לקחתי אופני Specialized Rockhopper Comp, בעלות של 30$ לחצי יום (כולל קסדה), ויאללה למסלול!

davidho

New member
המסלול הוא מעגלי

והוא מתוחזק בצורה מדהימה על ידי הקק"ל של האמריקאים! תוך כדי רכיבה, פגשתי 3 בחורים עם מריצה וציוד להידוק אדמה שטיפלו באיזה קטע שנשטף בגשם. אבל שלא תחשבו שזה מסלול פשוט! יש שם ירידות נהדרות וגם טכניות למדי (אבל לא פראי מדי - למרות שאין בעיה ליפול אם לא שמים לב טוב טוב!). העליות הם קריעה רצינית וגם די טכני מה עוד שהמסלול נמצא בגובה של יותר מ-2000 מטר! ישנם קשיי נשימה וטוב שצריך לעצור ולצלם לחברי הפורום!

davidho

New member
וסינגליים?

סינגלים יש שם כמובן - ממש נהדרים וארוכים! אז מי שנמצא באיזור, ממש מומלץ! המסלול הוא לא ארוך מדי (בערך 12 ק"מ), אבל אין שם קטעים מישוריים! או שאתה צורח בכיף באיזו ירידה סוף הדרך או שאתה מתנשף בעליה שהיא כמעט בלתי אפשרית! המסלול הוא מעגלי לחלוטין, יוצא ממגרש חניה וחוזר לאותו מגרש בדרך אחרת. המסלול משולט היטב ותענוג לרכב עליו. בכל הזמן שהייתי שם (2.5 שעות), פגשתי 4 או 5 הולכי רגל וגם 2 רוכבים אחרים (שהכרחתי אותם לצלם אותי). בסוף המסלול חיכתה שם אישה שביצעה סקר שביעות רצון!

davidho

New member
לסיכום....

הסיכום זה סתם תירוץ להוסיף עוד תמונה ולהיזכר איזה כיף היה!

davidho

New member
וירידה אחת לסיום....

והנה ירידה אחת שמתקרבת למצוק (cliff), וכמובן זה משולט עם אזהרה ברורה! אז לסיכום: כיף אדיר, אבל עדיף לא לבד! ואם אפשר, לשהות בבולדר כמה ימים קודם כדי להתרגל לגובה, וסתם בשביל ליהנות מאחת העיירות (95,000 איש) הסימפטיות שיש בארה"ב! יש שם אוניברסיטה נחמדה מאד (30000 סטודנטים!!) והיא מאד מורגשת באווירה שיש בעיירה.

davidho

New member
באמת היה כיף!

וחבל שנגמר.... אבל יש את הספורטיאדה לפנינו...עם הרבה בירות וים (וגם אןפניים, נדמה לי)

eOfer

New member
דיויד, לא רשמת 'מכתב זה נועד לקדם

את עסקי החברה' (אבל אף'חד לא יודע מה זה, אז לא חשוב). בכל אופן, הספורטיאדה אכן לפנינו ועוד ידובר בה רבות... חוצמיזה, אני איתך בחדר אז לא יותר מדי בירות

davidho

New member
בירות ומצב רוח!

כפי שאמרו חז"ל: Everybody should believe in something. I believe I'll have a beer

alonaski

New member
למה???!!! למה???!?!...

למה אתה עושה לנו את זה????!!!!!!
אחחח... איזה כייף לך!!!!!!!!!!!!!!!

davidho

New member
אתה צודק!

וזה מה שאמרתי לכל מי שפגשתי בבולדר: איזה כיף לכם!! אין לכם מושג כמה טוב לכם! רק שתבין - האנשים שם כל כך חסרי דאגות עד כדי כך שיש להם אגודה לשמירת זכויות הצמחים !!

davidho

New member
את צודקת!

אלונה, אני מצטער, אבל לא נראה לי שנגרם נזק כבד מדי!

אחלה תמונות ---../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

גם לי זה קורה כשאני מטייל לבד כל הזמן אני מצלם את האופניים על רקע הנוף וחשבתי לי פעם אולי אולי פעם אני אצליח להחליף תפקידים והאופנים יצלמו אותי על רקע הנוף...
יש למישהו רעיון בנידון?

למעלה