../images/Emo160.gif

בוקר טוב יורדים יקרים... ואני, כאחת מכם, מבקשת כל טיפ בנוגע לאדמנטון וקאלגארי, אני מגיעה לשם בעות כ - 18 ימים ואשמח לכל פיסת מידע. היכן לבלות, היכן לקנות (ברור שרק בקניון ...) בטח ישנם חנויות לממכר שונות ומגוונות שאינן במתחם המולים. קהילה יהודית, חבר´ה סבבה, ועוד מיני פרטים לבחורה יפה כמוני... תודה ותענו לי מהר. מי-רב

alon114

New member
קניות באדמונטון

קניות ממש לא תהיינה בעיה באדמונטון - יש שם את הקניון הגדול בעולם-west edmonton mall. באלברטה בכלל יש את המע"מ הכי נמוך בקנדה - 7%. דרך אגב, עברו שנים רבות מאז נאום "מפולת של נמושות" של רבין, והמילה "יורדים" כבר לא בשימוש (וגם מעליבה)."מהגרים" היא מילה יותר מכובדת.

המפולת

Alon114 ראשית, תודה על תגובתך המהירה. שנית, קצת ציניות בבוקר סגרירי שכזה רק מעלה חיוך ותו לא. שלישית,עוד קצת מידע והרבה תגובה...

drz400e

New member
עכשיו היתה תוכנית על אדמונטון בOLN

נראית מקום מדהים לטייל אליו. והקניון...יא סלאאאאאם. רכבות הרים,צוללות,מה לא. וים של פארקים.הפארק העירוני כל כך גדול שיש להם אפילו קמפינג במרכז שלו. מרשים מאוד. צורפה בהחלט לרשימת המקומות לסוע אליהם

yaniv zohar

New member
EdmonGary

hi u wondering jew u... so, what u´re gonna do in Alberta? do u know how cold it is over there? i mean not colder than here but it sure is cold enough. i´m sorry, my name is Yaniv, & i study in a town called Brandon, in Manitoba (if u know where it is, if not i´m sure u can find out...) anyways, i´ve been to Calgary a month ago & since i don´t know what u gonna do over there (cause if u don´t have a car u sure ain´t going anywhere, it´s too cold to get out). tell me if u wanna stay in touch & if u plan on travelling east or west, see u in Canada, have a good trip & kisses from the artik ahh arctic, lotta love, Vinnie Badrachim...

../images/Emo51.gif

הי יניב, תודה על תגובתך, אני בדרכי לאדמנטון, חברי עובדים בקניון ואני מצטרפת ברוב פארי והדרי
. ב - 15 בפברואר, אני עולה על טיסה לטורונטו ומשם לאדמנטון ולאחר מכן לקלגרי (אני אהייה ממונעת לכשאגיע). השאר לי את מס' הטלפון שלך ואהייה עימך בקשר לכשאגיע. have a good day צ'או. מי-רב

לימודים

תגיד, ישנם בתי-ספר ללימודי וטרינריה באדמנטון ?? או אולי תרפיה בחיות ? יש דבר כזה ? משהו מעניין בתחום הלימודים בבע"ח ? זה יכול להיות מעניין ואף מהנה. דבר אליי. THANKS BABY. אני

yaniv zohar

New member
Animal Planet

well, as a matter of fact there might be one but i don't know it. anyways, if u r really a drifting jew of my sort, what the hell is keeping u in EdmonGary? wanna stust veterinery sciences go to UofS university of Sasketchwan OR UPEI - university of Prince Edward Island in the Maritimes, that's where i'll be going next year probably... u can write me at: [email protected] for more info. & i can also ask my Profs here for u in that line'o'field. Take Care, Vinnie Ba'niversita.

בדיוק חזרתי מאדמונטון......

אני גרה בעיירה קטנה כשלוש שעות נסיעה מאדמונטון ואתמול בדיוק חזרתי משלושה ימים בהם ביקרתי חברה שגרה בסיינט אלברט ( עיר צמודה לאדמונטון ) אז ככה : האנשים באדמונטון אוהבים לקנות והרבה ! מה שמסביר את כמות הקניונים הגדולה בעיר, המפורסם שבהם הוא כמובן ה - West Edmonton Mall אבל יש עוד הרבה וכן מרכזי קניות גדולים ( פתוחים ), איפה בדיוק עובדים החברים שלך אם מותר לשאול ? פשוט ניתקלתי בכמה ישראלים שמוכרים כל מיני צעצועים בקניון אז מעניין אותי אם זה הם. אם יש עוד שאלות - אני כאן......

למעלה