לאלישוע -פותר החלומות

../images/Emo161.gifלאלישוע -פותר החלומות

שלום לאלישוע ולגולשים האחרים מטופל שלי הביא חלום אחרי רמדי. החלום לי מאד משמעותי והוא שונה מהחלומות שלו בד"כ וגם זכר אותו בצורה ברורה מה שלא קורה בד"כ. יש לי קצוות של הבנה לגבי החלום אבל אני אשמח להתיחסות. הוא נמצא בבית של שתי נשים-אחיות. לא מהמשפחה שלו. מעין דודות של חברה. הן עסוקות בהאזנה לקלטת של פושע נאצי -משהוא כמו משפטי נירנברג. הוא נשפט אבל מדבר בגאוה קצת כמו איכמן. הן מאזינות לזה שוב ושוב. חוץ מזה הן הולכות לארח מנצח/מוסיקאי מרוסיה שהוא גם מרפא. הוא אמור לבוא לכאן לחופש/מנוחה אבל כבר יש אנשים ששמעו עליו ויבואו לטיפול והן אומרות שכנראה כבר לא יהיה לו הרבה חופש.... חג שמח עירית

../images/Emo24.gif היי עירית. מה שלומך

אני חושב שהחלום הזה מביע את השניות שיש בו. יש כאן משהו מעין פיצול. מצד אחד הוא מדבר על פושע נאצי ומצד שני על מוסיקאים, שתי אחיות, גם קרימינל שפוט וגם גאה. הוא מדבר על רצון לצאת ממגבלות האחריות, והמסגרת והפחד שמה "כבר לא יהיה לו הרבה חופש". יש כאן אלמנט של תחושת מוזנחות ואולי גם קינאה "הן הולכות לארח מנצח/מוסיקאי מרוסיה שהוא גם מרפא. הוא אמור לבוא לכאן לחופש/מנוחה אבל כבר יש אנשים ששמעו עליו ויבואו לטיפול". כאילו שהמארחות אותו לא מחשיבות אותו כבן בית והאחרים קודמים לו, שכן גם הוא זקוק לתרופה. כל הדמויות הללו הן הוא עצמו. יש בו משהו שמזכיר לי, אני חושב, מדורינום, שפוחד מהמסגרת שתכבול אותו, מהאחריות שהחיים מטילים, שכותב שירי אהבה לאהובתו, מטפל באהבה בפרחים שהוא מגדל אך באותה מידה לא מפריע לו לשחוט את אוייביו ככה לשם השעשוע. סתם אסוציאציה חופשית. אמרי מה דעתך. אליש.

למעלה