מומלצי השבוע

Lee Roni

New member
../images/Emo161.gif מומלצי השבוע ../images/Emo161.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: שבוע טוב וחג שמייח
לירון.

טובנו..XD

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שיר בעיפרון כי שמעתי היום ברדיו..וכבר אין מה לשמוע ;[ מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? ווואוו...כל כך הרבה!@# little things- son of dork thunderbirds are go- busted not alone- Mcfly broccoli- Mcfly the ballad of paul K- Mcfly murdered in the mosh- son of dork Mrs. Robinson- busted 3AM- busted תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> אני באילת :] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: איילללללתתת היה פיצוווץץץץ!@# משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): this song goes to all the fakers גיליתי שיש מלא וונאביז ואני שונאת את זה. תפסיקו להיות כאלה צבועים אנשים! משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): someone: so what's the story behind James Bourne's hair?! James: it's ummm..actually, it's a wig!!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ticket outta loserville- Son of dork משהו שהרס לכם את השבוע: שצריך להתחיל לעשות עבודות לחופש ;[ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: עוד שבוע יש לי יומולדת :] ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכולם, חג שמח :]

hagarshtar

New member
הא?../images/Emo118.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)?אין. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? אצלך בעולם-אביתר בנאי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:ים L ים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זוכרת לפני שפחדנו לחיות,נגיטרות ניגנו חזק ידענו לצחוק,עכשיו זה מים שקטים רסייסים של אהבה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נובלס עומר בואו מהר אתה חייבים לראות איזה קקי מגניב יצא לי! הוא מחליף צבעים!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק אוטוביוגריה של כנסיית השכל *_* משהו שהרס לכם את השבוע: ריב. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לפגוש אנשים D:

zoharshushan

New member
מאיר ../images/Emo38.gif

מאיר כתב...ושר עם אביתר.. אחד הדואטים היפים ששמעתי :)

zoharshushan

New member
לא יודעת מה במקור,אבל ../images/Emo38.gif

לא יודעת מה הלך במקור,אבל אני שומעת דואט של מאיר ואביתר...ואני אוהבת בטירוף :) חג שמייח פרד

zoharshushan

New member
מיין ../images/Emo38.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא היה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Song to say goodbye-Placebo Into the sun-Lifehouse Trust me-The Fray Big Machine-Googoo dolls What do you need?-Googoo dolls Run-Snow patrol הירושימה שלי-יזהר התחלות-יזהר הלילות שלנו-יזהר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הליל סדר ההזוי שהיה. דברים מאוד הזויים שהיו בסופ"ש. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשעצמתי עיניים,ניסיתי לשוא,להזות את פניך"... "געגוע ישן כמו צליל לא מכוון,לא נותן לי מנוח" צילו של יום קיץ-יזהר אשדות. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): man: Haven´t I seen you someplace before? Woman: Yes, that´s why I don´t go there anymore Man: I would go to the end of the world for you. Woman: But would you stay there? סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: דיסקים: הלילות שלנו-יזהר אשדות האוסף אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל שני דיסקים מדהימייים! משהו שהרס לכם את השבוע: עומר והקפריזות שלו. גיא,וזה שהוא חזר אחריי 4 חודשים ): משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: עומר,גיא,גיא 2. ודר' איבל. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכל מי שמוחהעל זה שמקס ברנר-רוטשליד סגור בחג!

למעלה