מחר כבר סדר פסח והנה הפתעה:

../images/Emo161.gifמחר כבר סדר פסח והנה הפתעה:

שלום, אממ בוקר טוב..כפי שאתם יודעים מחר סדר פסח כברר!!! אז, כל הלילה הסתובבתי לי בכל מיני פורומים בתפוז (מרוב שיעמום וגם בגלל שלא הצלחתי להרדם
)ומצאתי שאלון נחמד על פסח (הורדתי את השאלות 1-עושה סדר? 2-נשאר לבד בפסח? 3-עם ההורים ועם כל המשפחה? 4-נוסע לח"ול בפסח? 5-מטייל בארץ? 6-אוכל חמץ? 7-אוהבית מצות? 8-מצה,רטוה או יבשה? 9-מאכל פסח אהוב? 10-מצה עם שוקולד? 11-קיבלתם שיעורים לפסח? 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')? 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים? 14-מה זה מצה שמורה? 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה? 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה? 17-כמה כסף מקל מי שמוצא? 18-אתם קוראים את ההגדה? 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל? 20-מתארחים או מארחים? 21-מי מבשל? חג
שמח לכולם

A N I g M A

New member
יאיי:]

1-עושה סדר? ברור! 2-נשאר לבד בפסח? מה פתאום. 3-עם ההורים ועם כל המשפחה? כןכן 4-נוסע לח"ול בפסח? למה יש לי כסף? 5-מטייל בארץ? כה 6-אוכל חמץ? נופ 7-אוהבים מצות? לא ממש 8-מצה,רטובה או יבשה? עדיף רטובה 9-מאכל פסח אהוב? חרוסת! 10-מצה עם שוקולד? כןכןכן
11-קיבלתם שיעורים לפסח? זה לא שיעורים, אבל אם אני לא אעשה אותם תעודת הבגרות שלי לא תהיה יפה במיוחד. 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')? אנאערף? 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?
14-מה זה מצה שמורה?
15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה? חחחחחחחחחחח לא
1 6-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה? לא
17-כמה כסף מקבל מי שמוצא? 1 שקל חדש 18-אתם קוראים את ההגדה? כן. אני אומרת שצריך לעשות תקציר. 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל? לא:/ 20-מתארחים או מארחים? מארחים 21-מי מבשל? אמא. שאני אבשל? מה פתאום.

gordever

New member
חחחחחחחחחח

בואנה אניגמה את מצחיקה קרעת אותי מצחוק!

נו טובבב.... ../images/Emo101.gif

1.) כן
2.) חס וחלילה
3.) כן
4.) לא
5.) סביר להניח שכן
6.) לא
7.) כן
8.) יבשה
9.) מצה עם שוקולד
10.) כןןןןןןןןןןןןןן
11.) המון
12.) לא משנה לי
13.) נכון
14.) לאדע
15.) לא חחחח
16.) לא שאני זוכר
17.) תלוי בדוד שמחביא.
18.) לא
19.) כן
20.) פעם ככה פעם ככה, הפעם מתארחים.
21.) חלק הטבח התאילנדי במסעדה,
ואז לוקחים TAKE AWAY,
וחלק הדודים
והדודות
.

"שים חרא בה, שים חרא בה

אביב הגיע, פסח בא.."
.
על פתיחת הפורום, שירו'ש
[ואחלה אדמדמה בחרת לך..
] אממ.. מיקה קרני ממש אחלה :] ולשאלות.. 1-עושה סדר?
2-נשאר לבד בפסח?
3-עם ההורים ועם כל המשפחה? עם רובה
. 4-נוסע לח"ול בפסח?
, לצערי. 5-מטייל בארץ?
6-אוכל חמץ?
*כופרת גאה
* 7-אוהבית מצות?
8-מצה,רטובה או יבשה? יבשה. 9-מאכל פסח אהוב? רק מצה.. עם מזולה ופול מלח/ שוקולד. 10-מצה עם שוקולד?
11-קיבלתם שיעורים לפסח? סיימתי כבר בצפר:) 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')? לאמשנה. 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?
נכון. 14-מה זה מצה שמורה? המצה של האפיקומן, נראה לי.. 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה? חחח, לא
. 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ? ואם כן אז עם מה? תמיד שברתי. עם לחם, פיתות.. אני פשוט ממשיכה לאכול רגיל. 17-כמה כסף מקבל מי שמוצא? כל הנכדים אצלינו מקבלים, סופו של דבר
. 18-אתם קוראים את ההגדה?
, אבל לא עד הסוף. 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?
20-מתארחים או מארחים? מתארחים אצל הדודה בנ"צ. 21-מי מבשל? אבא, סבתא שלי.. זה מתחלק בים כולם
. חג שמיייח לכולם

אהבתי "שים חרא בה" LOL ../images/Emo45.gif

1-עושה סדר?
כן 2-נשאר לבד בפסח?
עם המשפחה המצומצת זה לא לבד זה צחוקים! 3-עם ההורים ועם כל המשפחה?
המפשחה המצומצמת כאמור 4-נוסע לח"ול בפסח?
נופ, נשארת איתכם פה 5-מטייל בארץ?
אולי 6-אוכל חמץ?
נופ 7-אוהבית מצות?
מסמפטת 8-מצה,רטוה או יבשה?
רטובה
9-מאכל פסח אהוב?
מצה עם ביצה מטוגנת 10-מצה עם שוקולד?
יכול להיות נחמד 11-קיבלתם שיעורים לפסח?
לא וטוב שכך 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')?
ממש לא משנה לי 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?
חחחחחחח בדיוק! 14-מה זה מצה שמורה?
מאיפה לי 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה?
חחחחחחחח שרוטים אתם 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה?
לא!
17-כמה כסף מקבל מי שמוצא?
אממ חיבוק שווה..מליון? 18-אתם קוראים את ההגדה?
כע 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל?
פחחחחח וואלה כן 20-מתארחים או מארחים?
לא זה ולא זה 21-מי מבשל?
אמא כמובן חג שמח לכולם

heaven is here

New member
אני?:)

1-עושה סדר?כן 2-נשאר לבד בפסח?לא 3-עם ההורים ועם כל המשפחה?כן 4-נוסע לח"ול בפסח?לא 5-מטייל בארץ?כן 6-אוכל חמץ?לא 7-אוהבית מצות?הן בסדר.. 8-מצה,רטובה או יבשה?עוד לא החלטתי 9-מאכל פסח אהוב?קניידלעך!! 10-מצה עם שוקולד?למה לא? 11-קיבלתם שיעורים לפסח?כן:/ 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')?ראשל"צ
13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?מה 14-מה זה מצה שמורה?אפיקומן? 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה?לאלאלא 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה?לאלאלא 17-כמה כסף מקל מי שמוצא?אמ 18-אתם קוראים את ההגדה?כן 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל?לאאא 20-מתארחים או מארחים?מתארחים 21-מי מבשל?סבתא

ranushh

New member
שלי../images/Emo152.gif

-עושה סדר? בוודאי@! 2-נשאר לבד בפסח? מה זה לבד?... 3-עם ההורים ועם כל המשפחה?משפוחהה 4-נוסע לח"ול בפסח?לא:( 5-מטייל בארץ?אמממ יבנה זה נקרא טיול? תל אביב? 6-אוכל חמץ?לא! 7-אוהבית מצות?מצות..רטובות כן! 8-מצה,רטוה או יבשה?רטובה, שוב:) 9-מאכל פסח אהוב?חרוסת! 10-מצה עם שוקולד?חביב ביותר..ומשמין בעיקר 11-קיבלתם שיעורים לפסח?בלעעע מלאא 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')?חח למי אכפת:) 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?חחחחחח 14-מה זה מצה שמורה?אמממ לא זוכר..אבל אבא שלי תמיד קונה 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה?חחח בוא לא נגזים! 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה?לא. 17-כמה כסף מקל מי שמוצא?אממממממ...אפס. 18-אתם קוראים את ההגדה? מדלגים על הרוב... 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל?אכן 20-מתארחים או מארחים?מתארחים... 21-מי מבשל?גם אמא וגם דודה ואני עוזר!

INfcted CabDagE

New member
בא לי לענות, למרות שכבר עבר../images/Emo13.gif

1-עושה סדר? יאפ :) 2-נשאר לבד בפסח? לא.. 3-עם ההורים ועם כל המשפחה? כה 4-נוסע לח"ול בפסח? לא 5-מטייל בארץ? כן, טיול של שלושה ימים
6-אוכל חמץ? ממ כה. ני לא מסוגלת לאכול מצות כ"כ הרבה זמן.. :| 7-אוהבית מצות? ממ מחבבת :) 8-מצה,רטובה או יבשה? המ?
9-מאכל פסח אהוב? ממ לאדעת.. 10-מצה עם שוקולד? זה נחמד
11-קיבלתם שיעורים לפסח? בלעט, כן. 3 עבודות.. 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')? חח כאילו שאני יודעת מה ההבדל ביניהם. :| 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים? נכון
14-מה זה מצה שמורה? לאדעת.. 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה?
16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה? כן, עם לחם>< 17-כמה כסף מקבל מי שמוצא? לא מקבלים כסף, מקבלים שוקולד
.. יותר שווה P: 18-אתם קוראים את ההגדה? כן 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל? לא, קראנו את כולה
20-מתארחים או מארחים? מארחים
21-מי מבשל? אמאבא, היה מעולה
לילה טוב, אני מרגישה שהיין מתחיל להשפיע :|

למעלה