סכמ"ש חגיגי

veredmp

New member
../images/Emo161.gif סכמ"ש חגיגי ../images/Emo161.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איך עובר עליכם החג עד עכשיו? עשיתם משהו מעניין במיוחד?

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,באה אליכם,ולשם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן, יש לך אותי-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: אין לי... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חטופים,סופר נני... ציטוט/י השבוע: "בהצלחה" לפני הניתוח "מזל טוב" "החלמה מהירה" אחרי הניתוח חחחח:) ביום של הניתוח הרגשתי כאילו יש לי יום הולדת,הפון לא הפסיק לצלצל!!!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי הניתוח לייזר להסרת משקפיים, ובכלל זה שאני בחופש... אומנם אני מתגעגעת לילדים,אבל כיף לנוח :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הכאבים שהיו לי בעיניים בלילה שבין רביעי לחמישי (שלאחרי הניתוח) חשבתי שאני עומדת למות:) אבל עבר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי הקרוב!!! מורידים לי את העדשות המציקות האלה (אחרי הניתוח שמים עדשות ללא מס' שמגנות על הקרנית בעין)...וזה מציק ממש! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מרגש:) שאלת בונוס: איך עובר עליכם החג עד עכשיו? עשיתם משהו מעניין במיוחד? משהו מיוחד? אם ניתוח בעיניים מספיק מיוחד אז כן, חחחחח טוב שלא חפרתי על הניתוח בכל הסיכום שלי:)

ady18

Well-known member
...

שיר השבוע של מירי נטלי שיר השבוע לא של מירי מתח מיני המכשפות תוכנית 24 שעות עם ממ"ב רדיו רשת ג יום הכי מוצלח שני ליל הסדר\חמישי טיול לירושלים השבוע הופעה של דנה ברגר ואיתי פרל החג בסדר קצת ארוך לדעתי משהו מיוחד בעיקר אתמול טיול לירושלים ונחתי הרבה...

ofree15

New member
מסכמת..../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בקרקס הזה, אף אחת, סודות, האלבום חדשות טובות. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מבול, מה שבאמת, פיקה תמונת/פליקס השבוע: אממ.. אין.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חטופים ציטוט/י השבוע: אמממ אין.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ביום שלישי מכרתי את הצמידים האחרונים והשגתי כסף לכרטיסב להופעה בראשון בכוחות עצמי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לימודים
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד.. שאלת בונוס: איך עובר עליכם החג עד עכשיו? עשיתם משהו מעניין במיוחד? מכרתי צמידים..

veredmp

New member
../images/Emo204.gif מסכמ"שת בחגיגיות

או סוג של.....
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שמעתי שלשום את הדיסק השלישי פעמיים ברצף, אז אני אבחר בדיסק כולו
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): איכשהו יוצא שכל פעם שאני פותחת גלגל"צ יש את "אורות" של אברהם טל.....
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את הפרק של הסימפסונים בארץ. האמת, לא משהו. ציפיתי ליותר.
ציטוט/י השבוע: "אבל אנחנו היינו יציבים....."
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, נפגשתי עם מירב ואיריס
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש פורום קרן. אה, ויום שלישי!! מותר לאכול אוכל אמיתי
שיהיה לכולם המשך סופ"ש מהמם

עכשיו אפשר לסכם.

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):היי אחותי, הוכחה,מה עשית, נטלי, על הכתף של ת"א שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):יהודה פוליקר- יום העצמאות תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עספור
ציטוט/י השבוע: t market here i come איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה מדהימה של דנה ברגר ואיתי פרל מארחים את קורין אלאל.איזה שילוב
. שופינג בעזריאלי. היום טי- מרקט וים. טיול באפולוניה.טיול ביפו. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:איך זה שכל שנה אני הולכת לטי מ רקט ובסוף ד' יוצא עם חולצה? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לראות את קרן. שאחותי תלד כבר. מקווה להגיע גם לירושלים לטיול. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:מחכה לסוף אפריל. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:קניות. שאלת בונוס: איך עובר עליכם החג עד עכשיו? עשיתם משהו מעניין ? היה חג מ-ע-ו-ל-ה עם אנ שים מדהימים. שרק ימשיך ככה.

למעלה