צילום וילדים היום בתפוז

Phoebs

New member
זה רק אני או שבעונה הקודמת

דיאנה דה-גרמו ממש דומה לציפי שביט?? אני ובעלי כל הזמן היינו מחקים את סיימון אומר לה: you know who you remind me of? the famous israeli Tsipi Shavit! חחחחחחחחח

../images/Emo161.gifצילום וילדים היום בתפוז

גיא בן נון, מנהל מוצרי צילום ווידאו בקרט, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 13:30 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים
דורון פרל וחגי בידרמן, מנחי הקבוצות הטיפוליות בת.ל.מ, העוסקות בהקניית מיומנויות חברתיות לילדים לקויי למידה וקשב מתארחים הערב בשעה 18:00 בפורום "הפרעות קשב ADHD" . חגי ודורון יענו על שאלות בנוגע לבעיות התנהגותיות וחברתיות של הילד בבית ובבית הספר ובנוגע למצוקות נפשיות של הילד. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. חג שמח

מנצל"שת

לכל אלו שהתגעגעו אליי בטירוף (אני יודעת, יש המון!! (=) אני ממש מצטערת שבשבועות האחרונים קצת (הרבה) הזנחתי את הפורום, פשוט בין כל הנקיונות לפסח, ליל הסדר והטיול המעצבן שההורים שלי גררו אותי אליו לא היה לי זמן להכנס לפורום. אבל עכשיו אני פה (*הידד הידד*) ואני ממש זקוקה לאנשים שיספרו לי מה פיספסתי (כי גם לא היה לי זמן לראות את התכנית...). בקיצור, מי עף? מי נשאר? איזה סקנדל חדש יש עכשיו? כל השטויות האלה.... (= אההה, כמה טוב לחזור!!! (מהטיול המעצבן שההורים גררו אותי אליו נותרו לי רק המון כוויות מהשמש, שיזוף לא נורמלי והרבה צלקות רגשיות לחיים)

shavitlavi

New member
תראי

לכי כמה שירשורים אחורה. מה עכשיו נתחיל לגולל לך את כל הדרמה ונחווה מחדש שיברון לב? לא מתאים.

שברון לב?

מה אתם לוקחים קשה... סכ"ה רציתי לדעת מי עף ומי עדיין בתוכנית... אין לי כוח לחטט בארכיאונים ואם יותר מידי קשה לכם לכתוב לי כמה שמות והזכרון שלכם כל כך חלש שאתם לא זוכרים מי נשאר אז אני פשוט אצטרך לחיות ולשרוד עד מחר בתוכנית כדי לדעת.... (=

shalehet

New member
מי שנשאר בתוכנית../images/Emo58.gif

קארי וונזל אנתוני בו וסקוט... אתמול קונסטנטין הלך... לא ברור עדיין אם היתה הצבעה תקינה, אני בספק אם הקווים היו תקינים. אז מי שהלך זה ג'סיקה, ניקו, נאדיה, ובשבוע שעבר אנואר המקסים. אני מניחה שת'תוכניות לפני כן ראית.

Phoebs

New member
תודה תודה כן אני חדשה

בעלי לא כל כך מתעניין השנה אז אני אשגע אתכם במקום אותו בכל מקרה הוא בעד בו וכם אני בעצם חושבת שהוא הכי מוכשר שם ויש לו את ה CONSISTANCY הכי טוב כל העונה הוא תמיד מצויין

shavitlavi

New member
אז שאני אבין

את רואה ת'תוכנית בלייב עם האמריקאים? אם כן לנדב כל שבוע אינפורמציה רבה ככל האפשר. והכי חשוב: welcome

Phoebs

New member
כן ולא...אני ב TIME ZONE

של ה MOUNTAIN TIME שזה שעתיים אחרי ניו יורק ושעה לפני LA כך שאני ב LAG של שעתיים דוקא ראיתי בפורום מי עף שעה וחצי לפני השידור...פה זה ב-10 בלילה אז אני לא חושבת שזה LIVE

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ואת צודקת בו מוכשר!!!! אבל אני אוהבת את קונס יותר... אשמח לראות את שניהם בגמר... השתלבות נעימה

ששוניקו

New member
../images/Emo6.gif

חחחח, לא רוא קשר אבל זה עדיין מצחיק. בכל אופן עונה קודמת הייתי בעד דיאנה דיגארמו, היא מדהימה

למעלה