צילום וילדים היום בתפוז

../images/Emo161.gifצילום וילדים היום בתפוז

גיא בן נון, מנהל מוצרי צילום ווידאו בקרט, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 13:30 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים
דורון פרל וחגי בידרמן, מנחי הקבוצות הטיפוליות בת.ל.מ, העוסקות בהקניית מיומנויות חברתיות לילדים לקויי למידה וקשב מתארחים הערב בשעה 18:00 בפורום "הפרעות קשב ADHD" . חגי ודורון יענו על שאלות בנוגע לבעיות התנהגותיות וחברתיות של הילד בבית ובבית הספר ובנוגע למצוקות נפשיות של הילד. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. חג שמח

נצלש!!../images/Emo123.gif היי ירון אולי נפתח

גלרית תמונות משבדיה???? מה דעתך! אני מעלה תמונת דוגמא..
יותר נכון טפט שבדי שהכנתי בעע

pavel01

New member
מה המצב ירון???

אני יודע שאני קצת לא קשור לפורום שלכם אבל אני מכיר את מנהל הפורום שלכם, אז אני מביא לכם תמונה של הגורד שחקים הכי גבוה בשבדיה- זהו Kista Science Tower שנמצא בשטוקהולם הגובה שלו הוא 128 מטר(30 קומות). תיהנו.

python 4

New member
תודה פאבל!../images/Emo24.gif

זה הגורד שחקים הכי גבוה בשטוקהולם?
לפחות בזה עקפנו אותם "לגובה".. עוד ממפגש פורום גורדי שחקים שנערך אתמול (פורום 247, בואו לבקר), אנחנו הולכים להנאתנו ממגדל למגדל בתל אביב (מן סטיה מוזרה כזו של אנשים, אני עדיין מנסה להבין אותה) כשפתאום, אנחנו נתקלים בזה
נראה מוכר? (תודה לטומי* מפורום ג"ש על התמונה)

python 4

New member
הדגל התנוסס על הבנין הזה -

הדגל שליד דגל שבדיה הוא דגל האיחוד האירופי. זה לא יפתיע אם אני אספר שלבנין הזה קוראים "בית אסיה"? בכל מקרה, החלטנו שמהיום שמו בישראל - "בית שטוקהולם-תל אביב". מישהו יודע למה הוא מונף שם? זו השגרירות?

liranlotker

New member
זה אמנם הגורד שחקים הגובה בשטוקהולם

אבל לא הבניין הגבוה בשטוקהולם, הכבוד הזה שייך ל-Kaknestornet שיושב ב-Gärdet - מגדל תקשורת עם מרפסת תצפית ומסעדה בראשו.

liranlotker

New member
כן, אבל ביום עם ראות טובה

רואים ממש את כל שטוקהולם, מהאיים באירכפלגו ועד גלובן

liranlotker

New member
Kista מקום מכוער בטירוף..

ואתה לא רוצה לדעת איזה פקקים יש כל יום בדרך לשם אחרי שבנו שם ריכוז גדול של בניינים להיי טק (נשמע מוכר?)

p i n g o

New member
KISTA??

שיסטה זה לא "חזה" בשוודית או שאני מתבלבל עם מילה אחרת?!

python 4

New member
רעיון מצוין, גלרית תמונות משבדיה

תפתח כבר מחר. אבל למה אתה כזה עצבני?

python 4

New member
הממ..

תמיד חשבתי ש-
זה "עצבני" ו-
זה - "עצבני, ואתה תשלם על זה ביוקר, חבוב".

liranlotker

New member
זו אחת הטירות היפות בשבדיה

קוראים לה Grippsholm, היא נמצאת ליד עירה קטנה בשם Mariefred והיא טירה שבדית שנבנתה בשיא כוחה של שבדיה כמעצמה. גם בפנים מאוד יפה, ומומלץ מאוד לסייר בה אם מגיעים לאיזור (היא נמצאת כ-40 דקות נסיעה משטוקהולם).

למעלה