שאלון פסח

../images/Emo161.gifשאלון פסח../images/Emo161.gif

איך היה הסדר?
כמה אנשים היו?
מי אירח את הסדר?
איזה מאכל הכי אהבתם?
מה שתיתם?
באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך?
אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה?
שרתם את "מה נשתנה"?
מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה?
כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר?
גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת?
המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה?
אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"?
אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ?
חג שמח

../images/Emo156.gifהתשובות שלי

איך היה הסדר? 'סדר כמה אנשים היו? בערך 15 מי אירח את הסדר? הדודה החביבה
איזה מאכל הכי אהבתם? העוגה בסוף
מה שתיתם? תירוש
באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? כן
אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? כן
שרתם את "מה נשתנה"? כולם ביחד. מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה? האחיינית שלי עם עזרה מאח שלה ושניהם קיבלו מטבעות שוקולד
כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר? גג 1
גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת? אני שאלתי את זה,בוא נחשוב...
כן! המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה? כן
עד הסוף. אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"? בקטנה
אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ? כן.

the only DaRdAr

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

איך היה הסדר?= סדר לא משהו מיוחד
כמה אנשים היו?= 12
מי אירח את הסדר?= דודה שלי
איזה מאכל הכי אהבתם?= מרק עוף עם קנידלעך...אכן אכן
מה שתיתם?= כמובן תירוש
באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? לא ממש
אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? אנחנו מקצרים אותה משנה לשנה
שרתם את "מה נשתנה"?= כן אחרי 18 שנה שהייתי אמורה לשיר ובמקוםזה בן דוד שלי שר אני סוף שרתי
מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה?= כולם בסוף מקבלים דמי כיס לחג
כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר?= אין לי מושג..אולי בין 0.5 ל1 קילו
גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת?= אותי שואלים למה את לא אוכלת עוד? אני מתמלאת נורא מהר
המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה?= רק סבא שלי ודודים שלי
אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"?= לא שרנו את זה כל כך מהר שזה יצא כל כך מצחיק
אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ? לא

liatli9

New member
אני אני אני!

איך היה הסדר? ממש ממש כף! כמה אנשים היו?לידעת.. 15 אולי יותר מי אירח את הסדר?סבתא=] איזה מאכל הכי אהבתם?קנידעלך.. והשוקולד הזה שבת דודה שלי הביאה מפולין=P מה שתיתם?יין? באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? ממש ממש לא אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? לא קראנו ממש חח שרתם את "מה נשתנה"? כעכע מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה?אני מצאתי! אבל לא היתה מתנה=[ כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר?הרבה גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מהסלט ולמה אתם לא לוקחים קצת מהעוף לצלחת? המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה?קודם אכלנו ואז קראנו=P אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"?לא ולא אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ?לא חח וואיי אנחנו ממש עשינו הכל כמו שצריך

BlaBluShit

New member
משעמם לי

איך היה הסדר? בסדר.. היה נחמד כמה אנשים היו? אממ 9 מי אירח את הסדר? דודים שלי איזה מאכל הכי אהבתם? עוגיות השוקולד הקטנות יאממ מה שתיתם? מיץ תפוחים. XD באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? לא, אני לקחתי לעצמי את האחריות לקרוא את רוב ההגדה שבעצם דילגתי על הרוב ואפחד אל ידע XD אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? לא קראתי את כל ההגדה, ואני חושבת שגם ת'הגדות קיצרו. שרתם את "מה נשתנה"? אני? לא. מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה? מיש'ו החביא, אבל אני לא בטוחה שמיש'ו הלך לחפש חעחעחע כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר? לא נראלי שעליתי, גם כי לא היה כל כך הרבה אוכל משום מה וגם כי רוב האוכל היה בשר ואני צימחונית. =| גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת? אכן. המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה? לא. אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"? לא אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ? אממ שן ההורים שלי שומרים אז אני מכבדת את זה חעחחעח מ'כפת לי זה בקושי שבוע ובדר"כ יש עוגיות טעימות =)

התשובות שלי

איך היה הסדר
ס'דר כמה אנשים היו
20 מי אירח
המשפחה שלי ארחה איזה מאכל הכי אהבתי
מוס טונה והעוגה בסוף מה שתיתי
תירוש ודיאט קולה קראנו את כל ההגדה
לא. שרנו איזה שלושה שירים והסתפקנו בזה שרנו את מה נשתנה
כן מי מצא את האפיקומן
לצערי התעלמנו מהמנהג הזה. כמה קילוגרמים העליתי
הרבה אני מניח שאלו אתכם כל חצי דקה אם לקחתי לצלחת
כן... המשכנו לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה
לא אלתרתם תשובות לאחד מי יודע
כן... במקום שני לוחות הברית שרנו שני ארצות הברית, וגם במקום שמונה ימי מילה שרנו שמונה לוחות הברית (מישהו בפורום אמור להבין את זה...). כשרות בפסח
לא

YaEloNeT

New member
[: ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

איך היה הסדר? סבבה כמה אנשים היו? 14 מי אירח את הסדר? סבאסבתא. איזה מאכל הכי אהבתם? קניידעלך^^ |אשכנזית| מה שתיתם? תירוש -ריר- באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? אה..בערך X: אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? תכלס שרתם את "מה נשתנה"? אח שלי שר P: מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה? אניאניאני^^ המון שוקולד שחילקתי בין כולם. כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר? שניים X: גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת? אלוהים, כן ;; המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה? אבא קרא, ואנחנו הקשבנו ממרומי הספה P: אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"? לא אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ? אה-אה

NeTa MuFlEtA

New member
כל תשובותיי.. ../images/Emo24.gif

איך היה הסדר? סיידר :) כמה אנשים היו? איזה 20 מי אירח את הסדר? אנחנו
איזה מאכל הכי אהבתם? העוגיות האלה עם הבונגלך [
] הזה למעלה חח מה שתיתם? יין אדום באמת קראתם את כל ההגדה, כמו שצריך? לא, דבר שמעצבן אותי מאד אבל וואלה לסבשלי לא היתה סבלנות כי היו מלא צוציקים שהפריעו. אם קראתם את כל ההגדה, נכון שזה היה נראה קצר במיוחד השנה? אה לא שרתם את "מה נשתנה"? בטח
מי מצא את האפיקומן? ומה הוא קיבל מתנה? בנדוד שלי, 50 שח כמה קילוגרמים לדעתכם העליתם "בזכות" הסדר? לא בזכות הסדר, בזכות היום שאחרי, 2 קילו..
גם אתכם שאלו כל חצי דקה אם אכלתם מה_____ ולמה אתם לא לוקחים קצת ____ לצלחת? בטח. שטנים שכמותם רוצים שכולם ישמינו והם ישארו הכי רזים
המשכתם לקרוא את ההגדה אחרי הארוחה? כן
אני לבד..=/ אילתרתם תשובות חדשות ל"אחד מי יודע"? כן, רק משפחתי תאלתר תשובות חדשות לאחד מי יודע.. אתם שומרים כשרות בפסח ולא אוכלים חמץ? כן. פסח שמח לכם

למעלה