Greetings

עמרT

New member
../images/Emo161.gif Greetings

כמתמכר לענף הסנובורד החלטתי לגלוש למה שנראה לי הרבה יותר ריאלי-במיוחד בארצנו- לקיט סרפינג. מסתבר שיש הרבה יותר ים מהרים מושלגים בארץ, אז בין חופשה לחופשה רציתי לנסות תחליף (?) עד שאגיע לדבר האמיתי (?!)
אז דבר ראשון שלום ומה נשמע ואיך מתחילים להתנסות בקיט?

עמרT

New member
חידוד קל..

מדיפדוף קל בפורום מובן שצריך לקחת קורס. האם יש משהוא שחייבים לקנות לפני התנסות ראשונית? מתי כדי להתחיל קורס מבחינת מצב הים- טמפ', רוחות, זרמים..(ומה ההבדל בין הים בצפון למרכז\דרום?) האם חייבים חליפה, בהנחה שיש לי בעיה מסויימת עם קור. האם אפשר להשתמש בחליפת צלילה (מה בעצם ההבדל)? אני מניח שאם לוקחים קורס מתנסים עם הציוד שלהם?? אני מגיע כאמור מסנובורד עם 3 שבועות ניסיון , מסלולים אדומים ללא בעיה(יש גם ניסיון עבר בסקי)-במה זה דומה\שונה ולמה לצפות מבינת התחושה ביחס לסנו'?
אני מאיזור הצפון, לאיזה חופים מומלץ להגיע כדי לראות\לשאול על הסצינה? (ראיתי בנתיים רק בסטודנטים) מודה מראש!

gaby1107

New member
הי עמרT

לא חייבים שום דבר לפני הקורס, הכל אמור להיות עם ציוד של המועדון שבו אתה לומד. עכשיו עונה מצויינת להתחיל קורס, ואין כמעט שום קשר לסנובורד.... למה לצפות: להתמכרות טוטאלית ! אתה צפוי להתחיל להסתכל על עצים בשעות שונות ומשונות ולנסות להבין אם יש מספיק רוח ...
חליפת גלישה דרושה בעיקר בחורף, והיא יותר דקה וגמישה מחליפת צלילה (מאפשרת הרבה יותר "פעילות") באיזור הצפון גולשים בבצת, קריות , בת גלים , זיכרון , קיסריה בכינרת ( בקייץ , ולא למתחילים) . בקיצור, שווה למצוא מועדון , לעשות קורס , ואם אתה מתחבר לזה אתה כבר תדע מה לקנות או שבמקום שתלמד ידריכו אותך . קורסים בצפון: http://www.kiteclub.net/ http://www.kiteaway.com/ בהצלחה ותעשה חיים !

SURF HOUSE

New member
עומר שלום

קודם כל- ברוך הבא לספורט... עכשיו לכל השאלות- לא, לא צריך לקנות שום דבר לפני שמתחילים, אנחנו מספקים הכל- חליפה אם קר לך, חולצה להגנה מהשמש, כל הציוד הנדרש בקיצור- בוא לגלוש. פרטים נוספים ותמונות תוכל למצוא באתר שלנו- www.surfhouse.co.il או בטלפון- 09-9574522 יום טוב, צוות surfhouse

עמרT

New member
סבבה, נשתמע..

ותכלס זה לא כל כך משנה אם זה לא דומה לסנובורד כל עוד זה מביא לך את האדרנלין!
אגב, מבחינת הטריקים נדמה לי שאפשר למצוא דימיון ולקבל רעיונות חדשים.. לא ככה?

rooe007

New member
סואוקייט גם ספורט מגניב:)

יש לך כמה אשרויות!!! אחת אפשרות טובה ואחת אפשרות פחות טובה... האפשרות הלא טובה זה לבד,רק שתידע שזה ספורט מסוכן,ואתה חייב להבין שיש פציעות בזה(עם אתה תעשה את זה לבד) יש את האפשרות היותר טובה שזה קורס בסיסי,זה יתן לך את כול הידע ההתחלתי בשביל להכנס בצורה הרבה יותר בטוחה ,והרבה פחות מתסקלתע... אגב עם אתה בעניין של סנואובורד,אז הצוות של kiteaway הגיעו לחרמון ועשו כתבה בבליזר,אתה מוזמן להסתכל..זה סנואקייט ,שילוב של סנואובורד וקייט זה מגניב שווה הצצה בכול קרה פה אתה יכול לראות את כול מה שאתה צריך לדעת תהנה:) www.kiteaway.coil

Romkin

New member
אם אתה מחפש המדמה סנובורד

שמתאים לארץ אתה מוזמן להתנסות במאונטיין בורד. אני אישית התחלתי עם זה שנה שעברה ומכור עליו לא פחות מאשר לסנובורד. ומה גם, זה שיפר לי ולחבר שלי את הטכניקה בסנובורד.

למעלה