שירים ישנים וטובים :

פרויז1

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif שירים ישנים וטובים :

אלבום של אבי ומולידו של הפופ האירני - מלך הפופ ויגן - בעת ההיא . זה היה מיועד לחברה הגבוהה, אבל הזמר נשמע גם ברדיו ובטרנזיסטורים שעבדו על בטריות לאלה שהיה בהישג ידם - וכמובן כשעוד לא היה חשמל בבתים.
משהו שאני זוכר מלפני 100 שנה : למי יש את המילים - אבל במתכונת המלאה. עם ההקדמה שחסרה כאן. ?

DADAS

New member
יש לך זיכרון טוב חמסה חמסה. אני חזרתי

40 שנה אחורה. המשך כך כל הכבוד. שלשום הייתי בהופעה פרסית בלתי נשכחת עם כבוד הרב סעיד . שירים של פעם.

פרויז1

New member
יד לבנים בחולון ?

הייתי בשורה 6 במרכז. ואתה? היום בשעה 17:30 בבית כורש בחולון. ואתה?

DADAS

New member
וולאה ? הייתי בשורה 10 גם במרכז עם כמה

שכנים שירזים חחחחח נהנתי מאוד במיוחד שאמא שלי באה אתי. לצערי לא יהיה בבית כורש אני עובד בפתח תקווה עד 17.00 מה יש בבית כורש? בילוי נעים

פרויז1

New member
כן! היינו קרובים מאוד !../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייתי עם חברים. ממש מרשים! מה זה נהניתי!!! אני הולך לארועים הפרסיים 1-3 פעמים בשבוע ! תלוי כמה יש ותלוי אם יש עם מי. לפעמים אין אף אחד מכיר שלי ואז אני לא הולך. חבל מאוד !מציע תאום בין חברי הפורום. אתמול הייתי בבית כורש. הופיעה הזמרת עם הקול השמיימי נוראן. 2 חברות שלה הביאו אותה מירושלים. הופיע קודם הזמר מסעוד. הנגן היה רונן הצעיר שניגן הפעם גל בכינור. משעה:00 18 עד 21:45 המחיר אסור לפרסום. אבל היות והארוע מאחורינו, : C שקל.
אני הולך לרכז כמה ארועים לידיעת חברי/ות הפורום.

DADAS

New member
יפה מאוד ממש בזול לא ידעתי יש הופעות בבית

כורש.

למעלה