איפה אתם בפסח

../images/Emo162.gifאיפה אתם בפסח../images/Emo35.gif../images/Emo155.gif

מארחים או מתארחים? פרטו....

סימה 4

New member
השנה כנראה מארחים

את הצד של בעלי + ההורים שלי (האחים שלי כנראה עושים עם בני/בנות הזוג, אבל זה עוד לא סגור).

Jen74

New member
גם וגם, איך זה?

אנחנו אצל ההורים שלי בפסח. ההורים גרים קומה מתחתיי. גם אחותי והילדות שלה יהיו, הילדות שלי והגרוש שלי גם יהיה (הוא אף פעם לא חגג עם ההורים שלו, גם לפני שהכרנו). אז ככה שאני ואחותי מתגייסות לעזור בנקיונות ובבישולים ואצל ההורים שלי אנחנו לא ממש מרגישים אורחים. כולם מכינים, כולם מנקים לפני ואחרי, כולם מגישים, כולם דואגים לילדים של כולם

מארחת....

ככל הנראה, עם אני אמצא דירה פנויה לחג, אנחנו ניהיה 14 איש מגדול ועד קטן....

כן!

כיוון שאנחנו דתיים, אז כשאנחנו מארחים זה לכל החג, (לא נוסעים בחג) ולכן תמיד כשנוסעים לשבתות ו/או חגים אנחנו נראים כאילו עוברים דירה... (כאילו יצאנו ממצרים!) בגדים להחלפה, פיג'מות להחלפה, צעצועים, ספרי קריאה לילדים, רק שלא ישתעממו. כיוון שגם T.V. היא מחוץ לתחום. אז כן, כדי לארח את חמי, גיסי, אשתו והילד (בן 8 חודשים), גיסי ואשתו (ללא ילדים) ואת חמתי, אני חייבת דירה פנויה, ולכן פניתי לכל שכני ומקרי, על מנת לברר מי לא פה בחג, ומי מוכן לתרום את דירתו ללילה אחד. אני מקווה שעניתי לשאלתך! יום טוב!

חגיתל2

New member
אנחנו בבית עם אחותי + 4 ואחד בבטן

ההורים שלי ודודה מבוגרת שלי. פעם ראשונה שאנחנו בבית. ואנחנו כבר סגרנו עם השכנים שנוסעים על דירה, אבל אני רוצה לשריין עוד אחת ליתר ביטחון. מקוה שמזג האויר יהיה נורמלי ואפשר יהיה לצאת עם הילדים ולנקות לפני פסח.

למעלה