חג פסח כשר ושמח

חג שמייח לכולם

אישה חכמה (אופירה ארכוני - בובנאית/בימאית/מחזאית) כתבה פעם (כנראה שזה היה לפני כמה דקות.. לפני שנכנסתי הביתה בכל אופן): שנזכור להתעלם מֵהַחֲזֶרֶת להניח בצד את הכינים והקינות את השחין והשכינה את הקשיות, הקשיים והקש, שנשכיל לוותר על השתעבדויות קטנות ושיעבודים גדולים ונצליח ל-מצות את האביב, להתחדש, לפרוח ולשמוח.

maorkad

New member
../images/Emo162.gifחג פסח כשר ושמח../images/Emo162.gif

חברי היקרים הנה מצאתי זמן גם לשבת קצת במחשב אחרי כל כך ברבה זמן של סיבובים. מאוד עסוק לאחרונה אבל סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בחופשששששששששש אבל עד יום שישי
חבל לי שאני לא איתכם כמו פעם פעם. אבל אני איתכם נקודה. אוהב אתכם ומאחל לכם חג הכי שמח נטול חמץ. דודי לא חזרת אלי...(תגובה משהו)
אוהב עם המון נשיקות מאור
X1000

חג שמממחחח חברים שלי ../images/Emo24.gif

אני יודע שאתם רגילים לברכות ארוכות אבל מאחר ואני לא זקוק דווקא לחג כדי לברך אתכם אז הפעם בקצרה: לחברים הקבועים, לסמויים, לאלה שרק עברו במקרה והציצו וכמובן למשפחות שלכם... חג שמח מלא אהבה, הנאה וצחוק!!! נפגשים כאן אחרי הסדר??? אני אהיה פה... אוהב אתכם מאוד דודי

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifחג שמח../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מה שלומך רועי? התאוששת??

מצאת לך זמן להיות חולה... דווקא בחג??? אני מתאר לעצמי שהלחצים, העיסוקים הרבים והמתחים שמלווים הפקות ומה לעשות משפיעים מיד על הגוף והנפש! מנוחה טובה, פינוקים מהמשפחה ו
- יעמידו אותך על הרגליים במהרה. מקווה שליל הסדר עבר בנעימים למרות זאת, חג שמח

אל תשאל דודי אני עדין חולה..

זה תמיד קורה לי בפסח. קצת מהכל- גרון, ראש, אף, אוזניים ולא כדאי להמשיך.. מקווה להחלים במהרה ולשוב לתפקד, דרך אגב אני מאמין שבערך עוד כחודשיים וחצי אעלה לאתר בובה יפהפייה.. שמחכה שיצפו אותב בבד כבר מראש השנה.. יום טוב לכולם וחג שמח, רועי.

../images/Emo2.gif עוד חודשים וחצי../images/Emo35.gif שאכין טבלת יאוש../images/Emo35.gif

מקווה שאתה מתחיל לחזור לעצמך שבוע טוב

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifחג שמח אירית../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

מה שלומך? מה נשמע? מה המצב? איך עברה ההשתלמות הקודמת? ומה ואיך בכלל??? מזמן לא שמענו אז התעגעגענו...
חג מהמם לך ולמשפחתך!

חג שמח דודי../images/Emo24.gif

מה שלומי? די מתפרקת (הגב והרגליים זקוקים לחלקי חילוף) חייבת להרגיש מהר טוב כי אני מקיימת השתלמות בוינגייט ביום חמישי הקרוב. אסור לפשל
ההשתלמות הקודמת היתה כייפית. חשבתי שיגיעו מעט ולכן ערכתי אותה בביתי...לא היה מקום לזוז
בסוף אפריל השתלמות בנושא "אפריקה בקצב הלב". אני לא כותבת כאן פרטים כי איכשהו נראה לי שהשתלמויות מוסיקליות לא רלוונטיות עבורכם אז אני לא מעמיסה
החג עובר בשיפוצים בבית וביקור אחד במיני ישראל (תרמנו להם 300 ש"ח וחזרנו מבואסים
) הם גובים כל כך הרבה כסף - 70 ש"ח כרטיס. תכפילו בחמש נפשות... לפחות יכולים לשפץ, לצבוע... בכלל לא נראה כפי שנראה בטלויזיה. זהו, יצאתי קוטרית לאללה. ככה תדע בפעם הבאה לא לשאול מה שלומי ומה נשמע חחח אני עונה
דבר אחד לא משתנה. מצברוח' טוב יש תמיד

יונית102

New member
° חג שמח אביבי וכשר לכל יושבי ../images/Emo82.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

שיהיה לכם חג נפלא, אמן! שימעו סיפור......

הסיפור הקצרצר עם המון מוסר לגביי החיים "הועתק " מפורום גננות. הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. שהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " *****כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות כאשר אנו משנים סטטוס בחיים. רק מעטים זוכרים כיצד נראו חיינו לפני ומי עמד לצידנו, במצבים הכי כואבים! חג שמח וברוכים הבאים לכל החדשים ..... דבוש

למעלה