סיכום שבועי כשר לפסח

../images/Emo162.gif סיכום שבועי כשר לפסח ../images/Emo162.gif

אוקיי חברים, אני רק רוצה להגיד דבר אחד לפני שאני פונה ישר לשאלון: אין בפורום מספיק דיונים על 30! קדימה אנשים יצירתיים, תפתחו שרשורים מעניינים! ובנימה זאת השאלון שלנו: השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): פסח שמח וכשר לכולם

etmiys

New member
מסכמת!!

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: 93 milion miles
שיר השבוע:seven years של norah jones
להקת השבוע:RHCP
אלבום השבוע:blood suger sex magic
מאכל השבוע:מצה עם אבוקדו. יאמ.
משהו טוב שקרה השבוע:סיום קורס!! קיבלתי שרוך הדרכה!!! יאי!
משהו רע שקרה השבוע:שום כלום. אני אופטימית.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"זורמת" (במבטא רוסי אסלי...)
אתר השבוע:www.deathpsychic.com- אחד הטובים!!!
ספר/סרט/סדרת השבוע:המממ...
תמונת השבוע : הקעקוע העתידי?... השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:הדממה!!! כיפכיפכיף!!!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מה יכול להיות רע בהדממה????...

etmiys

New member
../images/Emo157.gifכמעט שכחתי!! פסח שמח וכשר לכולם!!../images/Emo157.gif

i am777

New member
חגג פסח שמייחחח!!!../images/Emo161.gif../images/Emo156.gif come

השבוע שהיה: היה שבוע....נחמד...זה היה שבוע עבודה כזה... שיר השבוע של 30: Edge Of The Earth שיר השבוע: Greenday - Holiday....איך שהשבוע נדבקתי לשיר הזהההה....חח להקת השבוע: 30stm... אלבום השבוע:Xמהכל.. מאכל השבוע: ארומה...חח , אני אפרט - לחם שחור\לבן עם חזה עוףף הרבה ירקות והרבה מלפפונים חמוצים חחח ...והשם הוא חלי.....(בדרך כלל אני משנה את השם שלי...חחח לפעמים אני אומרת שולה , ירדנה או איזה שם ארוך כזה שקשה להם לקרוא YDDDDDDD ) משהו טוב שקרה השבוע: כלום....אתמול (בשישי)...ביליתי כם חברים שלי , היה כיףףף.... משהו רע שקרה השבוע: אין לי מושג....אבל תמיד קורה... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא זוכרת.. אתר השבוע: תפוז , MSN .... ספר/סרט/סדרת השבוע: ג'אמפר(סרט בקולנוע).....אני ממליצה... תמונת השבוע : פסחחחחח - כמובן! השבוע שיבוא: בומבמלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: בומבמלה................................ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בומבמלה?!?......שאני אולי לא יעשה כיף חיים?!?!?.... אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! - אביב גפן וכל מיני להקות שולטות - !!! !!! !!!HERE I COME

פסח שמח

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: A beautiful lie שיר השבוע: Venus (in our blood)- HIM להקת השבוע: HIM אלבום השבוע: Dark light- HIM מאכל השבוע: לא זכור לי שאכלתי משהו ממש טוב השבוע משהו טוב שקרה השבוע: דבר אחד ויחיד- המסיבה ב"סילבר" משהו רע שקרה השבוע: שהוא קרה.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שני, תפוח אדמה זה חמץ?" אתר השבוע: כלום. ספר/סרט/סדרת השבוע: נאדה. תמונת השבוע : איזה חבורה של מכוערים באמא'שלי , רק לינדה נראה שם עוד איכשהו נורמאלי, אפילו כשהוא מנסה להיות לא נורמאלי השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מסיבת היומולדת שלי, המפגש..הספר של הימ שצריך להגיע משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיקרה. יואו. יש לי יותר מידיי דברים לעשות

i am777

New member
תגידי ,

אני חייבת טלפון של מישהי לתקשור באותו היום של המפגש . מתאים לך לפרסם אותו כאן?..או שלשאול מישהי אחרת?...

כתבנו בשרשור מפגש,

שבמידה ומישהי צריכה טלפון כדי לדבר עם הבנות שמגיעות לעזריאלי שזו אני ואופק, לשלוח לנו מסר.. או לדבר עם הבנות שמגיעות לסנטר שישלחו להן מסדר.. הרי כל אחת כתבה בשרשור מפגש לאן היא מגיעה. אז כמובן שהחלפות מספרי טלפונים לא יעשו על גבי הפורום כי אז כל אחד יכול לקרוא את זה..

ShAhArnavonXD

New member
../images/Emo162.gifפסח שמח!!../images/Emo162.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: A Modern Myth
שיר השבוע:amy winehouse-rehab
להקת השבוע:AFI
אלבום השבוע:אין...
מאכל השבוע:אממ.....מצה?...ניראה לי XD
משהו טוב שקרה השבוע:יש כרטיסים לרוק העצמאות...והיהודים יהיו שם!ואביב גפן!ויוני בלוך (חמודדדד)!
משהו רע שקרה השבוע:חולה...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
שומכלום
תמונת השבוע:
השבוע שיהיה: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:דודה שלי צריכה ללדת בכל יום...אני חושבת שזה יקרה מחר בע"ה! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אין

LoveYourHate

New member
אוח אוח אוח התמונה הזאתי!!

*מחזיקה את עצמי בשביל לא ליפול מהכיסא* הם כאלה מדהימים! "ברטון עשה לי ילד!!!!! חחח למרות שיש לך אחת
"

FFTL

New member
חג שמח! ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה:
נפלאאאאאאא!#$!#^@ :]]]]]] שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
ממ. לאזוכרת >: יש מלא. להקת השבוע:
הימ. :) אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
אמאמ...לאדעת. >< הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
טיול שנתי
, חודש
, שקד. :] הדבר הכי רע שקרה השבוע?
מממ. אין:} סרט השבוע?
קנדי. היה אתמול ביס1. סדרת השבוע?
ישנןבנות, האנטומייה של גריי, אולי הפעם. :) ציטוט/משפט השבוע?
תמונת השבוע:
טיול שנתי. :] השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
אמממ. חופש.
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

TheMarsArmy

New member
חג שמח../images/Emo98.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: כלום. שיר השבוע: starfuckers inc. של NIN master of puppets של מטאליקה. להקת השבוע: הדג! אלבום השבוע: הדג נחש לייב או איך שלא קוראים לזה. מאכל השבוע: לא מצה זה בטוח. חה. משהו טוב שקרה השבוע: אני די לא זוכרת כלום. משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "וגם השבוע אמרתי מדבחת-שילוב של מקלחת ומדבח. ככה כותבים? מדבח? זה נראה לי ממש מוזר... כאילו זו לא מילה בכלל ווירד." "אממ חן? זה מטבח." אני מוכיחה שהפיגור ממשיך להתגבר אצלי. אתר השבוע: לא דעת. ספר/סרט/סדרת השבוע: ישנן בנות,החיים ע"פ נד,עקרות בית. תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאני אסיים את כל הדברים הדפוקים האלה שאני צריכה לעשות. ושיש לי פאקינג בית ריק לאיזה 5 ימים. אני וקל הלוהטת לבד! כמה נפלא?!?!!? משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אסיים וכאלה.

באיחור../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:אין ספציפי, כולם שיר השבוע:צ'רי בלוסום גירל להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע:אננס משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי את מה שהזמנתי, ובכללי היה שבוע טוב משהו רע שקרה השבוע:אני מצוננת>_> ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: מים לפילים-ספר תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:המפגש, ת"א משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):כלום ולסיום-רונע תעשי לי ילד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

A Broken Myth

New member
מסכמש"ת כשל"פ ../images/Emo11.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: A Modern Myth ^^
שיר השבוע: יש שניים o_O About Rain - Sequoyah Prep School Apocalyptica feat Adam Gontier - I Don't Care
להקת השבוע: אמממ, TDG.
אלבום השבוע:
.
מאכל השבוע: אממ, מצה? *פרצופממורמרשאיןחמץ*
משהו טוב שקרה השבוע: המ, אני חושבת שהסדר פסח. פעם ראשונה שאנחנו עושים איתם מאז שסבא וסבתא שלי נפטרו, וזה היה הכי כייף בעולם.
משהו רע שקרה השבוע: המ, לא זוכרת משהו כזה רע
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "...חמישה חומשי תורה, ארבע שוטפות כלים..." הראש המפותח של אח שלי ודודים שלי XD
אתר השבוע:
.
ספר/סרט/סדרת השבוע:
.
תמונת השבוע: פפפ נזכרתי מאוחר... פולין
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יומולדת ^^
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שתהיה לי חרא יומולדת
(אוח, האופטימיות חוגגת
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

AlmogiToMars

New member
מסכמתתתת ! ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: buddha for mary שיר השבוע: הפעם רק 30 !! :) להקת השבוע: 30 =] אלבום השבוע: 30- s\t מאכל השבוע: פסק זמן D: משהו טוב שקרה השבוע: פוויי הרבה .. D: משהו רע שקרה השבוע: שום דבר D: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: כמו שבוע שעבר - " הלוואי תיפול י'תחת חח "
אתר השבוע: אמ.. הפורום .. 1799 ספר/סרט/סדרת השבוע: נמלטים.. תמונת השבוע : נפרוש מתמונות חחחחחח :D השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: היומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלל ידיד שליייייייי D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא יוכל לבוא למפגש מחר \= פסח שמח וכשר לכולם

למעלה