שאלון סיכום חג

spelling

New member
../images/Emo162.gifשאלון סיכום חג../images/Emo162.gif

אז חברים איך היה החג? נסעתם למקום מיוחד: ביקרתם מישהו מיוחד?: מישהו מיוחד ביקר אתכם?: קיבלתם מתנה מגניבה?: איך היה ליל הסדר?: מבין 4 הבנים מי הייתם?חח: חופש עבר לאט או מהר?: שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?: סתם יש חוויות מיוחדות? ושאלון מיוחד ליעל שפספסה את התפקדות אפריל..כדי שנכיר אותך קצת.. שם: גיל: כיתה: עיר: תחביבים: מזל: מוזיקה אהובה: תוכנית טלויזיה אהובה: שחקן\נית אהובים: זמר\ת אהובים: מתכוונת להיות פה קבוע?: טיילת קצת בפורום?מצא חן בעינייך?:

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

אז חברים איך היה החג?..וואלה נחמד היה החג..
נסעתם למקום מיוחד:ימי כיף בת"א נחשב??
ביקרתם מישהו מיוחד?:לא ממש.. מישהו מיוחד ביקר אתכם?:חברים שמזמן לא ראינו! קיבלתם מתנה מגניבה?:וואלה לא!
איך היה ליל הסדר?:הפעם היה חביב! מבין 4 הבנים מי הייתם?חח: נו באמתתת ברור שהרשע
חופש עבר לאט או מהר?:מהר מאודדדדדדדדדד שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?:אכלתי מצות אבל לא שמרתי כשרות חח הרבה פיתות!
סתם יש חוויות מיוחדות?:לא ממש החופש היה רגיל כזה אבל מאוד שמחתי לשמוע דברים חדשים ומעניינים על אליסה!

YaEl 15

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אז חברים איך היה החג? די גרוע, למען האמת
נסעתם למקום מיוחד: לא. היינו בבית. ביקרתם מישהו מיוחד?: גם לא. מישהו מיוחד ביקר אתכם?: כנ"ל. קיבלתם מתנה מגניבה?: לא. איך היה ליל הסדר?: אהה...משעמם
(מצטערת שאני חוזרת על עצמי
) מבין 4 הבנים מי הייתם?חח: אני? תמיד רשע!!
חופש עבר לאט או מהר?: מהר מידי!! אבל היו גם קטעים שסתם נמרחו.... שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?: כן. סתם יש חוויות מיוחדות? -- לא.
מצטערת... שם: יעל גיל: 15 כיתה: ט' עיר: אני מהמרכז, מקום קטן, אתם במילא לא תכירו
תחביבים: אין לי הרבה... צפייה בלוויזיה, מחשב, קריאה, ולפעמים אני כותבת...
מזל: אין לי
סתם..גדי!
מוזיקה אהובה: מגוון מאוד... תוכנית טלויזיה אהובה: האוס
שחקן\נית אהובים: יו לורי, אליסה מילאנו, וגם הולי מארי קומבס. זמר\ת אהובים: להקה - STAIND (נכון לעכשיו, זה משתנה הרבה) מתכוונת להיות פה קבוע?: כן. עד עכשיו לא השתתפתי כ"כ, כי אני לא ממש יודעת עליה הרבה כמוכם...אני אנסה להשתלב
טיילת קצת בפורום?מצא חן בעינייך?: כן. מאוד. פורום מאוד משפחתי, כולם חברים, ויש הרבה יזמות, משחקים, ורעיונות.. אני אדם די משעמם, כפי שבטח כבר שמתם לב

always be me mc

New member
עונה../images/Emo192.gif

אז חברים איך היה החג? היה בסדר נסעתם למקום מיוחד: לא ממש ביקרתם מישהו מיוחד?: לא ממש מישהו מיוחד ביקר אתכם?: לא ממש קיבלתם מתנה מגניבה?: ה-DVD של מאריה, ההופעה מ-1993 שליטה
איך היה ליל הסדר?: סבבה
מבין 4 הבנים מי הייתם?חח: חכם
חופש עבר לאט או מהר?: גם וגם. בהתחלה לאט אח"כ כשלא רוצים שהוא יגמר הוא הולך מהר
שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?: כן!
כעת אני רק מעריכה יותר את הלחם חח סתם יש חוויות מיוחדות? לא ממש ושאלון מיוחד ליעל שפספסה את התפקדות אפריל..כדי שנכיר אותך קצת.. שם: גליה גיל: 18 כיתה: י"ב עיר: ירושלם(כפי שכותבים החרדים חח) תחביבים: כתיבה, עריכה, שמיעת מוזיקה, טי וי, מחשב ועוד מזל: בתולה מוזיקה אהובה: פופ, אר אנ בי תוכנית טלויזיה אהובה: מכושפות
נעדרים
(בואנה הפרקים נהיים מושלמים יותר מעונה לעונה), רפוא"ש
, סמולוויל
ואמריקן איידול (|פחות מאוהב| חח) שחקן\נית אהובים: אליסה מילאנו
הולי מארי קומבס
ויויקה א פוקס(וכל הקאסט הנלווה בנעדרים חח), רוזה בלאסי
האוס
וג'ניפר מוריסון
(קמרון כן...), קריסטין קרוק(שמשחקת את לאנה בסמולוויל.. היא פשוט כובשת
) זמר\ת אהובים: מאריה קארי
מתכוונת להיות פה קבוע?: אני מנהלת אז מן הסתם כן.. חח טיילת קצת בפורום?מצא חן בעינייך?: ברור

../images/Emo216.gifעונה../images/Emo47.gif

אז חברים איך היה החג? סבבה לגמרי...
נסעתם למקום מיוחד: הייתי כמעט כל החופש בחו"ל|עולם|
בקוסטה ריקה...
ביקרתם מישהו מיוחד?:ממ....נואופ.
מישהו מיוחד ביקר אתכם?:כנ"ל...
קיבלתם מתנה מגניבה?:ממ ספר שנראה לי נחמד, וזהו..:/ איך היה ליל הסדר?:לא הייתי..חח מבין 4 הבנים מי הייתם?חח:--- חופש עבר לאט או מהר?:יותר מדי מהר!!!!!!! שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?:הייתי בחול
סתם יש חוויות מיוחדות?היה כיף! XDDD והגעתי לפורום שזה נחמד .

../images/Emo216.gifXDDD

סתם...מדינה מגניבה. הרבה טבע וזה....וזה משהו שהמשפחה שלי [ואני] נורא מתחברים אליו ואוהבים... ההורים שלי בחרו את היעד הזה..
אבל היה כיף בטירוף
לא לזלזל
!|

CheN323

New member
עונהנה ../images/Emo9.gif

אז חברים איך היה החג
היה אחלה
נסעתם למקום מיוחד
לוממש
ביקרתם מישהו מיוחד
לא
מישהו מיוחד ביקר אתכם
גם לא
קיבלתם מתנה מגניבה
חח כההההה
איך היה ליל הסדר
משעשע
מבין 4 הבנים מי הייתם
לא הייתי
. בדרך כלל אני הרשע אבל קיפחו אותי חופש עבר לאט או מהר
מהר. מדי. אמאלה. שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות
כןןן
שזה מוזר סתם יש חוויות מיוחדות
כן. אבל עדיף לא לספר חחחח

always be me mc

New member
חןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

לא נורא שלא קרה לך משהו מיוחד. לפחות קיבלת מתנה מגניבה(שהאמת מסקרן אותי לדעת מה היא
) אה וגם לא נורא שלא זכית להיות הרשע.. את מוזמנת שנה הבאה לעשות איתנו ליל הסדר ותהיי חופשי הרשע

CheN323

New member
חחח תודה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ועזבי את לא רוצה לדעת מה המתנה

קצת מאוחר אבל עונה....../images/Emo9.gif

אז חברים איך היה החג? היה נורא כיף...
נסעתם למקום מיוחד: לא... ביקרתם מישהו מיוחד?: לא... מישהו מיוחד ביקר אתכם?: גם לא חח קיבלתם מתנה מגניבה?: אממ קיבלתי מהעבודה 250 שקל זה נחשב..? איך היה ליל הסדר?: היה נורא כיף עשיתי את ליל הסדר באשדוד אצל סבא וסבתא שלי.... מבין 4 הבנים מי הייתם?חח: אנחנו לא קוראים את ההגדה כמו עדות אחרות...יש לנו הגדה אחרת. חופש עבר לאט או מהר?:מהרר אבל הספקתי לעשות הרבה דברים וזה הכי חשוב שמרתם כשרות ואכלתם רק מצות?: כל הפסח אכלתי רק מצה אחת אני לא סובלת את הדיקטים האלה בעע... סתם יש חוויות מיוחדות? אממ...לא..

למעלה