שאלון פסח

../images/Emo162.gif שאלון פסח ../images/Emo70.gif ../images/Emo162.gif ../images/Emo223.gif

זה אותו שאלון משנה שעברה, לא היה לי כוח לחבר אחד חדש.
איך פסח עד עכשיו? אתם אוהבים את פסח? התחלתם לאכול כבר מצות? אתם אוהבים מצות? מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? ניקיתם את חדרכם כבר? ואת הבית? אתם שומרים כשרות בפסח? איפה אתם עושים את ליל הסדר? האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? השלימו: דם, צפרדע, כינים... כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? חג הפסח הוא חלק משלושת ה... אוהבים את האביב? מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? איך אתם מתכננים להעביר את החופש? באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? חג שמח! D:
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/

Hadar way

New member
../images/Emo68.gifבלוהוהו ../images/Emo190.gif

איך פסח עד עכשיו? סבבה, קצת משעמם אבל סבבה אתם אוהבים את פסח? ממ כן יש הרבה חופש התחלתם לאכול כבר מצות? לא אתם אוהבים מצות? כן מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? לא קבוע אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? לא מתלהבת מזה אבל סבבה... אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? טחח איזה ניקיון חילוניים לגמרי ניקיתם את חדרכם כבר? לא ואת הבית? ממש לא אתם שומרים כשרות בפסח? לא איפה אתם עושים את ליל הסדר? קרובי משפחה בב"ש האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? חרוסת וחסה זה סבבה תכלס זה בסדר השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב דבר שחין ברד ארבה חושך מכת בחורות (אלמנה שחורה ^^) כמה כוסות יין שותים בליל הסדר?כמה שיוצא חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים XD אוהבים את האביב? כן יש לי יומולדת מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? יום ראשון התחיל איך אתם מתכננים להעביר את החופש? לישון טיול ליל סדר אולי דארק רבולושן הופעה שאני מתכננת אבל מה שיצא יצא באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? שלישי הבא מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? סבבה
נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? שאלון מדהים אני ממליצה בחום חג שמח! ואל תאכלו הרבה מצות זה משמין!!!!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif טם טם טם

איך פסח עד עכשיו? ההרגשה שלומדים פשוט מרגשת.
אתם אוהבים את פסח? רק כי הוא ארוך. ^^ התחלתם לאכול כבר מצות? לא. אתם אוהבים מצות? בטח, המאכל האהוב עליי.
מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? מרק, שוקולד.. אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? פיצה לא ניסיתי ואני גם לא מתכוונת זה בטוח מגעיל, והביסלי גם מגעיל.
אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? אנחנו לא עושים חג באשדוד, אז אנחנו לא מנקים יסודי. ניקיתם את חדרכם כבר? אה.. זה..
האמת שניקיתי את הספרייה לפני איזה שבועיים ומצאתי אוצרות.
ואת הבית? .. אתם שומרים כשרות בפסח? לצערי. איפה אתם עושים את ליל הסדר? סבא וסבתא.
האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? את הביצה והחסה. XD השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב? כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? 4, אבל אני מפרקת בקבוק תירוש.
חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים. אוהבים את האביב? כן, הוא סבבה.
מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? יום ראשון. חופש עלק. XD איך אתם מתכננים להעביר את החופש? ברגיל.. באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? עוד שבועיים ביום רביעי.
מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? שצריך ליישם את ההצעה!@#!!@# נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? כלכך.
חג שמח!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifA~MI~GO~

איך פסח עד עכשיו? אממ... לא חופש ממש אתם אוהבים את פסח? ככה התחלתם לאכול כבר מצות? 0.0 למה שאני אתחיל לאכול מצות לפני הסדר? אתם אוהבים מצות? לפעמים מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? חמאה, אבוקדו או שוקולד. :) אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? לא0.0" אכלתי היום בטעות אפרופו כשר וזה היה מגעיייייל אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? לא, אפחד לא טורח. XD ניקיתם את חדרכם כבר? חס וחסה. הוא מבולגן מדי
ואת הבית? פחח אתם שומרים כשרות בפסח? כן... אבל אני חושבת שאשבר השנה, אני יותר מדי אוהבת מאפים, ולחם, וכל דבר חמץ בתאכלס. X_X איפה אתם עושים את ליל הסדר? דודה שלי האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? לא זוכרת מה יש עודXD אבל לא אוהבת מרור. חרוסת זה נחמד~ וחסה... טוב חסה זה חסהXD השלימו: דם, צפרדע, כינים... 0.0 משהו משהו משהו משהו משהו בכורות. כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? 0.0 אמ. 4? נראה לי שאמורים. אבל לא יודעת. חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלייםD: סתם נו, רגלים. שעולים לבית המקדש שלא קייםD< אוהבים את האביב? יש עונה כזאת? לא מוכר לי>>; מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? בעיקרון התחיל אבל יש השלמות... ביום חמישי הוא מתחיל באמת. איך אתם מתכננים להעביר את החופש? לחרוש על קוריאנים3> באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? אינלישמץXD מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? כן;; נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? מאוד חג שמח! גם לך D: ^^

PUMPKIN juice

New member
Moi ../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo159.gif

איך פסח עד עכשיו? בכייף! חוצמזה שהיו תיגבורים, אבל הם נגמרו אז הכל בסיידר :)
אתם אוהבים את פסח? ממ, כן. יש חופש ארוך ואני מתה על קניידלך ומצברייט.
התחלתם לאכול כבר מצות?לא, פיכס.
אתם אוהבים מצות? לא, פיכס.
מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? אם כבר לאכול מצה, זה עם החרוסת של סבתא ז"ל שלי.
אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']?אני רק אוהבת שניצל עם פירורי מצה
אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? לא עושים ביעור חמץ, וכן, אם מנקים אני אעזור.
ניקיתם את חדרכם כבר?לא, טומורוווו
ואת הבית? מממ, לא יודעת ת'אמת
אתם שומרים כשרות בפסח? חחחחחחחחחחחחחחחח, לא.
איפה אתם עושים את ליל הסדר? בחדר אוכל בקיבוץ, אני מקריאה חחחח
האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? חרוסת וחסה
השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב, דבר, שחין, ברד, ארבה, חושך ומכת בכורות ~אפל~
כמה כוסות יין שותים בליל הסדר?4 ועוד כמה להרגשה טובה
חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים! D:
אוהבים את האביב?כן, יש בגדים יפים ולא חם מדי :)
מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש?ביום שישי.
איך אתם מתכננים להעביר את החופש?לעבור לדירה שלי[הבלוקון], לצאת מלאאא, לעשות פויקה, מסיבות וכ'ו.
באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? אין לי מושג ת'אמת ולא רוצה לדעת.
מה דעתכם לגבי מפגש בפסח?אני רוצה אבל לא יכולה בתאריכים שניתנו ;;
נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה?בארוווווווווווורר!
חג שמח! גם לך! :)

NotFamous

New member
סופסוך מצאתי את הסיסמה למשתמש שלי ../images/Emo152.gif

מי ידע שהייתה לי סיסמה כה דבילית לפני מספר שנים
איך פסח עד עכשיו? התחיל הכי שווה בארץ, אבל חזרה לי דלקת ואני על אנטיביוטיקה אז אני נוסעת למחנה אימונים על אנטיביוטיקה וזה מונע ממני להשתתף בתחרות בשבת, שזה אליפות ישראל בדואתלון >< אז..התחיל אעש, ועכשיו זה מבאס.
אתם אוהבים את פסח? כמובן, הרבה חופש! התחלתם לאכול כבר מצות? אה-הא אתם אוהבים מצות? אכן, אבל במידה מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? שוקולד, קוטג'. אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? איכסוש. אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? אה אנחנו לא עושים את זה..
ניקיתם את חדרכם כבר? כמובן שלא! גם לא יקרה.
ואת הבית? נופ אתם שומרים כשרות בפסח? לא.
איפה אתם עושים את ליל הסדר? השנה משומה באפיקים..השד יודע מה איבדתי שם -_- האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? חלקם השלימו: דם, צפרדע, כינים... עזבו אותי בשקט. חושך. מכת בכורות. כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? 4! חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים! |גאה| אוהבים את האביב? נחמדוש. מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? ב-19.3 בעקרון, כי הלכתי למרוץ רעננה במקום לבצפר.
[לקחתי שלישי!!] איך אתם מתכננים להעביר את החופש? ניצנה מחנה אימונים, הרבה חברים וים, הרבה אימונים ברגע שאחלים, סופרלנד עם חברות ושאר ירקות. באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? 7.4 אמאשלהם. מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? אין לי זמן בתאריכים המוצעים לצערי. נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? בהחלט. חג שמח! תודה גם לך!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
../images/Emo162.gifחג שמח לכולנו!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

איך פסח עד עכשיו? נחמד ביותר! למרות שיש תגבורים, מה זה לא אכפת לי, אז יש יציאות ומבלים ונהנים D:::.
אתם אוהבים את פסח? חח תכלס, רק בגלל אורך החופש. שנה הבאה אני כבר לא אוהב XD.
התחלתם לאכול כבר מצות? לא, גם ככה זה עושה לי כאבי בטן, אז להתחיל עם זה עוד לפני?!
אתם אוהבים מצות? רק עם שוקולד XD.
מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? שוקולד
. אבל גם בתוך מרק זה נחמד
.
אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? יאק, לא לא לא. שוב, כאבי בטן וכו'.
אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? פחחח אנחנו לא עושים ביעור חמץ, ונקיון? הוא רגיל כזה כמו בכל שבוע, לא משתגעים...
ניקיתם את חדרכם כבר? היום סידרתי אותו
. אבל צריך לעשות סדר במגירות והכל... למרות שאני חושבת להשאיר את זה לסוף שנה שאני כבר לא אצטרך את ספרי הלימוד ודפדפות וכו'.
ואת הבית? חח נראה לי ביום ראשון, סמוך ללי הסדר...
אתם שומרים כשרות בפסח? האמת? די שמרתי מכיתה ג' עד שנה שעברה, למרות ששנה שעברה חטאתי ואכלתי כמה וופלים (אבל זה היה שווה את זה, כי הבנאדם היה שווה את זה
). אממ והשנה אין מצב שאני אשמור, אני לא רואה איך אני שורדת את בוםבמלה בלי פיתה
.
איפה אתם עושים את ליל הסדר? כנראה בבית D:
האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? רק חסה XD.
השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב, דבר, שחין, ברד, ארבה, חושך, מכת בכורות!
כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? ארבע
. אבל כל המרבה, הרי זה משובח!
.
חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים! (וואו ממש חידון XD).
אוהבים את האביב? בטח, זו עונה שמסמלת התחלות חדשות, לדעתי...
מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? חח טכנית, ביום שישי שעבר, אבל היו תגבורים בשלישי רביעי, ומחר גם יש אז...
איך אתם מתכננים להעביר את החופש? בוםבמלה (!!!), יציאות וכו'... אה, ויומולדת לחברה הכי טובה שלי...
באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? ב-7.4, אין לי מושג באיזה יום בשבוע זה יוצא.
מה דעתכם לגבי מפגש בפסח?
!!!1
נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? ברורי
.
חג שמח! גם לך!

עונה. ../images/Emo223.gif

איך פסח עד עכשיו? בסדר. אתם אוהבים את פסח? לא. התחלתם לאכול כבר מצות? לא. אתם אוהבים מצות? לא.
מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? שוקולד, אם כבר.. אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? לא.
אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? בערך. ניקיתם את חדרכם כבר? בערך. ואת הבית? אמא ניקתה, כן.
אתם שומרים כשרות בפסח? אני לא אוכלת חמץ, אבל אם יש חבילה שמלה במקרר, אני לא אזרוק. איפה אתם עושים את ליל הסדר? אצל דודים, כמו כל שנה, בבאר יעקב. האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? לא. השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב. כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? 4, ויותר.
חג הפסח הוא חלק משלושת ה... זוועות של ישראל. נו, רגלים. אוהבים את האביב? הוא סבבה. מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? בעיקרון החופש מתחיל מיום ראשון, ה-28. איך אתם מתכננים להעביר את החופש? בבית, ובמכון כושר [שאני בקרוב נרשמת אליו.]
באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? *לעבוד* ב-6.4, יום שלישי. מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? אם זה בתאריך שאני יכולה- אני באה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif me too

איך פסח עד עכשיו? סבבה
אתם אוהבים את פסח? לא ממש
התחלתם לאכול כבר מצות? לא איכס
אתם אוהבים מצות? לא איכס
מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? שוקולד
אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? לא אכלתי פיצה מקמח מצה אבל זה נשמע סבבה
אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? יאפ
ניקיתם את חדרכם כבר? לא
ואת הבית? לאדעת
אתם שומרים כשרות בפסח? כן
איפה אתם עושים את ליל הסדר? סבתוש
האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? לא ממש
השלימו: דם, צפרדע, כינים... ערוב דבר שחין ברד ארבה חושך בכורות
כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? 4
חג הפסח הוא חלק משלושת ה... רגלים. חחח איזה חידון
אוהבים את האביב? אהמ הוא סבבה
מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? אתמול
איך אתם מתכננים להעביר את החופש? לישון, קניות ואוכל
באיזה יום אתם חוזרים לצבא? שלישי אחרי חג שני
מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? בכיף
נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? וואי כן
חג שמח! לכווווווולם

Rose131

New member
יאללה

איך פסח עד עכשיו? אהה.. סבבה. אתם אוהבים את פסח? לא ממש.
התחלתם לאכול כבר מצות? לא! רק ביס היום. וזהו. אתם אוהבים מצות? לא! מה אתם אוכלים בדרך כלל עם המצה? שוקולד): אוהבים מאכלים רגילים, אבל עם קמח מצה [כמו הביסלי שמשנים את טעמו, או פיצה בקמח מצה וכו']? אבוי, לא. אתם עוזרים בניקיון וביעור החמץ בביתכם? איזה ניקיון. פף. ניקיתם את חדרכם כבר? מה פתאום. ואת הבית? לההה אתם שומרים כשרות בפסח? ממש לא איפה אתם עושים את ליל הסדר? סבא וסבתא בקיבוץ האם אתם אוהבים את המאכלים של פסח אשר נמצאים בקערת פסח [חרוסת, מרור, חסה...]? אבוי, לא. השלימו: דם, צפרדע, כינים... מי זוכר. כמה כוסות יין שותים בליל הסדר? עד לא ידע, לא? :) חג הפסח הוא חלק משלושת ה... חופשים.(...?) אוהבים את האביב? אהא מתי מתחיל/ התחיל לכם החופש? היום! איך אתם מתכננים להעביר את החופש? אההה.. חבר שלי, סדר אצל סבא וסבתא, לאכול אצל סבתא של חבר שלי
, לנסוע למכינה לסיים הכנות אחרונות לטיול, לצאת לעוד יום הכנה לטיול, טיול עם המשפחה, חברים.. באיזה יום אתם חוזרים ללמוד? למכינה כאילו? אהה.. שלישי עוד שבוע, נראה לי. מה דעתכם לגבי מפגש בפסח? לא בטוחה שיהיה זמן ושאהיה קשורה... נכון שהשאלון הזה היה מרתק ומזמן לא נהנתם ככה? ממש לא חג שמח! תודה תודה

למעלה