סיכום שבועי

../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo156.gifסיכום שבועי

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

A Modern Myth

New member
This is the end, my beautiful friend

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Edge Of The Earth שיר השבוע: The Doors - The End להקת השבוע: The Doors אלבום השבוע: Echos, Silence, Patience and Grace של הפו פייטרז מאכל השבוע: עוגה מהממת שאמא שלי הכינה
משהו טוב שקרה השבוע: היה חופש. משהו רע שקרה השבוע: בצפר. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "I most certainly did!!.." אתר השבוע: www.Roiworld.com ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו, סרט- 40Days and 40Nights, סדרה- How i met your mother תמונת השבוע : השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הרבה הרבה סדרות חוזרות מפגרה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מתכונת במתמטיקה ובתקשורת, מתחיל לחץ ממש רציני בלימודים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מסכמת ^^

השבוע שהיה:
אממ נחמד
שיר השבוע של 30:
From Yesterday Capricorn
שיר השבוע:
Avril Lavigne - keep holding on Bullet For My Valentine - tears_dont_fall David Cook - Billie Jean (Michael Jackson Cover) Evanescence - Bring Me To Life mcfly-lies mcfly - baby's coming back McFly - You've Got A Friend SP - Save You SP - When I'm Gone Staind - Everything Changes Three Days Grace - Let It Die Three Days Grace - Riot TDG - Just Like You Bowling For Soup - PunkRock 101 BON JOVI - It's My Life
להקת השבוע:
מקפליי, 30, TDG , סימפל פלאן.
אלבום השבוע:
One X - TDG
מאכל השבוע:
סושי D:
משהו טוב שקרה השבוע:
קיבלתי 83 באנגלית ^^ מלא פוסטרים חדשים D: מפגש פורומקפליי
משהו רע שקרה השבוע:
צופים
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
hello...I'm sat next to you but it's way better tweeting. I wish we lived inside twitter :Tom i know a guy that tweeted to much on twitter and twatted :Dougie
אתר השבוע:
טוויטר XD
ספר/סרט/סדרת השבוע:
על טבעי D:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הוו אופס , המשך ><

השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
אני מקווה שטקס יום השואה שאנחנו מארגנים יצא טוב ><
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):
מבחן בהיסטוריה + מבחן במתמטיקה ><"

i am777

New member
אוחחחחח לממהה

למה את עושה לי את זה!!?? איזה הורסייםםם
ועוד הם יוצאים מהמקלחחתת..... אין , דין יותר חתיך מסאם... אני רואה על טבעי , זאת אחת הסדרות המעולות.

Aarieli

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo224.gif

את צודקת ב9582490859872459068590% הם כאלה סקסים
סאמי גם חמודי ..
גם דין
באותו המידה

etmiys

New member
../images/Emo34.gifסה מואה!../images/Emo34.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: phase 1: fortification
שיר השבוע: הדפוק הזה- ירמי קפלן
להקת השבוע: 30- תמיד. ונראה לי שהפעם דפש גם הולך..
אלבום השבוע:the number of the beast- iron maiden
מאכל השבוע: חומוס פול במסעדת "אבו יוסף" בחיפה.
משהו טוב שקרה השבוע: חופש. המון חופש. והופעה של ירמי! היה אדיר!
משהו רע שקרה השבוע:נורא מתבקש להגיד שנגמר החופש. אבל אני חושבת שזה באמת זה. נגמר החופש..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "יש לך בעיות, ילד.." (מתוך 'אני רוצה להיות שם'- רחוב סומסום)
אתר השבוע:facebook. התמכרתי.
ספר/סרט/סדרת השבוע:דני הוליווד. עצוב, נכון?..
תמונת השבוע :הפאזל הכי אדיר בעולם!! ומי שתהה- הוא מורכב ממלא תמונות קטנטנות..
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:הממ... לראות את כולם בבסיס?..
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לראות את כולם בבסיס..

i am777

New member
MARS

השבוע שהיה: לחוץ , הייתה לי מתכונת בהסטוריה....למדתי , והיום עבדתי על פרוייקט גמר שלי באמנות שיר השבוע של 30: ייאלללהה....ATTACK שיר השבוע: <> להקת השבוע: <> אלבום השבוע: נו....<> מאכל השבוע: הבורקס הממולא בבשר שאני עשיתי:)) , יצא קטלני. משהו טוב שקרה השבוע: שגיליתי אחריות ללמוד?...ווו...זהוו.. משהו רע שקרה השבוע: ויקטור. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: תבלו בכל יום כאילו מחר אתם עומדים למות אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: החיים או משהו כזה תמונת השבוע : ><

AlmogiToMars

New member
סיכום שבועי D:

כמה זמןן לא הייתי פה :O השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: edge of the earth שיר השבוע: breaking benjamin - breath להקת השבוע: red hot chilli peppers אלבום השבוע: אלבום כלשהו של רד הוט XD מאכל השבוע: טוסט עם אלף האייים
משהו טוב שקרה השבוע:טיפה מביך אני אספר בהזדמנות חח D= משהו רע שקרה השבוע: האמת היא שלא קרה :) ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "תסביכניייייייייייייתתתת !!! " חחחחחחחחחח :) אתר השבוע: פייסבוק [= ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט -
ספר-
סדרה - משפחת סימפסון חחחחח תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יותר מדי דברים,נקווה שלפחות אחד מהם כן יקרה .. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אריב עם הבן אדם שאני אוהבת.. !? פאק חח

30stm boo

New member
תוריי!=]

השבוע שהיה:אאא נחמד+ שיר השבוע של 30:from yesterday שיר השבוע:אל תשאלו למה אבל כל השבוע אני שרה את השיר של הטקסים של יהודה פוליקר ("נומי פרח נומי") נכנסתי חזק לדיכאון של כל הימי זיכרון..|: להקת השבוע:אממ 30.. אלבום השבוע:אין מאכל השבוע:מצות..אני ממשיכה אם פסח..:) משהו טוב שקרה השבוע:היה עדיין חופש! משהו רע שקרה השבוע:נגמר החופש! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"פתאום מתחשק לי לחיות עד שמונים לראות את כולנו זקנים.." זה מאיזה שיר ששמעתי פעם ונזכרתי במשפט הזה השבוע! אתר השבוע:גוגל..חיחי... ספר/סרט/סדרת השבוע:דמדומים והארי פוטר..עד כמה שזה באיחור אני גיליתי אותם רק עכשיו..D: תמונת השבוע : מישו שניסה לצייר את ג'ארד בתקופת הבלונד ולפניה.. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לא נראלי שיש כזה|: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):העומס..עכשיו מתחיל העומס הרציני!!

i am777

New member
../images/Emo212.gifטובבבבב../images/Emo212.gif

איזו כתבה!!! לא חשבתי שאני אקרא משהו כזה נחמד חח אתם חייבים לקרוא את זה.

לול ../images/Emo6.gif. איזה חאמוד

ברצינות. איזה חמוד. וואי חח .. עשתה לי את הבוקר הכתבה הזאת. זה יצורף למייספייס. מתישהו. השבוע.כשיהיה לי זמן

אני..

השבוע שהיה: מעולה שיר השבוע של 30: וול.. לא היה שיר השבוע: Knocked up- kings of leon להקת השבוע:KoL נראה לי אלבום השבוע: Youth and young manhood- קינגס או לאון מאכל השבוע: הדבר הזה עם התותים. לא זוכרת איך קוראים לזה. משהו טוב שקרה השבוע: טיולים. קנו לי כרטיס לדפש מוד מתנה ליומולדת!!! משהו רע שקרה השבוע: צעקו עליי, כל הברך שלי כחולה מהטיולים. אבל יאללה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אני לא מצליחה להזכר באיזשהו ציטוט. אתר השבוע: הפורום. ספר/סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים! רציני. התחלתי לקרוא את כולם שוב תמונת השבוע : אין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יומולדת לאמא. ושבוע הבא- יומולדת שלי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שביזות שביזות שביזות.

למעלה