חג שמח לכולכן

משוש30

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gifחג שמח לכולכן../images/Emo155.gif

שיהיה חג שמח (וכשר למי ששומרת)
שיהיה לנו זמן איכות נפלא עם הילדים
שליל הסדר יעבור בשלום
ושניפגש בחול המועד

חג שמח ומנצלת את ההזדמנות

להגיד את מה שאני כבר הרבה זמן חושבת ולא מוצאת הזדמנות מתאימה לאמר: אין כמוכן! אני כל-כך נהנית כאן מהפורום, מהדיונים המעניינים והמעמיקים, מהאיכות שיוצאת מכל אחת ואחת מכן ומללמוד מהעולם העשיר שלכן. כיף לי כאן. חג שמח לכולכן ותהנו מבני הזוג ומהצאצאים שבחופשה (וגם מאלו שבחופש תמידי)!

daldan

New member
חג שמח לכולם../images/Emo162.gif

שיהיה לכולכן חג שמח,
לאלו שבחופש עם הקטנים בבית, לאלו שהולכות לעבודה,
לשומרי הכשרות, ולאוכלי החמץ
לאלו שבארץ ולאלו שבחו"ל חג שמח

חג שמח לכולן!../images/Emo162.gif

לפורום האהוב עליי ביותר: לשומרות הכשרות
ולאלה שלא
, למבשלות והמארחות
ולאלה שרק מביאות מתנות
(או מעצבות את שולחן הסדר - כמוני) ליולדות הטריות
להריוניות (בזמן האחרון הן רבות...
) וכמובן גם לילדים הנפלאים של בנות הפורום המופלאות!

נונינקה

New member
חג שמח ואביבי

הי, מזמן לא הגבתי, אבל קראתי וקוראת מדי יום מארה"ב (אנחנו בחופשה). מזל טוב לכל מי שחגגה יום הולדת ולהריוניות החדשות. נסעתי עם תינוקי לפני כשבוע לבד. האיש הצטרף רק אתמול.בני חגג פה יום הולדת שנה ביום שישי האחרון בשקט יחסי, לעומת יום הולדתו של האחיין שלי (התאריך העברי חל ביום הלועזי של בני השנה) שנחגג בקול תרועה גדול. אני ישבתי שם בקצה השולחן וליבי שתת דם. נשבעתי שכשנחזור לארץ, אחגוג לו בחיק המשפחה. נכון, זו אחותי וילדיה הם אחייני המקסימים, אבל הבנתי שכשיש לך ילדים היחס משתנה ולא משנה כמה קרוב אליך האדם.אחותי לדבריה, לא מסוגלת להתייחס יותר לילדים של אחרים. כאב לי בעיקר כי אני הקטנה בבית ועד שילדתי, טיפלתי והתייחסתי לאחייני כאילו היו שלי. היו לי ציפיות אחרות מהחופשה והתאכזבתי. אני מתנחמת בעובדה שמפה נוסעים ביום ראשון לניו יורק. סליחה על ההשתפכות, פשוט היה לי די רע בשבוע האחרון. גיליתי כמה תובנות על ילדים: אי היכולת להתחלק (לא רוצים לתת לו צעצועים)וכו'. מאחלת לכולן חג שמח. שתהיה החרות לעשות את הבחירות לעצמנו ושהן תהיינה יותר מוצלחות משלי...

daldan

New member
../images/Emo24.gif הדברים משתנים כשהם גדלים

ואני גם מודה שמאז שאני ילדתי תשומת הלב שאני יכולה לתת לאחיינים שלי ולילדים של החברים שלי ירדה, אל תקחי את זה קשה. ושיהיה לך חג שמח

אור יום

New member
חג שמח חג שמח לכל אחת ואחת

מאיתנו... זהו חג של יציאה מעבדות לחירות וזו כבר סיבה טובה לחגיגה.... תודה לכן שאתן כאן ושהפורום הזה קיים חג שמח!!

yaelia

New member
חג שמח יקירות

שיהיה שקט ושמח. לעצמי אני מאחלת הרבה מנוחה. המון. אני מאוד שמחה בקיומכן ובקיום הפורום הזה. הרבה
לכולכן. יעל

ornaok

New member
חג שמח לבנות המופלאות

אמנם לא נמצאת פה הרבה כמו שאני רוצה, אבל אוהבת גם מרחוק
אנחנו נוסעים עד אמצע שבוע הבא למשפחה, וכל החג נהיה מנוטרלים (בני המשפחה דתיים), אז מנצלת הזדמנות זו לאחל לכולכן ולכל משפחותיכן ויקיריכן חג שמח וחופשה נעימה ורק אושר ובריאות ודברים טובים

../images/Emo20.gif חג שמח חברותי הזנוחות

חג שמח לכולכן. אני מקווה שאתן יודעות שגם אם אינני מבקרת כאן הרבה לאחרונה (או, ליתר דיוק, לא כותבת הרבה), אתן בנפשי. שיהיה חג טוב, משפחתי, חג של ביעור חמץ
בלבבות וחג של אביב ופריחה

sharonmx

New member
חג שמח!

שלא נתקע בפקקים שיהיה נחמד ולא צפוף ומעיק שיקצרו את הקריאה ויעברו מהר לשירים שלא ישגעו את הפיצקית ויעבירו אותה מאחד לשני (זה יגמר בבכי, אני כבר יודעת) שיהיה אחלה חופש! ח ג ש מ ח !

אפרת12

New member
חג שמח ומהנה ../images/Emo161.gif

(חבל שלא עשו אייקון של קניידעלך - הדבר הכי שווה בפסח...) שנצלח את החג בשלום ונפסח על המכשלות הקלאסיות (ע"ע "איפה אתם בחג
"...) ושכל אחת מאיתנו תזכה לצאת מהעבדות הפרטית שלה (מה שלא תהיה) לחירות

למעלה