קושיות לפסח

hilali1

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo79.gif קושיות לפסח ../images/Emo79.gif../images/Emo162.gif

שאלון מוזיקלי ע"פ מאפייני החג. כולכם מוזמנים לענות
ביעור חמץ
איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים?
מה נשתנה
איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם?
לצאת לחירות
למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו מקצועית למקומות טובים יותר?
עליה לרגל
להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ?
10 המכות
מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית?
אפיקומן
איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן?
אחד מי יודע?
על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה? חג שמח

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

ביעור חמץ איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים?ארי גוראלי מצטערת ששמעתי את השם הזה מה נשתנה איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם?קרן פלס החדש לא חדשה לדעתי הרבה לצאת לחירות למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו מקצועית למקומות טובים יותר?מירי מסיקה עליה לרגל להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ? 10 המכות מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית? 1)אין גיוון 2)עיבוד מוסיקלי גרוע 3)אלבומים די יקרים אם מישהו רוצה לקנות יותר מאלבום אחד 4)פליליסט גלגלצ חלייב להשתנות 5)ארי גוראלי 6)כול השירים החדשים המזרחים הוזה אותך מולי את משגעת 7)הופעות של הרבה אומנים לא זולים 8)גראסות קאבר גרועות בחלק מעבודה עברית 9)האומנים גדולים יותר מצליחים וקטנים לא תמיד מצליחים לא מקבלים הכרה 10)שאומנים לא כולם מרווחים ממוסיקה אפיקומן איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן?אין לי כרגע דיסק מיוחד קניתי כרגע את רוב מה שרציתי אבל דיסק לועזי מסוים הייתי שמחה לקבל הופעה כלשהי... אחד מי יודע? על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה?

עונה../images/Emo13.gif

ביעור חמץ איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים? אמנם לא בהגזמה כזו של "מצטערת ששמעתי"אבל אני קצת התאכזבתי מהאלבום השני של שירי מימון הראשון היה הרבה יותר טוב. מה נשתנה איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם? שירים של קובי אפללו לצאת לחירות למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו מקצועית למקומות טובים יותר? לנינט-אני חושבת שהסיגנון שלה בכוכב נולד הרבה יותר מתאים לה מהסיגנון העכשוי עליה לרגל להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ? הופעת איחוד של היי פייב
10 המכות מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית? 1)שהיי פייב התפרקו(אמן שיעשו כבר איחוד
) 2)להקת עדן 3)להקת פור יו 4)ההורדות הפיראטיות 5)המבקרים הלא מפרגנים 6)שכוכבי כוכב נולד מאז כוכב נולד 2 לא מצליחים כמו שצריך. 7)ההתמסחרות של המוזיקה עם החברות הסלולאריות. 8)שלא מוציאים מופעים DVD לכל אמן ישראלי ורק לבודדים מאוד 9)שלא יהיה יותר כפר המוזיקה בניצנים 10)שלא מוציאים לחנויות מגזין שהוא כולו מוזיקה ישראלית אפיקומן איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן? את חמישיית היי פייב בהופעת איחוד סוחפת בהיכל יד אליהו אחד מי יודע? על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה?אין לי שאלה כזו חג שמח

hilali1

New member
אני חושבת שנינט כבר יוצאית לחירות..

אם הדיבורים על שלום חנוך ורוקפור נכונים אז אני בטוחה שייצא משם משהו אחר . בתקווה טוב יותר. הרעיון על המגזין מדליק ממש!||

../images/Emo6.gifגם אני כתבתי נינט!

טוב לדעת שלא רק אני חושבת ככה.... נסתכם בזה שהסגנון שלה עכשיו בכלל לא מתאים לה...לא אהבתי כל כך את השירים שלה,היו מסויימיים אבל לא כולם.....כאילו את הסגנון....הקול שלה זה משהו אחר

L e e e e e

New member
חג שמח!

איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים? החדש של קרן פלס? יותר התאכזבתי מעצמי, אבל בכל מקרה היה עדיף שלא הייתי שומעת. איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם? גלגל"צ? כל תוכנית נשמעת בדיוק כמו זו שלפניה. למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו מקצועית למקומות טובים יותר? לואי להב? כמעט כל ההפקות האחרונות שלו לא משהו. להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ? סוף סוף שאלה חיובית בשאלון החגיגי
ניל יאנג!
מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית? ושוב חזרנו לקטר... 1. גלגלצ ושיטת הפלייליסט הארורה 2. אינסוף הקאברים הפוקדים אותנו לאחרונה 3. שיטת רימון לפיצוח הפלייליסט הישראלי 4. יעל נעים (היא בכלל ישראלית?) והשיר המנג'ס עליי אדמות (היא למדה ברימון?) 5. מחיר האלבומים. שערורייה! 6. היחצנות המעיקה שמציפה את התקשורת עד מאס 7. אין iTunes ישראלי. NMC לא עדכנו את האתר מאז שנות ה-80, הד ארצי לא שמעו על הטכנולוגיה והאתר של הליקון עדיין בתהליכי הקמה 8. חברות המוזיקה (חב' התקליטים לשעבר) הופכות לחברות תוכן חסרות תוכן 9. ערוץ 24 הופך מערוץ מוזיקה לערוץ בידור, ובקרוב מבטל את מגזין המוזיקה היחיד שעדיין איכשהו מפרפר 10. המבקרים הישראלים (כל כך מסכימה איתך רעות) שמטרתם היחידה בכתיבת הביקורת היא להראות כמה הם שנונים וחכמים. טוקבקיסטים - הבייתה! כבר 10? איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן? מק אייר (עם כל המוזיקה שאשתול עליו הוא יהיה מאוד מוזיקלי) על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה? נתוני מכירות של אלבומים. מי מכר זהב ומי עשה פלטינה. למה אי אפשר למצוא רשימה בשום מקום? חג שמח

hilali1

New member
את מצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

לגבי מי את רוצה לדעת כמה מכר

won the game

New member
אני יודע שזה יהיה קשה, אבל היא צריכה

לעבוד גם עם מפיקים אחרים, עם כל הכבוד לבעלה. בין היתר, לחזור למקורות האתניים שהלכו איכשהו לאיבוד באלבום השני ועבדו לטובתה מצויין באלבום הבכורה. ובכלל שתגוון, שתעז לעשות דברים שעוד לא עשתה - כמעט כל שינוי יתקבל מבחינתי בברכה

הווו אהבתי!../images/Emo9.gif

ביעור חמץ איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים? אבי ביטר חחחחחח מה נשתנה איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם? סינרגיה לצאת לחירות למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו נינט טייב עליה לרגל להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ? דנידין 10 המכות מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית? צריבת הדיסקים אפיקומן איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן? אלבומים וסינגלים ישראלייים:) אחד מי יודע? על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה? למה אומנים ישראליים מסויימים וחברות תקליטים מסויימות אחרות חייבים להיות כל כך סנובים שבעצם אין להם ממה

שלילילילי../images/Emo26.gif../images/Emo155.gif

ביעור חמץ איזה אלבום/שיר/זמר הופעה שמעתם/קניתם לאחרונה וכל כך התאכזבתם כך שעדיף היה שלא הייתם שומעים? שירי מימון - רגע לפני ש... - לאן נעלמה שירי הישנה והטובה של פעם? מה נשתנה איזה שיר/אלבום/הופעה שמעתם לאחרונה וזה בדיוק כמו משהו אחר שכבר שמעתם? הדיסק של קרן פלס מזכיר קצת אחד את השני מבחינת תוכן לצאת לחירות למי הייתם ממליצים להשתחרר קצת, לשנות סגנון, מפיק מוזיקלי או כל המלצה מקצועית אחרת שתקדם אותו מקצועית למקומות טובים יותר? מירי מסיקה, ובכלל - לכל האומנים המזרחיים שיתחילו להשקיע קצת בטקסטים נורמליים עליה לרגל להופעה של מי הייתם מוכנים לחצות גבולות, ללכת 40 שנה במדבר, לאכול רק מצות ? חחחח ממש. 10 המכות מהן המכות הכי נוראיות במוזיקה הישראלית? טקסטים נוראיים, התמסחרות,שאומנים ראויים לא מצליחים וכאלה שיש מאחוריהם שק של יחצנות כן מצליחים אפיקומן איזו מתנה מוזיקלית הייתם שמחים לקבל השנה תמורת מציאת האפיקומן? האמ... לא משהו מהפופ הישראלי. אחד מי יודע? על איזו שאלה מוזיקלית היית הכי רוצה לקבל תשובה? למה לעזאזל אין אייטונס ישראלי? ולמה המחירי אלבומים כ"כ בשמיים?

למעלה