אובדן התמימות

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif אובדן התמימות

קיי, במאמצים להישאר ערה... (רק עוד שעה....) אני אכתוב עוד טור שלי, מוטי, מתי שתראה את זה,תעלה את זה וו'קשה למאמרים שלי. טודע
.
אובדן התמימות
אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני אוהבת יותר את התאומות בגילאים הצעירים יותר, עד גיל 14 . לפני כשנתיים (בערך) בתור מעריצה שרק נכנסה לאינטרנט הייתי פשוט בשוק מהעובדה שהתאומות גדלו כל כך, והנה, נערות מבוגרות כבר. אולי זה בגלל העובדה שבואו נגיד, שכולנו ראינו אותן גדלות מול העיינים, הנה! מישל הולכת, אומרת אבא, נוסעת לחופשה בהוואי, עושה מסיבת אופנה, והנה החבר הראשון!, אוי! הם נפרדו!, יש! רישיון נהיגה!.... התאומות "נהנו" (איני יכולה לשפוט אם הן נהנו מהעובדה מהסיבה הפשוטה שאני לא הן) מהעובדה שכל אמריקה ובכלל רוב העולם, צפה בהן גדלות. הייתי בשוק שראיתי את הסרטים שלהן, הן כבר לא מישל הבלונדה התמימה שמידי פעם אומרת יו גוט יט דוד.., התאומות, כבריטני ספירס למשל, רוצות בעצם להגיד, היי
גדלנו, מישל יז גון! מרי קייט אנד אשלי אר אין דה האוס
. אבל אולי בגלל המסחור, או רוברט ת'ורן, או הכסף, התאומות לא עושות הרבה מאמצים כדי להיפטר מתדמית בת השכן- התוצאה- סרטים שטחיים, סדרות טלוויזה, קו אופנה לילדים ולמשל- דברים למסיבה... . שכריסטינה אגילרה למשל , רצתה להראות לעולם שהיא לא אותה כריסטינה מג'יני אין דה בוטל היא עשתה מיקאובר רציני (לא עלינו...), התאומות עוד שמרניות בשביל זה...מזל. בכל מקרה, אני מציעה להן להחליט מה הן רוצות
לאבד את התמימות ולהפוך לנערות בוגרות, או להישאר באותו קו ילדותי למדי שכל חייהן הן תקועות שם. תגובות
בכיף
, רק לזכור שזאת דעתי בלבד, אין צורך לקבל אותה...

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

אני מודעת לכך שהדברים בטור הם נורא מבולגנים, רעיונות מסתובבים ... מאוד מאוחר ואני עיפה בטירוף...תתחשבו

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אני לא ממש הבנתי מה ניסת לומר , שהתאומות משחקות גרוע
או שזה לא טוב שאנשים רואים אותן גדלות
לא ממש הבנתי
אבל אני אנסה להגיב... אני אוהבת
את התאומות בגלל שאני מעריצה אותן על כך שמגיל קטן
הן משחקות ואפילו לא היה להן חיים משלהם כי אני אישית לא הייתי עומדת בלחץ...
אבל בנוסף בדיוק אתמול דיברתי עליהם עם אמא שלי
ואמרתי לה שאני לא מבינה למה אני כול כך אוהבת אותן כי הסיבה שציינתי לפני לא ניראת לי כול כך מספיקה לכך שאני אתחיל לקנות דברים שלהם, אז אמא שלי אמרה שאני אוהבת אותם בגלל שאני לומדת מהן איך להתלבש איך להתנהג איך לדבר וגם איך לעשות כול מני תסרוקות וכ''ו היא אמרה לי בנוסף שזה כמו כול סלבס שמחקים אותו ורוצים להיות כמוהו וכך התאומות
בשבילי ובנוסף היא אמרה לי שיש להן קסם אישי עלי ובטח על עוד ילדים... עוד משהו שהיא אמרה לי שהוא שגם כשהיא היתה קטנה
היתה איזו שהיא מפורסמת
שהיו לה סרטים שיטחיים אבל אמא שלי אהבה אותה המון וניסתה לחקות אותה חחח...
בכול אופן אני מקווה שלזה התכוונת ועוד משהו זו כתבה
מהממת
כול הכבוד.

motib4

New member
כל הכבוד...../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אני לא חושב שצריך להתרכז במה שהן היום ומה שהן עושות... אלא בילדות שלא הייתה להן. עלה המאמר!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

[איזה רעיון נחמט
] מרי-קייט ואשלי חיו 9 שנים בתור מישל החמודה והבלונדה וכש"צער גידול בנות" נגמר, גם התדמית החמודה שלהן נגמרה. בואי נגיע למסקנה, מרי-קייט ואשלי תמיד היו ממוסחרות. בין אם זה כשהן קטנות או בין אם זה עכשיו. את יכולה להסתכל על זה אחרת {במקום ה"לפני ואחרי" שעשית כשהתאומות מצטלמות באוברול ג'ינס וחולצה ורודה [ברודר פור סייל] ו"האחרי" שהן נערות} אולי ה"לפני" הוא בעצם כשהתאומות לא היו עצמן, אלא תאומות קטנות ממוסחרות ששובות את הקהל ביופי ובחמודות שלהן. אולי עכשיו, זה מה שהן באמת
בקשר לסרטים השטחיים, מק"א עושות את הסרטים שלהן, בהתאם לגילאיים שלהן. את לא תראי אותן בגיל 10 עושות את "כשברומא" אלא תראי אותן עושות "אתם מוזמנים למסיבת..". עכשיו את רואה אותן בסרטים שטחיים כמו "הדרך לשם" אבל כשהן יתבגרו, ויהיו בנות 17-18 בערך את תראי אותן עושות סרטים של תיכון, כמו "not another teenage movie" [סתם דוגמא..] כשהן יהיו בנות 20 בערך את תראי אותן עושות סרטים שמתאימים לגיל הזה [אין לי דוגמא בראש עכשיו..] כשהן יהיו בנות 30 את תראי אותן עושות סרטים כמו של מריל סטריפ [סתם עוד דוגמא..
].

למעלה