Super Keshet
New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif אובדן התמימות
קיי, במאמצים להישאר ערה... (רק עוד שעה....) אני אכתוב עוד טור שלי, מוטי, מתי שתראה את זה,תעלה את זה וו'קשה למאמרים שלי. טודע
.
אובדן התמימות
אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני אוהבת יותר את התאומות בגילאים הצעירים יותר, עד גיל 14 . לפני כשנתיים (בערך) בתור מעריצה שרק נכנסה לאינטרנט הייתי פשוט בשוק מהעובדה שהתאומות גדלו כל כך, והנה, נערות מבוגרות כבר. אולי זה בגלל העובדה שבואו נגיד, שכולנו ראינו אותן גדלות מול העיינים, הנה! מישל הולכת, אומרת אבא, נוסעת לחופשה בהוואי, עושה מסיבת אופנה, והנה החבר הראשון!, אוי! הם נפרדו!, יש! רישיון נהיגה!.... התאומות "נהנו" (איני יכולה לשפוט אם הן נהנו מהעובדה מהסיבה הפשוטה שאני לא הן) מהעובדה שכל אמריקה ובכלל רוב העולם, צפה בהן גדלות. הייתי בשוק שראיתי את הסרטים שלהן, הן כבר לא מישל הבלונדה התמימה שמידי פעם אומרת יו גוט יט דוד.., התאומות, כבריטני ספירס למשל, רוצות בעצם להגיד, היי
גדלנו, מישל יז גון! מרי קייט אנד אשלי אר אין דה האוס
. אבל אולי בגלל המסחור, או רוברט ת'ורן, או הכסף, התאומות לא עושות הרבה מאמצים כדי להיפטר מתדמית בת השכן- התוצאה- סרטים שטחיים, סדרות טלוויזה, קו אופנה לילדים ולמשל- דברים למסיבה... . שכריסטינה אגילרה למשל , רצתה להראות לעולם שהיא לא אותה כריסטינה מג'יני אין דה בוטל היא עשתה מיקאובר רציני (לא עלינו...), התאומות עוד שמרניות בשביל זה...מזל. בכל מקרה, אני מציעה להן להחליט מה הן רוצות
לאבד את התמימות ולהפוך לנערות בוגרות, או להישאר באותו קו ילדותי למדי שכל חייהן הן תקועות שם. תגובות
בכיף
, רק לזכור שזאת דעתי בלבד, אין צורך לקבל אותה...
קיי, במאמצים להישאר ערה... (רק עוד שעה....) אני אכתוב עוד טור שלי, מוטי, מתי שתראה את זה,תעלה את זה וו'קשה למאמרים שלי. טודע