Alonosh12

New member
זה עמר... ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

ואת תוכלי למצוא אותה כמנהלת פורום המורדים[501], בניק omer מכה שנית

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

לדעתי היא התכוונה לעומר שהתמונה שלה מופיעה בגלרייה של הפורום- הניקניים שלה היה פיה ישנונית...

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

כן! התכוונתי לעומר שמופיעה בגלריית תמונות.... היא בכלל עוד בפורום??

Sdami Mami

New member
שאלומ ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

מי שמזהה אותו ברשימה, נא לאשר אותי 23420932[ואני זוכרת בע"פ
]

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif

מי זה keshet y benja???? זו קשת?? גם אם כן, וגם אם לא! זו העתקההה!!!!!חוצפה!! זה השם שלי באייסי וגם כאן! מיש'ו העתיק ממני!!!

The Sun Girl

New member

מה אני יכולה להביא להם (למורדים?) אחרי ההופעה? אני לא יודעת אם פרחים זה טוב, וחוץ מזה אני לא רוצה להיסחב איתם....אז....יש הצעות? חשבתי אולי על כזה כדור קטן שאני אכתוב עליו משהו, אבל אם כן, אז אני אצטרך לעטוף אותו, כי אני לא אוכל פשוט לזרוק להם אותו, ואז המאבטחים בטוח יפתחו את זה קודם כדי לבדוק שזה לא משהו מסוכן, ורק אז יתנו להם את זה (אם בכלל יתנו להם...) אז זה כבר לא שווה...אוף! מה אני יכולה לתת?
[אני יודעת שזה ממש לא קשור לתאומות, אבל זה שירשור עוף..אז....בכל זאת...
]

The Sun Girl

New member

מוב
זוז
מוב
זוז
מוב
זוז
זוז
מוב
זוז
מוב
זוז
מוב
מוב
זוז
מוב
זוז
מוב
זוז
זוז
מוב
זוז
מוב
זוז
מוב
מוב פורום מוב.... או במילים אחרות
זוז פורום זוז

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif נטע../images/Emo70.gif

אכן זאת אני , אבל שינתי את השם שלי באיסיקיו כבר.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאנשיייייייייייייייייייים

הייתי בהופעה של המורדים וזאת הופעה כזאתי יאפפפפפפפפפפפפפפפה
איזה חמודים כולםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה כוסון פרו (רוקו - השחקן החדש מהעונה השניה) שיו אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה
הם כאלה חמודים
וזה היה מזה קורע בהתחלה... אני הייתי עם עוד 2 חברות שלי ... ואז כזה פתאום חושך - רואים כה אנשים עולים על הבמה אבל לא רואים מי... ואז כזה כולללללללללללללללללללללללללללם מתחילים לצרוח וזה ואז כזה - "תנו לאהבה לנצח, תנו לאהבה לשיר" וכולם כזה משתתקים ועושים בוז
... טחחחח איזה מסכנים המורדים הישראלים.. חחח עלובים... לא אבל בסוף מחאו להם כפיים... כי בכל זאת זה לא כל כך יפה..
.... ואז כזה יורדים הבדים והמורדים מופיעיםםםםםםםםםםםםםם שיו הם כאלה חמודיםםםםםםם
וראיתי כשהכניסו את פליפה ליד אליהו
ורעדתי
הבנאדם הזה כל כך כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולחשוב שהוא היה 5 מטר לידי
.. אני לא האמנתיייייייי... ואז ראיתי אתדיאגו גרסיה (מרכוס) והבנאדם פשוט חמוווווווווווווווווווווד
וראיתי גם את כריס מורנה... אבל היא לא מעניינת
... אקיצר... היה לי ממש ממש ממש כיף..
.. וזה היה ממש שווה את הכסף
... והלכתי לפתח את התמונות שצילמתי... ממחר הם יהיהו מוכנות..

איי ביין ביזי!

בתחילת החופש כמעט שלא עשיתי שומדבר, אבל עכשיו התחלתי להזיז את עצמי...כנראה בגלל שההורים שלי בחופש רוב הזמן... הממ...אז ככה: שלשום [יום שבת...] נסעתי עם חברה שלי ללונה-פארק ת"א, והיה כ"כ כיףףףףף
... אח"כ הלכתי עם אמא שלי למסעדה, וכשחזרתי, הלכתי לקניון [אמרתי "איי ביין ברי ביזי
] ואתמול עוד הלכתי לבת-דודה שלי, ומשם הלכתי עם חברה אחרת לקניון, ומשם הביתה.
["הבייתה לחזור...
...הבייתה אל השקט...
] ומחר אני הולכת עם המשפוחה לפיקניק [נו...פיקניק ישראלי...ז'תומרת על האש
...ברביקיו, נשמע יותר טוב:)] לפארק הירקון...נייס, ברי נייס. אז צריכים לעשות שופינג מחר בבוקר, כי אין לנו כלום
אז הולכים לסופר
[אני אוהבת ללכת לסופר, כי תמיד אבל תמיד אני מרוויחה!] ו...היום עוד הייתי ב'איקאה' [החנות רהיטים השוודית הזאת...מי לא מכיר?!] עם אבא שלי וסבתא שלי, כי אחותי ישנה עוד ואמא שלי עבדה...היה ברי כיף
קניתי צנצנת ע-נ-ק-י-ת שמלאה עד הסוף ב....גס וואט [לא סוכריות!]???? -חרוזים! צבעוניים!! במלא צבעים...זה כ"כ יפה
זה נראה כמו סוכריות, רק לא למאכל
המממ...עשיתי עם זה כבר איזה עשר צמידים , שרשראות וטבעות, אלו חרוזים לא קטנים ולא גדולים...כלו ממש יפים...אין לי אין לתאר...
עשיתי עם זה מובייל...שכזה שלוש חרוזים שחור, ואז חום, ירוק, כחול, סגול, ורוד, כתום, צהוב, ועוד כמה צבעים...ככה שזה כזה בהדרגה ויוצא צבעוני בהדרגה נורא יפה...
וזה כזה נורא ארול..טוב בקיצור זה יפה
ואני הכנתי לבבבבדדדדדד:))))))))))))))) טוף, זהו. אה...כן.... סבתא שלי קנתה לי גם קופסא כזאת כמו סל, רק עם מכסה, שבפנים יש עוד אחד, ועוד אחת
בבושקה? נאאאאא וגם קופסאת לב גדולה מפלסטיק ורודה, עם בפנים עוד אח קצת קטנה יותר מפלסטיק אותו הדבר רק יותר קטנה...וזה למתנות וזה....וזה נראה לי הדבר כמעט הכי חמוד לשים בתוך הקופסא הקטנה יותר דובי, ואז את הקופסא הגדולה יותר..טוב מה אני מבלבלת לכם במוח?! ביי~~~~~~!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifוואי שרון -

הקוסאות האלה של הלב... עומר קנתה לי אותם כשהייתי חולה... הם מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאזה יאאאאאאאאפות
..

למעלה