Summertime Weekend

lilison13

New member
../images/Emo162.gifSummertime Weekend../images/Emo162.gif

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע: תוכניות לפסח?

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR: סאמרטיים
שיר השבוע בכללי: אין אמן/אלבום השבוע: MCR סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: אין דבר טוב/רע שקרה השבוע:
סוף סוף הגיעו הציונים לבגרות חורף והם היו טובים
שני טילים בשבת
לא זוכרת עוד.. יום הכי טוב השבוע: לא זוכרת ויום הכי רע השבוע: לא זוכרת התחדשות השבוע: כלום האדם שעשה לי את השבוע: אין סיכום שבוע במילה אחת: לא יודעת ציטוטי השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: ללכת לתגבורים בבית ספר הדפוק שלי
תמונת השבוע:אין תוכניות לפסח?

XoLilMissLolaoX

New member
זה היה אחד השבועות הנוראיים ביותר אבר!

שיר השבוע של MCR: דימוליישן לוברס השיר הזה לא יוצא לי מהראש! שיר השבוע בכללי: אממממ Lost in you - 3DG Placebo - Movie on your eyelids / Lazarus\ unisex אלבום Foo Fighters Wasting Light כזה גורג'ס! אמן/אלבום השבוע: Foo Fighters!!! אפשר לשמוע את האלבום החדש והוא כזה *-* סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: ספר: סוף סוף יצא לי להמשיך בספר הזה: you are the that i dont want דבר טוב/רע שקרה השבוע:
3 פאקינג מתכונות בשבוע זה היה שבוע ככ גרוע שלא נראה לי שקרה בו משהו טוב יום הכי טוב השבוע: רביעי....היום היחידי בלי מבחן... ויום הכי רע השבוע: חמישי ושלישי....נורא!!! התחדשות השבוע: אין האדם שעשה לי את השבוע: דייב גרול
סיכום שבוע במילה אחת: פאאאאאאאאאאאאאק ציטוטי השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: חופש לא חופשי במיוחד עם מתכונת בחמישי תמונת השבוע: אין תוכניות לפסח?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשבוע נוראי...

אין לי כוח לסכם, גם ככה היה סתם חרא. אז רק נשים תמונה.

lilison13

New member
כעיכסחימזגיאג

היה שבוע נחמד ובפסח אני רציכה ללמוד ללמדו וללמוד :(

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחכו חכו, אתן עוד תתגעגעו לזה...

כן גם אני לא האמתי לזה כשאמרו לי את זה, אבל עכשיו אני מבינה... מה לא הייתי עושה בשביל לעשות מתכונת שמתחילה בצהריים ואחריה ללכת לסנטר עם חברים! אח, התקופה היפה. ;;

XoLilMissLolaoX

New member
חחח וואי כולם אומרים את זה!!!8-

אבל עכשיו זה כי את בצבא וזה....לא? לא יודעת אני רק מחכה לרגע שאני אהיה ברשות עצמי....סוף סוף חופש מכל דבר שכובל אותי היום... אבל לא יודעת, נחייה ונראה!
זה לא כזה רחוק בשבילי...אני בטח אמות משעמום עד שאני אתגייס כי אני מתגייסת מאוחר

למעלה