בדיחות

שחף שלר

New member
../images/Emo163.gif בדיחות

היי חברים! בואו נעשה שרשור שכל אחד יכתוב בו בדיחות מצחיקות מאוד שהוא מכיר! אני אתחיל עם בדיחות שמצאתי... הגנבים החכמים שני גנבים שודדים בנק ובורחים עם השלל. גנב א: בוא נספור כמה גנבנו. גנב ב: עזוב. נקרא מחר בעיתון. מי רעב? המוכר: `יש לנו מבצע שני בייגלים ב-20 שקלים`. הקונה: כמה עולה בייגלך אחד? המוכר: `15 ש`ח`, הקונה: `טוב אז תן לי את השני`! הדגש| חתולים וכלבים שאלה: למה החתול פוחד להיכנס למקרר? תשובה: כי יש שם קור כלבים

בדיחות.

החמור והחיות המווווווווּזרות חמור אחד טייל ביער. הוא ראה חיה מוזרה . הוא שאל אותה:"איזו חיה את?" היא ענתה:"אני כלב זאב, אבא שלי כלב ואמא שלי זאבה." החמור המשיך לטייל ומצא עוד חיה מוזרה, שאל אותה:"איזו חיה את?" היא ענתה:"אני דוב נמלים" החמור חשב:"אוקיי, זה כבר לא הגיוני." האופניים של רועי רועי נסע על אופניים. הוא אמר לאמו:היי אמא תראי, בלי ידיים. לאחר מכן הוא אמר לה שוב: היי אמא תראי בלי רגליים. לפתע הוא נופל ואומר:"היי אמא תראי בלי שיניים" תזכרו:"זהב אינו מצחיק, אך צחוק שווה זהב!"

בדיחות

שתייה,אוכל ודלת של אוטו?! פעם אחת שלושה חברים הלכו לטייל במדבר וכל אחד הביא איתו משהו. האיש הראשון אמר:"הבאתי מים כי אשתי אמרה לי שאם אהיה צמא אז אשתה". האיש השני אמר:"הבאתי אוכל כי אשתי אמרה לי שאם אהיה רעב אוכל". האיש השלישי אמר:"אני הבאתי דלת של אוטו כי אשתי אמרה לי שאם יהיה לי חם אפתח חלון!" טלפון חדש:מגהץ-טלפון רופא:"ספר לי,איך נשרפו שתי האזניים שלך?" חולה:"גיהצתי את המכנסיים שלי ופתאום צלצל הטלפון,התבלבלתי,הרמתי את המגהץ והצמדתי אותו לאוזן הימנית שלי." רופא:"ואיך נרשפה האוזן השמאלית שלך?" חולה:"בדיוק שהנחתי את המגהץ,הטלפון צלצל שוב!" גדר נמוכה,גדר גבוהה שלושה משוגעים רוצים לברוח מבית משוגעים. אחד מציע:"אם תהיה גדר נמוכה נקפוץ מעליה". השני מציע:"אם תהיה גדר גבוהה נטפס מעליה". השלישי אומר:"חבר'ה לא צריך להילחץ,אין בכלל גדר!"

מיה052

New member
חחחחחחחח בדיחות מצחיקות

אני מכירה את הבדיחה "גדר נמוכה,גדר גבוהה" אבל בכל זאת הן מצחיקות!

למעלה