דיבוב ..
S sapir lee New member 29/11/07 #5 דיבוב! D: צ'סטר:-מספר בדיחה-"...ואז אמרתי לו, ג'ו זה מלפפון לא גזר!!" מייק:"חהחהחהחהחה" -נקרע מצחוק- בראד:"אממ רק אני חושב שהבדיחה לא מצחיקה?" פינקיס:"לא" -פרצוף מיואש- רוב:"ממש לא..." -פרצוף עוד יותר מיואש- ג'ו:"אוף! אבל התחשק לי גזר!!!"
דיבוב! D: צ'סטר:-מספר בדיחה-"...ואז אמרתי לו, ג'ו זה מלפפון לא גזר!!" מייק:"חהחהחהחהחה" -נקרע מצחוק- בראד:"אממ רק אני חושב שהבדיחה לא מצחיקה?" פינקיס:"לא" -פרצוף מיואש- רוב:"ממש לא..." -פרצוף עוד יותר מיואש- ג'ו:"אוף! אבל התחשק לי גזר!!!"
S Swanton Bomb New member 29/11/07 #12 מייק: אחחחח כן פיניקס... אני כל כך אוהב שאתה עושה לי נעים בגב...
P Paffon New member 3/12/07 #19 דיבוב 2 "חההההההה!!!! רק אני הוצאתי אלבום סולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
J Jo MilleR New member 28/11/07 #3 ../images/Emo152.gif היי זה מנאמב/אנקור [שונאת את ג'ייזי ] מייק: "יאי ג'ייזי אמר שאני חמוד..." ^.^
L LPMCR New member 29/11/07 #4 ../images/Emo163.gif ../images/Emo6.gif xD וג'ייזי באמת מעצבן, הוא לא נותן לצ'אז לשיר
S sapir lee New member 29/11/07 #6 עוד דיבוב! D: מייק: -בדיבור תינוקי- "אחח צ'סטר אתה כזה חמוד, בא לי לבוא אלייך ולצבוט לך את הלחיים ככה וככה אוי מתוקי שכמוך"
עוד דיבוב! D: מייק: -בדיבור תינוקי- "אחח צ'סטר אתה כזה חמוד, בא לי לבוא אלייך ולצבוט לך את הלחיים ככה וככה אוי מתוקי שכמוך"
S stuck in this life1 New member 29/11/07 #10 לתמונה הראשונה ../images/Emo13.gif מייק: רגע זה יוצא.. זה בא.. אההה איזה שחרור! לא היה לי אחד כזה כבר שנים
לתמונה הראשונה ../images/Emo13.gif מייק: רגע זה יוצא.. זה בא.. אההה איזה שחרור! לא היה לי אחד כזה כבר שנים
P Paffon New member 3/12/07 #18 דיבוב 1 "ואז צ'סטר שאל אותי אם הוא לא נשמע קצת גיי ב-shadow of the day. אמרתי לו 'מה פתאום?', ואתם יודעים מה- הוא קנה את זה!"
דיבוב 1 "ואז צ'סטר שאל אותי אם הוא לא נשמע קצת גיי ב-shadow of the day. אמרתי לו 'מה פתאום?', ואתם יודעים מה- הוא קנה את זה!"