הגשמה

idanshaf2

New member
../images/Emo163.gifהגשמה ../images/Emo163.gif

אז לאור הסקר האחרון שעשיתי באתר בנושא הגשמה הבנתי שרובכם שקלתם את נושא ההגשמה בתנועה אך לא החלטתם.. או שפשוט לא שמעתם על הנושא... אז בשביל לעשות סדר בעיניינים יוגב רכז הההגשמה בתנועה העביר אלי מספר מאמרים המסברים את הנושא ואת המסלולים השונים... צירפתי את הקבצים להודעה זו.. בנוסף כל מי שיש לו עוד שאלות מוזמן לשרשר להודעה זו ויוגב ישמח לענות בהקדם.. או פשוט לפנות אליו או אלי במסר פרטי... אז קדימה לקרוא.. וקדימה להגשמה...

idanshaf2

New member
אף פעם לא מוקדם מדי

להתחיל להתעניין וללמוד על המסלולים השונים שכשתגיעי לשביעית או שמינית כבר יהיה לך את כל המידע...

idanshaf2

New member
ברור!

זה אולי נראה לך מצחיק אבל ככל שתכירו את הנושא לעומק יותר מוקדם ככה יהיה לכם את כל המידע לקבל את ההחלטה הנכונה כשתגיעו לשמינית.. לא צריך לחכות להיות שמיניסט בשביל לקרוא חומר או לשמוע על ההגשמה

זה באמת מעניין.

עוד לפני שהצטרפתי למכבי חשבתי על מסלולי הגשמה (אמא שלי 'עברה' הגשמה מטעם הנוע"ל אאל"ט,
). בכל אופן, אני בכיתה ו' עכשיו. עד אז - יש לי עוד הרבה זמן. מה שנשאר לי לעשות הוא רק לאחל ישר כוח (או יותר נכון - חזק ואמץ) למי שכן מחליט לעשות את זה.

קובייה2

New member
אני עוד מעט הגשמה

אנשים תצאו להגשמה זה חשוב וזה כייףףףף אני כבר מהחמשוש החלטתי שאני יוצא להגשמה ובאמת שהזמן טס אז אל תשללו ואל תחכו לתחילת שמינית כדי לחשוב כי אין כמו הגשמה

למעלה