הוכח! גברים בוגדים יותר

מיטללל

New member
../images/Emo163.gif הוכח! גברים בוגדים יותר ../images/Emo70.gif

בסקר שבדק את הרגלי קיום יחסי המין של 400 גברים ונשים בני 25-75 יצא כי:
כמעט 50 אחוז מהגברים בוגדים בנשים שאיתן !!!
15 אחוז נשים בוגדות בגברים שאיתן. ועוד: לשאלה מתי מתגלגלים מתחת לפוך...
40 אחוז אמרו שבסוף השבוע
לרוב בערב או בלילה (70 אחוז)
11 אחוז מקיימים יחסי מין בבוקר בצהריים.
לשאר אין שעות קבועות. לשאלה- האם יותר חשוב סיפוק עצמי במהלך קיום היחסי מין או סיפק של בן הזוג:
61 אחוז ענו שגם וגם.
27 אחוז אמרו שסיפוק בן הזוג.
7 אחוז ענו שסיפוק עצמי.

jessy19

New member
בגידות - נצל"ש ../images/Emo88.gif

אם הייתם מגלים שבגדו בכם, כיצד הייתם מגיבים ומה היה המהלך הבא שלכם? פרידה זמנית, פרידה, מדחיקים את עובדת הבגידה, אחר....

מיטללל

New member
יש את השאלה הזו אחת לשבוע ../images/Emo13.gif

כמו שכבר כתבתי המון פעמים, אם הייתי ממש אוהבת אותו, כמו שאני מכירה את עצמי, לא הייתי מסוגלת להתנתק
הייתי כועסת נורא. מנתקת מגע לזמן מסויים. אחר כך איכשהו סולחת. אבל הקשר היה נהרס והיה נגמר אחרי זמן קצר.

אז ככה,

אם אני אוהבת אותו,אז בטח הייתי ניפרדת ממנו פרידה זמנית שיסבול וירדוף אחרי..אח"כ בטח הייתי חוזרת אליו כי ממש הייתי אוהבת אותו,אבל זה כבר לא יהיה כמו פעם אני מתארת לעצמי ואולי באיזשהוא שלב זה יתפרק.

yardenj

New member
בחורות בוגדות

פשוט הן לא אוהבות את הקטע של אמת ולכן הן לא מספרות,זה בערך כמו שתיראו את האחוזים של בחורות שמאוננות-הן פשוט מתביישות/משקרות.

Charlie

New member
yardenj אתה צודק ב-100%

לא יכול להיות, המספרים הללו. נשים פשוט מסתירות את האמת, וכפי שאמרת, כמו בחורות שמאוננות. לעומתן, גבר "חייב" בגלל איזשהו פאק-גנטי להתפאר "בכיבושיו" ללא קשר אם מדובר בבגידה או לא. ובשל השינוי בצורת החשיבה בין נשים לגברים יוצאת תוצאה מעוותת כאילו כל גבר שני בוגד בבת זוגתו והנשים הן צדקניות אמיתיות. אגב, ע"פ הסקר האחרון, שמעון פרס הוא ראש הממשלה...

M o n a L i s a

New member
../images/Emo123.gif

אם חבר שלי היה בוגד בי, התגובה שלי הייתה הדרגתית:
כעס, קללות, מכות (כמובן בהגזמה) בכי, צעקות ופרידה זמנית ואח"כ כמו שכבר אמרו, כשהכעס מתפוגג ולמרות שהאהבה מנצחת, חוסר האמון מפורר את הקשר.

זיו25

New member
מה שנכון, נכון.

אפילו אני נרדמתי אתמול עם בלונדינית חושנית שלא עזבה אותי אפילו לרגע, וכל זה בזמן שאישתי בחדר השני... בהודעה הבאה אני אצרף את התמונה שלה. בברכה, זיו.

Anna Karenina

New member
אוי, זה היה ממש עצוב ביום שישי..

"אם לובה הולכת - גם מוסטפה הולכת בבית שלו!!"

למעלה