שייגעצ מגיעים לחור שליround II|חללי
ת| היה מייעולה! פלייליסט: ערוץ הילדים משקאות המילים פקיד אינטרקום לא בא לה קשה לי לחשוב רפיח אבא עו"ד מרלין -------------- קטעים משעשעים: 1. "יש לנו דיסק חדש והוא מצוין, אנחנו רוצים להשמיע לכם שירים חדשים אתם רק תרוויחו מזה ובעיקר אנחנו" 2. "איך קוראים לבצפר? אורט השומרון?! אתם מזדהים עם השומרונים אהה.. אחלה קהיליה הם" 3. "אם אנחנו בעניין זהירות בדרכים, אז תזהרו תשמרו על עצמכם, זה עלול להגמר בכל מיני דברים כאלה.. לא טובים.. אתם יודעים כמו.... בתי חולים או יותר גרוע" (זה נשמע הומו אבל הוא היה מסומם ועשה מלא תנועות עם הידיים נקרעתי שם) 4. זה היה יום זהירות בדרכים ועשו (הרבה) לפני שהם עלו הדגמה עם בובה וכסא של אוטו כזה... בסוף הם שכחו את הבובה על הבמה ויובל מצא אותה. "וואו תראוווווווו! |כולו נקרע מצחוק| תכירו את.. עכשיו בואי מותק תעשי 'אני רוצה לרדת' |מצמיד אותה למפשעתו|" 5. אינטרקום: "הייתי מזמין אותך לשמוע תקליטים אבל אני גר עם ההורים, וגם אתם!!!!" 6. זרקו על אבי חזייה ורודה עם לבבות, הוא התעסק איתה קצת ונתן ליובל. "וואו תראו איזו חזייה יפה.. ורודה עם לבבות. אתם בדיוק בגיל שבנות צריכות חזיות! אם מישהי צריכה |בוחן את המידה| שתבוא אלי אני אטפל בה.." "אוו ואתמול זרקו עלי תחתונים, היום חזיה.. אפשר לפתוח עסק." את משקאות הקדשתי לבנצי המילים ניסיתי לרז אינטרקום לליל רפיח לבנצי ואבא עו"ד הוא הקדיש לעצמו מרלין לרעז מיכלי רציתי להקדיש לך ולא היה לי את הטלפון, רק בסמסים. היה מצחיקי וכיף, יובל משמין נורא הוא כבר בגיל העמידה. XD תמונות כשאני אתקן תכבל. ;[