בקשה/הצעה לכל מי שיש חשבון דואר
ב YAHOO,ולאחרונה נתקל בבעיות קידוד. לאחרונה, מאז ששינו ביאהו את הממשק, כל מה שכתוב בעברית (כותרת, שם שולח והמייל), מופיע בג'בריש. הקידוד עוזר רק לאותו דף, ומשתנה חזרה למערב אירופאי בכל כניסה ובדיקה של מיילים. (בניגוד לאתרים אחרים, בו הקידוד נשאר כפי שנבחר). בהתחלה חשבתי, שהבעיה אצלי, וחיפשתי פיתרון פה בפורום, שלא עזר, ולא שינה כלום. חשבתי אפילו שכיוון שלא עברתי לממשק החדש, נוצרה לי בעיה. מברור עם מנויי יאהו אחרים, מסתבר שגם משתמשי הממשק החדש סובלים מאותה בעיה. כתבתי לתמיכה של יאהו. הם ענו בצורה מאד מנומסת, שעלי לשנות את הקידוד... כמובן שלחתי להם מייל נוסף, והסברתי שלפי הבנתי, התקלה אצלם, ורק הם יכולים לפתור את הבעיה. עכשיו, מה אני מבקשת? כל מי שנתקל בבעיה המרגיזה מאד (אי אפשר לעבוד ככה), מתבקש לכתוב לתמיכה של יאהו (בדף המיילים להכנס לעזרה , ושם בשורה התחתונה יש את האפשרות לפנות אליהם). אני חושבת, שככל שיותר מנויים יתלוננו, הם ישתדלו יותר למצוא פתרון. קודם כל הבעיה קיימת רק בארץ, רק בין מנויי יאהו, ורק אצל המשתמשים בעברית. כך שממקומות אחרים הם לא יקבלו תלונות. לכן אני פונה אליכם, כדי להגיע לכמה שיותר אנשים. אעלה בבקשה כזאת גם בפורומים אחרים. בקשה לי למנהל הפורום, להשאיר את הכתוב כאן בראש העמוד עם האייקון שגורם לו להשאר למעלה, לפחות ליממה, כדי שכמה שיותר גולשים יראו את זה לפני שהוא יעבור דף. תודה מראש למשתפי הפעולה.