היום יום הולדת לג'רארד

• פותח הנושא LPMCR
  • פורסם בתאריך

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif היום יום הולדת לג'רארד ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

הוא כבר בן 33 ובכלל לא ילד
[ אבל יש לו ילדה ממש חמודה... :) ] אני מאחלת לו שימשיך לגדול ולא להזדקן, שיפסיק לעשן וישמור על הקול המדהים שיש לו, שיהיה מאושר עם המשפחה היפה שלו ולינ-Z המוכשרת, שבנדיט תהיה מוכשרת כמו אבא שלה או כמו אמא שלה
, שיבוא לארץ להופיע בפנינו, שימשיך עם MCR ועם הקומיקסים שלו ויצליח בכל מה שהוא יפנה אליו, שימשיך להיות מה שהוא- מוכשר, יפה, ומדהים :) כמו שאומרים עדיף לא לשנות מה שכבר עובד :) שיהיה לו כסף
[גם חשוב
] ושיהיה בכללי פשוט מאושר ויהיה לו טוב, ושישיג סיפוק ממה שהוא עושה וכל מה שהוא ירצה יתגשם D: ב-
333>
333>
333>
333>
333>
333>

Hadar way

New member
מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

נכנסתי לפורום כי חששתי LOL שאף אחד לא פתח שירשור כזה ^^ אני בגבול של לפספס את ההסעה לבצפר אבל למי אכפת. ג'רארד
אני אובססיבית אליו כבר שנתיים אז: אני מאחלת לו שיהיה לו רק טוב ושישאר מוכשר ויפה כמו שהוא ורק יהיה יותר ויותר שיהנה מהחיים עם המשפחה שלו ויהיה להם רק טוב שיעשה מה שהוא אוהב ויהנה מזה ושיעבוד על עוד שירים שגם לנו יהיה כיף להמשיך לשמוע MCR ושיוציאו כבר א האלבום החדש!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!
- תתכבדו (;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמזל טוב לו~~~ ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

... אומייגאד כבר 33? משומה חשבתי 32.... גאד
חמודי

מזל טוב לו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

אני רק מקווה שהוא מאושר עכשיו וימשיך להיות תמיד. ודלית- אני מסכימה עם כל מה שכתבת למעלה, גם אני מאחלת לו את כל זה, מכל הלב.

okep

New member
../images/Emo40.gif יואו , איזה מושלם הוא *-*

אוקי , חוץ מהעובדה שאני מסכימה עם כל מה שאמרו כאן למעלה , (נכון הוא לא נראה בן 33 ?) מזל טוב !
אני מאחלת שיהיה לו רק טוב , ושיצליח בכל מה שהוא יבחר לעשות . שימשיך להיום כזה מושלם , עם קול מדהים , וכישרון ענק . *שיפסיקלעשן* שיהיה לו הכי טוב בעולם עם האנשים שחשובים לו , ועוד מלא דברים שאין לי כוח לכתוב . Happy B-Day , Gerard !

PUMPKIN juice

New member
יאאא מלא מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אוש, כפרעל הג'רארד הזה
שיהיה במזל"ט ושיהנה לו להלביש את הבת שלו בתחפושות של אוכלים שונים וכ'ו..
וסתם, שימשיך להיות זה סופר גורג'ס ולכתוב שירים כאלה יפים. אהאה, ויוציאו ככבר את האלבום הרביעי! זהו.
D:

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב לו!! #?@<%!@#<?

(אתמול היה גם יום ההולדת של חברה שלי D:) שימשיך להיות מאושר ומעושר, שיפסיק לעשן, שיחזור להופיע, שיוציאו כבר עוד אלבום ושיהיה תמיד שמח ובריא וקופצני! D: אה, ושיתקן את החורים במכנסיים!!

Because Of May

New member
הוא רק גורם לי להרגיש יותר זקנה ../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

כי כשהייתה לו יומולדת 30, סוג של הצטרפתי לפורום... זה אומר שאני 3 שנים בפורום, זה אומר שהזדקנתי! לי מגיע המזל טוב! XD. סתם סתם, שהיה לו הכי במזל טוב, שיפסיק לעשן ולשתות וישמור על הבריאות, שהילדה שלו ואשתו יעשו אותו לאדם מאושר, שלא יישכח בחיים שמוזיקה היא המקור לחיים, אז שימשיך להופיע עם MCR (בתקווה גם בישראל...) וליצור מוזיקה שכ"כ הרבה אנשים מתחברים אליה, ושפשוט ימשיך להיות כמו שהוא- כי הוא אחד האנשים החכמים והרגישים ביותר שהתקשורת ידעה בזמן האחרון. ומשהו לנוסטלגיה: Gerard: 30 is not that old... Frank: Yeah, for trees!

למעלה