היי!!! אני ליאור אני קוראת כאן כמה זמן והחלטתי להתחיל לכתוב!! אז שלום לכולכם!! מקווה להשתלב..
M mi luz New member 7/10/03 #1 ../images/Emo163.gifהיי!!!../images/Emo42.gif אני ליאור אני קוראת כאן כמה זמן והחלטתי להתחיל לכתוב!! אז שלום לכולכם!! מקווה להשתלב..
../images/Emo163.gifהיי!!!../images/Emo42.gif אני ליאור אני קוראת כאן כמה זמן והחלטתי להתחיל לכתוב!! אז שלום לכולכם!! מקווה להשתלב..
S SofyTofy New member 7/10/03 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif קוראת ולא כותבת בור ועם הארץ ( בחיים לא חשבתעי שאני אגיד את זה..) אני ירדן ו... ברוכה הבאה ראיתי שרשמת בחתימה על רודריגו.. את יודעת שפגשתי אותו *שוב משתחצנת*
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif קוראת ולא כותבת בור ועם הארץ ( בחיים לא חשבתעי שאני אגיד את זה..) אני ירדן ו... ברוכה הבאה ראיתי שרשמת בחתימה על רודריגו.. את יודעת שפגשתי אותו *שוב משתחצנת*
ח חולה על בנחה השולט New member 7/10/03 #3 2ר!כה ה2אה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
מ מ ר ש מ ל ד ה New member 8/10/03 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוכים הבאים מקווה שתהני פה אבל בבקשה תסבירו לי משהו למה אתם תמיד כותבים"עופר תעשה לי ילד" למה ההתקמצנות אני הייתי הולכת ישירות על משפחה מרובת ילדים(לא עם עופר שכטר אבל...)
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוכים הבאים מקווה שתהני פה אבל בבקשה תסבירו לי משהו למה אתם תמיד כותבים"עופר תעשה לי ילד" למה ההתקמצנות אני הייתי הולכת ישירות על משפחה מרובת ילדים(לא עם עופר שכטר אבל...)
S SofyTofy New member 8/10/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif "אני הייתי הולכת ישר על משפחה מרובת ילדים" חחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif "אני הייתי הולכת ישר על משפחה מרובת ילדים" חחחחח
ח חולה על בנחה השולט New member 8/10/03 #7 ../images/Emo15.gifחחח כן זאת גם אפשרות..../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif