היי...

hallcat10

New member
../images/Emo163.gifהיי...

קודם כל...צום קל...סליחה על האיחור...XD יש לי שאלה...מי מהאנשים פה הוא גם בקומונה??? ו....אני לא מכירה את הפורום ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין פורום לקומונה......מה ההבדל,...? שמישהו יסביר לי בבשקה מה עושים פה...למשל סיכום שבועי...כ אלה...כי אין לי מושג אם מה שעושים בקומונה עושים גם פה.. תודה.. ו...קוראים לי שחר=]

crazysapir

New member
ברוכה הבאהD: עונה לך:

אין ככ שונה בין קומונה לפורום אבל פשוט קומונות זה ללהקות פחות מוכרות וכאלה[שפחות יש ביקוש אליהם בתפוז] ופורום זה יותר פעיל מקומונה בדרכ' ... לא מרגישים בהבדל:) אממ לא הבנתי תשאהל השניה .תסבירי לי ואני ישמח לענות לך^_^ ודבר שלישי כן שי כן משהי מכפר יונה אבל היא כבר הרבה זמן אל מגיבה בפורום כי היא עצלנית: P

hallcat10

New member
ואו...

עונים פה ממש מהר בקומונה אפש לחכות שעות ולא יענו לך ..פה לשניה יצאתי בטעות אני חוזרץ יש מלא הודעות שלא ראיתי.. ו...יש לי בקשה מי שכותב יכול לבהגיד את השם!! תודה P=

PerfectSP

New member
שמי יסמין../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

בקומונה של טוקיו הוטל? לאלאלא. הקומונה נהפכה לפורום,אם יש פורום לא צריך קומונהההההה חחחחחחחח

PerfectSP

New member
ותכלס, ../images/Emo190.gif

המטרה הסופית של קומונה היא לההפך לפורום...
כי קומונה זה קטן ופורום זה גדול,ונוח יותר[:

PerfectSP

New member
הקומונה שהייתה נהפכה לפורום... ../images/Emo190.gif

קומונות יש המון,כל אחד יכול ליצור קומונה,אבל פורום זה רשמי כזה
קיצר,עכשיו אנחנו במעמד גבוהה יותר

3has3

New member
../images/Emo69.gif אבל עדיין יש כמה שנשארו שם ../images/Emo3.gif

PerfectSP

New member
למה?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם נכנסתי לקומונה הישנה של סימפל פלאן,סתם כי שיעמם לי,וקלטתי מישהי שלא ידעה שיש להם פורום נכנסת לקומונה,כאילו בתור חדשה וזה
בפוקסXDDDD אז שלחתי לה בהודעה אישית שיש להם פורום

Rock This Party

New member
היי!

אני חן ואני גם מהקומונה! ^^ ויש מישהי מכפר יונה ששמה בישראל הוא ספיר הסקסית והחושנית ! ואני מנתניה שזה קרוב חח

אגנסקעXD

New member
השתלבות מהירה..../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

מי יודע איך אפשר להוסף חתימה או איך שקוראים לזה ..

PerfectSP

New member
חתימה ללמטה?../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

את נכנסת לעולם האישי שלך,והדרך הפשוטה ביותר היא ללחוץ על הכינוי שלך,נגיד בהודעה שכתבת, ואת את נכנסת מצד שמאל למעלה יחסית יש "עדכון פרטים" או משהו כזה,את לוחצת,ואז יש לך כל מיני פרטים לעדכן,אז את לוחצת על השני מימין,איפה שאת עוברת כזה,אז על השני...ושם יחסית ביותר למטה של הדף יש את הדבר הזה של החתימה
פאק.איזה הסבר עקוום

למעלה