המשפט שלי

../images/Emo163.gifהמשפט שלי../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

והפעם ניצן כבוד למנצח הגדול ממשחק המאה... דקה בפרד"ס!! (לא שמתי אותו עדיין, נכון?
) וואי הרגליים שלי מסריחות! (סתם מציינת) גם לכם כל פעם שמורידים שורש הן נהיות מסריחות בטירוףףףף?
טוב בכל אופן, לחדשים וזה- צריך להעתיק את המשפט שלכם בשיר, ולהסביר
מתהההה עליכםםםם!!! ניצן

חחח זה יצא מצחיייק../images/Emo41.gif

"עדיין לא שמתי אותו, נכון
" חחח הבנתם? אוקצור, המשפט שלי זה
: "מי שצחק בכה, מי שבחק צחה, והכל נשאר במשפחה, גם השמחה." אנ'לא יודעת בדיוק מה במשפט הזה עושה לי צביטה בלב ואני גם לא יכולה להסביר איך אבל אני מבינה את המשפט הזה, נראה לי
, בדרך שונה ממה שאמורים... וכמובן שכל השיר מדהים
אבל המשפט הזה ממש ממש חזק לי וזהו
ת'הומו

את דפוקה אם את חושבת שאנחנו לא

יודעים תמילים בעל פה.. מה קרה לך ביץ'?! אנחנו מכירים תמילים בעל פה הרי זה פורום ה-שוטים!

*סגידה*

סורי אבל יש שניים... היית בדרך אל האור, חזרת אל השחור,ועכשיו את לא יודעת כבר במי לבחור... השורה הזו כל כך מדברת אליי/עליי לא משנה.. זה הזמן לגשר בין המחנות, זה הזמן לתקן את התקנות, זה הזמן לשגר את ההזמנות. את האולם לבנות ואמן סלה...ואמן סלה.. לא יכולתי לבחור בין השניים אז תסתפקו בזה

sHotZy M

New member
יואו הדר..

אני גם התלבטתי בין: זה הזמן לגשר בין המחנות, זה הזמן לתקן את התקנות, זה הזמן לשגר את ההזמנות. לבין: ואמן סלה...ואמן סלה אבל בסוף בחרתי ב..(תקראי כבר בתגובה שלי. כפרות!)

PSYCHO ROI

New member
שלי

זה הזמן לגשר בין המחנות, זה הזמן לשגר את ההזמנות, זה הזמן לתקן את התקנות, כי זה פשוט מחבר אותי לשיר...זה פוגע בול.

../images/Emo121.gifוואי קשה לבחור

באמת קשה...שורה כל שהיא מדקה בפרד"ס פשוט אני לא יודע, כל השיר עשה לי את זה...

DidjiT

New member
מאחר וכולנו יודעים איזה שיר מושלם..

השיר הזה... אתם תצליחו להבין למה אני לא יכולה לבחור רק אחד.. נכון?
אז נתחיל, המשפט הראשון הוא.. אני אוכל, ישן טוב, וזה נותן לי זמן לנשום,ולבקש שלום, הי ילד תן גם לו, די מספיק לשנוא!.
המשפט השני הוא.. היית בדרך אל האור, חזרת אל השחור,ועכשיו את לא יודעת כבר במי לבחור.
המשפט השלישי הוא... זה הזמן לגשר בין המחנות, זה הזמן לשגר את ההזמנות, זה הזמן לתקן את התקנות, את האולם לבנות ואמן סלה...ואמן סלה..
נחמד לא?

RedDesert

New member
שלי...

"היי ילד תן גם לו די מספיק לשנוא"... ..."רקהשלום יביא אותו מהר, הכי מהר"...

כההההההה בדיוק הורדתי אותם!!!!!!

וגיליתי את מקור הבעיה!! כשהם מלוכלכות והרגליים מזיעות אז זה מסריח!! הפתרון: לשתוף את השורש! רק שאצלי זה מתלכלך אחרי דקה =) ומשפט? אני אחשוב אחרי זה, אני עיף

booly16

New member
מנסיון ארוך שנים עם שורש...

שטיפה לא תעזור לשום דבר... אתה צריך הרבה חול של ים, זה סופג את כל הג'יפה, בדיוק כמו טמפון.

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר טמפון... השאלה היא איפה הוא דוחף אותו
אבוי.

למעלה