הצעת יעול

suki da yo

New member
../images/Emo163.gifהצעת יעול

כבר חודשים אני מתכוונת לכתוב את זה, ושוכחת... כשאני מקבלת מסר על תשובה לתגובה שהשארתי בבלוג של מישהו, מופיע הקישור, וזהו. יש אפשרות שבמסר יהיה כתוב באיזה בלוג מדובר, או באיזו רשומה?

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif אליה וקוץ בה....

כל קישור שתרצי להכנס אליו - ייתן עוד צפיה בבלוג שאליו תגיעי לקרוא את התגובה שהגיבו לך. אם מלחתחילה זה לא יעניין אותך לא תכנסי - פחות כניסות לבלוג..... אז אולי את לא תלכי שוב לרשומה שהגבת בה (ולמה לא ? לא תרצי לקרוא מה כתבו לך??) ואולי גם אליך לא יחזרו שוב לבדוק מה הגבת. (וזה במקרה שבו כן יהיה כתוב שם הבלוג ושם הפוסט).
חלק מהנתונים שלא כולם מדברים עליהם בקול זה לראות כמה כניסות יש לנו... זה חלק מהנתונים, וזה חשוב לחלק מהאנשים..... וצריך לזכור שזה הולך לשני הצדדים. המשך שבוע נעים
BAV.

אבל במילא ניתן לקבל במסר

הודעה כשהגיבו לך בבלוג. הבקשה שלה זה שהיא גם תראה מאיזה בלוג זה. הכניסה במילא תרשם..

suki da yo

New member
אני מוכנה לקחת את הסיכון

שמי שיראה שהתגובה שהוא קיבל היא מהבלוג שלי יעדיף לוותר על לקרוא אותה, ואני אאבד (?) איזו כניסה... זה לא הכל מסתכם במונה כניסות...

חהמן

New member
נכון,

זה בכלל לא המונה כניסות שחשוב, זה המונה כניסות של התשלומים שחשוב! כי מה שבאמת חשוב כאן זה הכסף. שלנו ושל תפוז. אם אנשים יוותרו על הכניסה הזאת גם אנחנו וגם תפוז מפסידים תנועה בבלוג שלנו. מצד שני, ממשק יעיל יותר מעודד תנועה ברמה גבוהה יותר, מה שבסופו של דבר יהיה משתלם גם מבחינת כניסות. או בקיצור, הדברים האלו מתאזנים בסוף. כמו שיש אנשים שעכשיו יפסיקו להיכנס כי לא אכפת להם ה אמרו להם, יכול להיות שיהיו אנשים שבד"כ לא מתייחסים לתגובות, אבל עכשיו כן יתחילו להיכנס. אנשי חה!

למעלה