מיטל שמא יש את נפשך לפצוח בפינה יומית משלך כיד היצירתיות הטובה עלייך?
פ פה במזיד New member 15/3/10 #1 מיטל/tapuzforum/images/Emo26.gif שמא יש את נפשך לפצוח בפינה יומית משלך כיד היצירתיות הטובה עלייך?
ל ליטאית 19 New member 15/3/10 #17 אני לא סובל שיש הודעה ויש הודעה עם תגובה אחת ותחת זה עוד וכו וכדי לראות מה היו התגובות צריך לקחת שעה...
אני לא סובל שיש הודעה ויש הודעה עם תגובה אחת ותחת זה עוד וכו וכדי לראות מה היו התגובות צריך לקחת שעה...
ה הקמבצית New member 15/3/10 #36 חפירה חדשה בעולם האוטבוסים! לפני כל תחנה שהבוס עוצר...יש איזה קרציה שם שמכריזה בקול רם, איזה רחוב ומס` הבוס עומד.....יו זה מעצבן......
חפירה חדשה בעולם האוטבוסים! לפני כל תחנה שהבוס עוצר...יש איזה קרציה שם שמכריזה בקול רם, איזה רחוב ומס` הבוס עומד.....יו זה מעצבן......
ד דוקטור נט New member 15/3/10 #73 איזה חרא זה. לעבוד במצות ``שיבר`` בתנור להוציא את המצות.אבל זה מקצוע של 230 ₪.!.לשעה.!בחבורעס. .אוף חם לי. .
איזה חרא זה. לעבוד במצות ``שיבר`` בתנור להוציא את המצות.אבל זה מקצוע של 230 ₪.!.לשעה.!בחבורעס. .אוף חם לי. .
י ילדה מדליקה 17 New member 15/3/10 #83 היייושש מה קורות?? איך החיים?? תגידו מזה השרשור הזה??? או שאין מצב לחדשים להבין ת`זה.....אז מה ככה,מחכים לחופש אהה?? חח לא שזה הולך להיות חופש משו אלא נקיונות וזה...אבל העיקר לא לומדים!!! זה מה שחוישוב...
היייושש מה קורות?? איך החיים?? תגידו מזה השרשור הזה??? או שאין מצב לחדשים להבין ת`זה.....אז מה ככה,מחכים לחופש אהה?? חח לא שזה הולך להיות חופש משו אלא נקיונות וזה...אבל העיקר לא לומדים!!! זה מה שחוישוב...
מ מאiר classic New member 15/3/10 #164 WAT SAP MEN?? איזה פאק זה להשאר בישיבה כשכולם נסעו כבר הבייתה אתה צריך להשאר כי יש לך עוד יום עבודה...
WAT SAP MEN?? איזה פאק זה להשאר בישיבה כשכולם נסעו כבר הבייתה אתה צריך להשאר כי יש לך עוד יום עבודה...
י ילדה מדליקה 17 New member 15/3/10 #171 היי אל תיהיו רעים!!! תגיבו על ההודעה הקודמת שלי!!!! היא עומדת להעלם חח...טנקס מראש
פ פרפר נחמדדד New member 16/3/10 #203 עכשיו כולם,כולם כולם לקפוץ כולם כולם לקפוץ...פו פו פו...שלומי המלך!
ה הילה134 New member 16/3/10 #281 פפפפ.. מדליקה ומגניבה..הרסתן לי את הבריאות..יאללה,עייפתי..לילה דבש.