התחרות התחילה

idanias

New member
../images/Emo163.gifהתחרות התחילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אז ככה: כל מי ששילם למתנה של מיה..יכול לענות על השאלון הזה
אז מי שעונה על הכי הרבה שאלות והכי מדוייקות שיש...זוכה! (יש 2 זוכים!) אם הכל אותו דבר אז הראשונים שענו
ולשלוח את התשובות אליי במסר!! אסור לרשום את התשובות כאן בפורוםםם!! התחרות תסתיים ביום שישי בבוקר בעזרת השם
השאלות: איפה מיה נולדה? בת כמה מיה? מה התאריך לידה של מיה? איפה מיה שירתה בצבא? באיזה בית ספר למשחק היא למדה? באיזה שנה התחיל דומינו? איך קראו לספר של מיה מתוך מועדון לילה? מה התמונה שהיה על הספר? באיזה תאריך נפתח פורום מיה דגן(הזה)? מי היה בעלה של מיה? במה הוא שיחק? מי החברה הכי טובה של מיה? מה שם התוכנית שמיה משחקת כרגע בערוץ 22? מה השיר שמיה שרה בהשיר שלנו בפרק הראשון\אחרון שנינט התחתנה עם אריאל? כמה שירים של מיה (לא חייב רק היא) יש בדיסק הכפול של השיר שלנו? מה השם של מיה בסדרה השיר שלנו? מיה דגן יוצאת כרגע עם..? לאיזה מדינה מיה טסה שבוע שעבר? איזה הצגה מיה שיחקה לצד ריטה? מה שם הכלבה של מיה? כמה עונות מיה שיחקה בהשיר שלנו (תפקיד מלא)? תנ\י לי 2 הצגות שמיה שיחקה? תן לי 2 אנשים ששיחקו יחד עם מיה ב"שיקגו"..? מי היה הפנאל הקבוע במועדון לילה? כמה אחיות יש למיה? בת כמה הבת של מיה? איזה סרט דיבבה מיה? לצד מי היא דיבבה? מה שם הורייה של מיה? מי היה בעלה של מיה ב"השיר שלנו"? מה שמו האמיתי? מי הבנות בסדרה החדשה בערוץ 22 שמשחקות עם מיה? תנ\י לי כמה שיותר קטעים שמיה שיחקה בהסדרה החדשה בערוץ 22? ---למה דווקא מיה?!--- בהצלחההה לכל המשתתפיםםםם

LEEkm

New member
אני אשלח בערב כי...../images/Emo151.gif

יש לי חוג עכישו
אבל פאק עידן ,זה כלכך כלכך קל
אמא'לה.

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifעידן../images/Emo24.gif

אתה יכול לצלם קצת תמונות של מיה איתך ועם מי שעוד יבוא?
חובה לא שואלת!!

Yarinv

New member
אממ

לכל השאלות אפשר למצוא תשובות באינטרנט או שיש דברים שאנחנו אמורים להוציא מהזכרון עצמו, למי שיודע?

LEEkm

New member
יש דברים שלא תמצא באינטרנט../images/Emo151.gif

אבל כל הקטע זה לא לחפש באינטרנט! אני זכרתי הכל חוץ משאלה אחת בעל-פה... הרי זה מה שבוחנים פה, מה שאנחנו יודעים, לא כמה טוב אנחנו משתמשים בגוגל
אבל לאחשוב.

Yarinv

New member
אני יודע

שאלתי רק בגלל שאלה אחת שלא ידעתי לה את התשובה..

LEEkm

New member
אתה יכול לשלוח לי מסר ו...../images/Emo151.gif

אני אומר לך את התשובה
מסר עם השאלה, כמובן

LEEkm

New member
שלחתי, ואני חייבת לציין ש...../images/Emo151.gif

היה קל כל-כך
היה משהו אחד שלא ידעתי כי זה כללי ולא ספציפי על מיה, אבל מצאתי בקלות.
בהצלחה לכולםםםם
אני מקווה שיש לי סיכוי

LEEkm

New member
נכון?! זה קל כמו החיים!../images/Emo151.gif

כאשר החיים הם מאוד מאוד קלים, כן?

talshoosh

New member
בהצלחה למשתתפים../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

עידן שלחתי לך
קיבלת את זה

למעלה